Gå til innhold

mortenhs123

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mortenhs123

  1. Hei,

     

    Har litt problemer med kombinasjonen Handyman fra epocket og Samsung Xcover. Problemene bunner i for lite internminne på telefonen i tillegg til at telefonen i seg selv er fantastisk treg.

     

    Handyman appen tar ca 50MB, og sammen med systemet, app for åpning av pdf og doc filer er det ikke noe igjen av internminnet på 150MB. Dette gjør mottak av tekstmeldinger og mail umulig, og telefonen kommer med melding om for lite internminne hele tiden.

     

    Har prøvd å flytte over appene på SD-kortet, men dette lar seg ikke gjøre. Ligger støtten for å flytte apper over på SD-kort på selve appen eller på android?

     

    Noen med erfaringer rundt dette?

  2. Hei,

     

    Jeg sliter veldig med wifi på denne telefonen. I lang tid nå har jeg ikke fått koblet til nettverket hjemme, men på andre nettverk fungerer det. Det er flere andre mobiler og datamaskiner som er tilkoblet nettet her hjemme, så det er ikke nettet det er noe feil med. Det som skjer er at jeg ikke får mottatt ip-adresse. Den står bare å prøver igjen og igjen uten resultat.

     

    Nå har jeg nettopp oppdatert firmwaren via kies, uten at det hjalp noen ting. Hva kan være galt?

  3. Syntes nå lyden faktisk var bedre før jeg rettet etter oppskriften på ponsen sin blogg. Har forskjellige gode headsett,men.....tja....men det er meg :roll:

    Kommer jo helt ann på hva du mener med "god lyd" da :)

    Hvis du liker å gi lyden en liten "piff" ved hjelp av en equalizer, så lar du det stå slik det var. (Fiksen blir tilbakestilt hvis telefonen startes på nytt!).

    Hvis du derimot vil at lydbildet skal være slik artisten og produsenten har mikset sangen, så skrur du av equalizeren. Lyden vil høres mer "flat" ut når du skrur av equalizeren, noe som mange oppfatter som "dårligere lyd".

    Dette er smak og behag ;)

     

    Jeg merket ærlig talt ikke forskjell jeg..

     

    Men det må da være noen her som kan svare på datatrafikk/dekningsproblematikken?

  4. Dataoverføring:

    Jeg sliter litt med dataoverføring via mobilnettet. Har Ludomobil og har fått en mail av de med oppsett for internett og MMS. MMS fungerer.

     

    Er det sånn at jeg må ha 3g dekning for at det skal fungere? Har bare testet hjemme, og her er det litt dårlig dekning.

     

    Må dataroaming være aktivert? Er det da sånn at det er lurt å få tak i en widget for å skru dette av og på, eller er det noe jeg har misforstått nå?

     

    Dårlig dekning:

    Ser på dekningsidikatoren at det hopper og spretter fra 0 til 3 rett som det er her hjemme. Har ikke merket noe til det når jeg ringer eller sender meldinger, så lurer egentlig på om det er flere som har lagt merke til dette, og om det har vært noe problem?

     

    Spotify/lyd:

    Finnes det en equalizer som også tar for seg spotify? Lyden er jo så flat at jeg får helt mark. Har Bose Quietcomfort15 headset, så det er ikke så mye å hente på et bedre headset. Mp3 via musikkspilleren høres mye bedre ut. Streaming quality er satt til high.

  5. Har et par spørsmål ang oppdatering av firmware, rooting og Android 2.2. Får forhåpentligvis denne telefonen i morgen men har ikke noe erfaring med Android fra før, så det er et par ting jeg trenger klarhet i.

     

    Hvis jeg skal oppdatere til nyere firmware, berører det noen av apps'ene eller innstillingene på telefonen?

     

    Rooting, er det litt som nyinstallering av windows eller gir det deg bare "admin-tilgang" uten at noe forsvinner?

     

    Gjør en oppdatering senere til 2.2 at jeg må begynne på "nytt" igjen med oppsett osv?

     

    For å sammenlikne med windows har jeg alltid foretrukket en ny-installasjon av xp i steden for å kjøre en win2k til xp oppdatering. Blir det litt samme greia med Android 2.1 til 2.2?

     

    Dette ble veldig rotete ser jeg, men håper alikevel noen kan gi noen gode svar så skjønner litt mer av hvordan dette er lagt opp :)

  6. Hei,

     

    Har i lang tid brukt min 5800 som mp3-spiller og har ingenting og klage på i forbindelse med det. Etter å ha satt equalizeren til "Bassforsterking" får jeg god lyd.

     

    Nå har jeg kjøpt spotify premium og lagt inn spotify på mobilen. Det funker i og for seg bra, men problemet er at lyden blir fryktelig tam i forhold til i standard-avspilleren til Nokia. Har satt spotify til "high quality", men bassen er nærmest fraværende i forhold til standard-avspilleren.

     

    Er dette noe jeg må leve med til Spotify evt kommer med innebygd equalizer eller finnes det en måte å tilpasse all lyd som kommer ut av mobilen, ikke bare fra mp3spilleren? For ordens skyld, det er like dårlig lyd på lokale mp3filer avspilt gjennom spotify selvom de høres bra ut avspilt gjennom mp3spilleren.

     

    Er det samme problem på iPhone, eller har man en equalizer der som justerer all lyd?

     

    Morten

  7. Hei,

    har en 1101HA som sliter med video fra youtube, tv2sporten, vgtv osv. Er ikke dette noe denne maskinen normalt skal takle? Divx er ikke noe problem. Har adobe flashplayer 10 lagt inn og nyeste silverlight.

     

    Hva er greia? Hvis jeg ikke får noe sving på nett-video må jeg sterkt vurdere en annen maskin..

  8. Hei,

     

    har kjøpt en 1101HA og har problemer med mp3.

    Lyden "hakker" og "spraker" litt.. vanskelig å forklare. Men det er et irritasjonsmoment i lyden som ikke er der når jeg ser på film. Har prøvd å spille av litt diverse serier osv, og stresse avspillingen litt med å spole frem og tilbake osv, men har ikke samme problem med lyden da.

     

    Problemet er der uansett om jeg spiller av i Windows Mediaplayer eller Winamp.

     

    Noen som vet hva dette kan være for noe? Har ikke hatt problemer med mp3 siden jeg hadde 486!!

  9. Og litt om mine erfaringer til dere som vurderer 1101ha, fra en grønnskolling på pc: (Jeg har ikke endret noen av programmene som var med, kun tatt den rett ut av boksen for å si det sånn. Har installert flash osv som trengs..)

     

    -Den virker ikke engang på vanlige youtube-filmer.

    -Skjermbildet (eller explorer?) låser seg og fryser ofte om man feks driver inne på wordpress, eller har tre eller flere tabs oppe i explorer.

    -Webkameraet er ok til å ta bilder i veldig godt lys. Ubrukelig å spille inn filmsnutt eller bruke til videosamtaler, da hakker det og bildet låser seg.

     

    Ellers er det positive størrelsen, gode taster, bra skjerm etc.

     

    Har nettopp bestilt denne PC'n selv, og fikk litt sug i magen når jeg leser dette. Det første jeg tenker når du skriver at den ikke engang klarer vanlige youtube-videoer er at her må det da mangle noe drivere eller programvare?

     

    Er det noen som kan bekrefte/avkrefte at 1101HA orker så lite?

     

    Mitt bruksområde blir å se serier og høre musikk på lange flyturer.. Så hvis den ikke klarer det, må jeg nesten avbestille og finne noe annet.

  10. Flott! Hadde på en eller annen måte fått for meg at det kostet ett eller annet å bruke GPS-en. :p Fint med en oppklarning. ;)

     

    Har forstått det slik at det er "navigering" som koster. Altså stemmen og pilene som hjelper deg på veien.

    Stemmer. Å laste ned kartene, og å se din posisjon er gratis, men med en gang du begynner å navigere, å få telefonen til å vise vei, koster det.

     

    Hva er det som koster da, egentlig? Hvis alle dataene ligger på telefonen? Gjør det ikke det når man har lastet ned kartene?

     

    Så et annet spørsmål;

    Jeg har satt opp telefonen til å synkronisere med exchange-serveren på jobben, dette fungerer veldig bra. Vil påstå at det fungerer bedre enn HTC'n jeg hadde før, som det er Windows Mobile på.. Men er det sånn at hvis jeg er hjemme og har koblet meg til det trådløse nettverket mitt, så går trafikken ved synkronisering automatisk over nettverket og ikke 3g?

  11. Er det bare jeg som ikke klarer å lete meg frem i menyene, eller er det ikke mulig å spille Champions League? Det har jo alltid vært muligheter for å spille med landslag på tidligere versjoner av Fifa, er ikke det mulig her? Har lyst til å spille Champions League og VM med landslag ;)

×
×
  • Opprett ny...