Gå til innhold

Mittnavnher

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mittnavnher

  1. Dette er det absolutt dårligste spillet jeg har spilt i 2018. Her er mine grunner for det:

    1.Selve spillet er bare en eneste stor sirkel av identisk gjentagelse, og det er levert på en håpløs måte, der sanking og slakting er flatt ut kjedelig.

    2. Du må gjøre alt selv, på tross av at du har en base full av andre overlevende så er de ikke en millimeter til hjelp.

    3. Bilkjøringen og alt som har med biler å gjøre, håpløst elendig, eneste plusset i hele spillet finner jeg dog her. "Ta dem med døra" dette var eneste gangen jeg smilte litt i min tid i spillet.

    4. Animasjonene, spesielt når du roterer høyre/venstre så flyter på en måte karakteren rundt. Dette er ikke lov i 2018, slett arbeide.

    5. Basebyggingen er totalt uinteressant med bare generiske "slots" der du kan bygge enkelt rom med enkle funksjoner, ikke det vi er blitt vandt med fra andre overlevelses spill.

    6. Bugs, bugs og atter bugs.

    7. Og verst av alt hvordan coop er implementert. Som er gjort slik at hosten har all kontroll, de som blir med i spillet er bare slaver med ryggsekker og evnen til å drepe zombier. Om du ønsker å virkelig kjede deg i et spill bli med i en annen spiller fellesskap, du kan ikke engang legge fra deg ressurssekker i basen. Helt elendig coop

    Jeg vil si at 5/10 er generøst. Jeg vil si 3/10 for en spiller 2/10 for coop. Hvordan dette har sluppet igjennom og blitt utgitt er et stort spørsmål for meg.

  2. Fantastisk spill. Jeg kastet meg på dette spillet for en del år siden ( da det enda var i beta ) og har spillt det noen timer hver uke siden. Går ikke lei av å klippe ned folk fra hest. Ser og utrolig frem til multi expansjon. Enig i karr 9/10 kan hende det fortjener 10/10 når jeg kan drepe andre spillere.

  3. Kommer ikke videre nå. Jeg skal inn i vault 112..

     

    Utafor der er det 4573457348957893475 folk, de tar meg jo med en gang.

     

    Og hvorfor kan jeg plutselig ikke skyte? Ikke med VATS heller..sikter, inn, så bare står han der uten å gjøre en dritt og så avslutter VATS igjen...

     

    Og hva betyr det at jeg er crippled? Faen skjermen blir blurry hele tida...

     

    Har ingen skudd igjen, og ikke noe hp potions eller noe.

     

    Rart spill..

     

    Ikke jeg heller, tror jeg må gå tilbake å få kuler også bli frisk...

  4. Det er noen 3 part programmer som finner slikt og fjerner det. Men det er egentlig ikke noe problem. Så lenge du ikke er en prirat jævel så er det ikke noe stress. Eneste som er stress er hvis du må instalere spore mer en 3 ganger, ( hvilket jeg ikke ser vitsen med da det ikke er et langvarig spill)

     

    Det står vel i den teksten du huker av for at du godtar når du legger inn spillet at Sec.rom blir instalert? Og det bruker jo ikke noe maskinvare å prate om. Dette er bare enda en amerikans idiot som prøver å tjene penger på å gå til sak. Håper hun taper og må lide med flere millioner dollars i gjeld.

     

    Det er jo EA som eier spillet og de har lov til gjøre hva de vil med det. Om det er lurt i forhold til å selge mye er jo en annen sak. Men missforstå meg rett, jeg er ikke for alskens kopibeskyttelser, jeg sier bare at det er utgivers rett å dytte på så mye de vil. Da de EIER spillet. Når du kjøper spillet da EIER du det, og da er du fri til å gjrøe med det om som du vil. Cracke / knuse / juske og hva en DU vil. Det du ikke kan gjøre er å dele det med andre. Du kan gi bort din kopi, men ikke mer.

  5. Problemet med PS3 er at det ikke finnes ET spill som er grisefett som bare finnes på PS3. Det er noen som er "bra" Motostorm er det mest sugene bilspillet i historien. Og Resistance Fall of Man var så simpelt dårlig laget at jeg kastet spillet. Drake, er bra, men ikke godt nok. Selv Final Fantasy kommer på 360, da er det ikke mye igjen. Alle gode tittler er å finne på Xbox eller på begge. Så er ingen grunn til å kaste nå enda mer penger ut vinduet og ned i fanget på Sony. MS leverer et bedre alternativ, og til billigere penge, med bedre support og finere layout og nå kommer snart oppdatering til boksen på laiv. Og de er flinkere til å skaffe eksklusivt matriale. eks: GTA IV nedlastbart. Så det er vel ikke noen tvil om hvem som gir mest tilbake til brukerane.

     

    Den marginale hardware forsjellen er ikke grunn nok for å forsvare prisen.

  6. MS skal ikke tjene penger på Xbox. Det er et 0,- Prosjekt. De tjener penger på spill. Når Xbox 1 gikk i null ga de ut Xbox 360. Og når Xbox 360 en er så mye bedre en PS3'en når det kommer til å spille spill, og lage spill til. Og at Gamertagen din er linket opp mot Games for Windows, samt at du kan streame film fra pc og server. Så selger de fler og fler og kan kutte priser mer.

     

    Elkjøp kan ikke være eneste kilde til statestikken, det er bare folk som ikke kan noe om hva de skal ha som handler der.

     

    Hvor mange spill er solgt til Xbox mot PS3 det gir en mye mer ordentlig statistikk. PS3 er en BluRay spiller og Karaokemaskin.

     

    Xboxen er en gaming konsoll. Det er ikke mange "hardcore gamere" som bare har en PS3. Folk kjørper PS3 for tadisjon. Når fatter på 50 sier han angrer på kjøpet av PS3 fordi det faen meg ikke er annet en singstar å finne.

  7. Er ikke noe galt med FPS, er gøy det. Derimot er det værre med nynorsk som føles tvungen. Jeg liker egentlig nynorsk. Likte det på skolen og dikt og sanger kan være veldig gode. Men er det en artikel på gamer på nynorsk. Så blir den ikke lest, bare konklusjonen blir sett over. Synes det bare er rot. Da leser jeg heller om spillet på IGN. Synd men sånn er det. Nynorsk einer seg bare dårlig som "teknisk skiveform". Men det er meg.

     

    Hva grunnen til at folk ser ned på FPS angår, så tror jeg det er fordi du ikke føler noen fremgang i spillene. Du bare har gønnere og pløyer deg igjennom brett etter brett uten å få noe igjen for det. FPS i sin reneform hører litt hjemme på 90-tallet. Vi krever vel bare litt mer nå om dagen. Selv Crysis ble litt kjedelig i lengden.

  8. Vel, er ikke helt enig. Jeg har spillt spillet i ca 10 timer nå. (fikk det om onsdag). Det eneste som plager meg er at brettene er litt lange. Grafikk er helt uvesentlig, men jeg har ingen problemer med framerate, verken i single play eller over live. Hva utstyr angår, drit i alt som dropper, de bør bare selges (etter du er blitt level 15) det er blueprints som er innteresant. Jeg synes og spillet leverer bra som action spill. Ikke bland spillet inn som et rollespill for det er det ikke. Det er ingen valg, du bare får level og utstyr.

     

    Jeg er enig i at Too Human ikke kan forsvare 10 år i utvikling. Det størtse feilen er vel å gi det ut nå, rett før SW:TFU og alle de resterende stor tittler som kommer i høst. Hadde Too Human kommet for to måneder siden da ville det vært mye mer vellkommen. Jeg har kost meg mye, men det får nok ikke all den tia det fortjener.

     

    Uansett liker du action spill er Too Human bra, forventer du "stor tittel" som alle kan like. Da er ikke Too Human for deg.

  9. Litt skuff å høre at de har tatt bort mutant delen. Det var noe av det som skapte far cry 1. Men sån er det jo når corporate-scum-fucks kjøper opp og gir ut titler uten å følge oppskriften som fansen likte. Skal se Fallout 3 blir ødelagt også. Men vi får se. Tror spillet blir fett uansett, bare synd de kaller det far cry 2 når det (så langt og i følge dem selv) ikke er far cry 2.

×
×
  • Opprett ny...