Gå til innhold

expresso

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av expresso

  1. Hei Kjøpte en brukt kuzuma 90 cc til guttungen. Den virket og bare velstand, men etter en stund ble den vankeligere å starte( fikk fort for mye bensin)

    etter mye om og men så startet den, men fant ut at pluggen var dårlig, skrudde den ut gjorde den ren. skrudde den inn igjen, så skjedde det. fikk ikke strammet den det viste seg at pluggen hadde brukket og gjengene sto igjen :(

    fikke denne ut til slutt med en grisepikk. Så var det å få tak i ny plugg. den som sto i fikk jeg ikke tak i her på dagen, så fikk tak i tilsvarende. Skrudde den inn men, men ble litt for ivrig og glemte å gjøre rent, ( var litt antydning av mettalspon fra den gamle plugggen) prøvde å starte, den startet og så stoppet den etter 3 sekunder. og får ikke start på den igjen. den får gnist den får bensin ( prøvde litt bensin rett i plugghullet)

     

    Kan det ha vært metallsponet som har ødelagt noe? ( var veldig lite)

    kan det vær feil tenning pga pluggen ( orginal a7rtc erstattet med brisk nar 14ys)

     

    håper det er noen kloke hoder her som kan hjelpe meg, har en guttunge som venter på å få kjørt atv :)

     

    Dette er forresten en 4 takter

  2. Da takker jeg igjen.

     

    Leste på den linken du fant, om feilkode osv....men i slutten der sto det noe interresant.

    Sjekk at usb porter ikke er skadet! det fikk meg til å tenke en dag tilbake da jeg snublet i musa og rev den ut, det har resultert i en usb port som var ganske herpet.

    demonterte og fikk fikset den, nå startet den med en gang.

    Tenkte det værste når strømmen gikk og pc ikke startet, men det samme hadde nok skjedd om jeg bare hadde tatt en restart.

  3. Hei

    Er helt "idiot" når det gjelder photoshop, men prøver meg litt og har lyst å lære mer.

    Lekte meg litt med et bilde, ja ikke le vet dette er VELDIG amatør, men lurer på om det er noen som kan forklare "step by step" hvordan man får noe sånn til å se bra ut. (selfølgelig bedre utklipp av katten). Det jeg har lyst til er at katten toucher vannet med ene poten slik at man får noen vannringer, og et bra speilbilde

    post-150524-1231546099_thumb.jpg

    Noen som har tips til en nybegynner???

×
×
  • Opprett ny...