Gå til innhold

Eareshel

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eareshel

  1. Etter at du har tjenestegjort som fallskjermjeger kan du søke FSK (forsvarets spesialkommando) som er det råeste innen spesialstyrker. Bare tenk deg godt om. VIL du virkelig bli fallskjermjeger og vie så mye tid på noe du kanskje feiger ut fra etter 2 uker med max blodhat, lite søvn og null mat? Du skal ikke være sikker på at dette er noe du har lyst til, du skal kjenne at du "MÅ" bli jeger.

     

    Forresten. Hvis du kjenner at du virkelig VIL klare dette - at dette er den du er - så blir du nok fallskjermjeger, men da må du være beinhard på mental og fysisk trening. Lykke til - forsvaret er plassen å være!

  2. Jeg har aldri hatt noe problem med noen av Guitar Pro's funksjoner, og jeg har brukt det full tid siden GP4. dvs, laget masse egen musikk. Hva mener du med opptakt? Opptelling? Det burde du klare å finne ut. Du kan enten gjøre det manuelt med sticks i trommesettet (ny 3/4delstakt, 37(sticks) i kvartnoter).

  3. Noen som vet om det er mulig å få tak i den nyeste 7-strengs signaturgitaren til John Petrucci? Sikter etter den aller nyeste serien, altså. Problemet er jo at den koster en arm og diverse andre kroppsdeler. Gitaren er dyr, og jeg er villig til å betale for den. Men ikke for mye, selvsagt. Emerald burst finish er også et stort pluss. Hjelp mottas med takknemlighet. =) Vennligst svar på PM.

  4. Får vel kline til jeg og.

     

    I kjelleren i blokka jeg bor i. Måtte bare få rivi en ut før jeg skulle på klassetur. xD

    Hos en god del kompiser. (uten assistanse fra nevnte kompiser, såklart..)

    På skoledassen. Ei i klassen var tykjehot. Kunne ikke hjelpes.

    og andre plasser som har blitt nevnt alt for mange ganger.

     

     

    Jo, også når jeg først oppdaga wanking satt jeg meg i klesskapet mens mamma lå og sov i rommet ved siden av og fappa som faen. xD

  5. Jeg har planer om å investere i en Fleshlight.

    Jeg har tenkt til å skjule den i en pappeske jeg fikk noen pcdeler i.

    Det kjekke med denne eska er at muttern har sett den, og vet hva som er i den.

    Det som også er kjekt, er at det fulgte med en slags padding jeg kan skjære til. så da blir det skikkelig pro skjuling av både flighten og glidemiddelet.

     

    It's gonna be dead awesome!

  6. I det siste har jeg følt meg så jævlig lost... Har aldri vært noen ladies man. Jeg er for feig. Men jeg har vært forelsket så lenge jeg kan huske. Først nå i det siste har jeg begynt å komme meg.

     

    Jeg brente meg utrolig sterkt på ei jente jeg var dødelig forelsket i på ungdomsskolen. Det bynte halvveis inn i 8ende klasse og pinte meg sakte men sikkert ihjel. Og la meg få det på det rene. Den ungdomsskola fikk meg virkelig på bena. Jeg var DEN pinga på barneskola, og det meste jeg har lært, lærte jeg av festene vi hadde med den gjengen. Uansett.

     

    Når jeg endelig fikk guts nok til å let it all out i en massiv bølge av følelser og shiett (jeg er kreps og meget, meget emosjonell xD) så var det et ganske så vennlig avslag hun gav meg. Jeg orker ikke å fortelle hele historia. Den er så vanvittig lang... Så, det var min første store, og alvorlige forelskelse. Denne jenta er den eneste som noen gang har fått meg til å grine. Jeg tror hun ødela en god del. Men det er jo min feil, da...

     

    Anyways. Halvveis utti første vidregående møtte jeg ei jente jeg kjente litt fra før. Vi prata litt på msn, og jeg manna meg opp til å vandre litt rundt i byen med henne. Dette her var ei jævli fin jente. Og jeg ble utrolig overrasket over den interessen jeg trodde hun viste meg. Hun sendte meg masse meldinger. Mange "<3" hjerter og sånt. Lett flørting, etc. På bursdagen hennes var det bare hun og jeg hjemme hos henne. Vi så film og koste oss.

    Men, alt dette var som det virka. For godt til å være sant. La meg bare få understreke at jeg aldri har vært i noe seriøst forhold. jeg flyr ikke etter alle og enhver.

     

    Så, når jeg tok med meg en av mine beste kompiser på fest hos noen venner av henne begynte kvelden bra. Vi småflørta ved siden av hverandre i en meget trang sofa. 2 timer senere prøvde hun desperat å kline med kompisen min.

     

    Så, som dere sikkert skjønner, er jeg en ganske brent fyr. Og jeg begynner å lure på om jeg i det hele tatt kommer til å få meg en ungdomskjæreste. Jeg føler at jeg går glipp av så mye. Det sux meget hardt.

     

    Beklager at jeg skriver all denna dritten, men det føltes ganske greit. :p

  7. dette er jo de mest kjente gitaristene, ikke beste...

    hater sånne se&hør topplister..

    De sier at de vil framheve ting som fortjener oppmerksomhet. Steve Vai er ikke akkurat den mest kjente personen i verden, men han er en vanvittig dyktig gitarist som spiller rævva av halvparten av de andre gitaristene. Nå skal jeg ikke si at han er bedre en han osv, for det blir bare feil. Men teknisk sett regjerer Vai.

  8. Du får trøste deg med at det blir betre etter noen dagar, og resultatet som kommer når du er ferdig er det du bør glede deg mest til. Fekk vel min av i april etter meir enn 1,5 år, med demparar, strikk og regulering både oppe og nede.

     

    Kva skulle den "bittregulatoren" vere god for, Eareshel?

    De skulle visst hindre meg i å bite istykker klossene. Jeg antar at de også er der for å kjøre kjeven inn på rett kurs, da jeg har saksebitt og gudane veit. Kjeften min er skjeivere enn The Village People...

  9. Jeg fikk nettop montert regulering, og jeg må bare si.. Det føles som at et fly har kræsja i kjeften min. Skikkelig ubehagelig. Tannlegen klemte inn noe hun kalte for bittregulatorer, som er som en utvidelse av 2 av tennene mine. Dette fører til at bare 2 "tenner" møtes når jeg biter sammen. Det er utrolig vanskelig å tygge. og fortenna er et helvete . klage klage! xD

  10. Så CoD4 er verdt pengene?

    Har spilt igjennom det på pc.

    Nå er pcen min ikke så mye å skryte av, så jeg har kanskje ikke fått fulle opplevelsen.

    Jeg gleder meg forsåvidt også til både MGS4 og Killzone 2.

    (stor MGS fan right here!).

    Uncharted er faktisk et spill jeg vil anbefale.

    Kanskje en smule treigt i starten, men etter noen minutter blir du helt fanget av historien.

    Gameplayet er egentlig også jævlig gøy! :p

    Assassins Creed er jo også et bra spill dere burde få med dere.

    Første post! wee!

×
×
  • Opprett ny...