Gå til innhold

ZionX

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZionX

  1. Har nettopp byttet hovedkort og cpu i pcn min (Idag faktiskt) Alt funket som det skulle før jeg begynte å bytte om delene i pcn. Etter mye filulering og små tweaking av kordan foskjellige kabler ligger i pcn så var jeg ferdig, glad og fornøyd som jeg var staret jeg den opp, først starter Exxpress gaten tel Asus opp og så etter ca 5-8 sek kommer "Starting Up" teksten til Win7 opp og ca etter 3-4 sek så fryser systemet så kommer det bluescreen i ca ett millisekund, har prøvd alt og det fortsetter og skje, aner ikke ka det kan være :(

     

    Som sagt mine speccs ser sånn her ut:

    Hovedkort: Asus M4A785D-M PRO

    CPU: AMD Phenom II X2 550 Black Edition

    Minne: OCZ Gold edition DDR2 2x2gb=4gb

    HDD; Husker ikke men er iallefall en Western Digital

    GPU: HIS IceQ3 Radeon HD 3870

     

    Kor feilen kan ligge?, nå som jeg ikke har mulighet til å påkoste pcn min noe mere framover så håper jeg det ikke er noe stort.

    Takk for svar.

     

    MvH

    ZionX

  2. Ser ganske så bra ut det der :)

    Men den delen med

     

    *Windows Phone 7 skiller seg ut fra konkurrentene med tjenesten Live Tiles, ifølge Microsoft. Dette gjør at du kan lage en egen "tile" på en kontakt, og dette gir deg konstant oppdatert informasjon om poster og bilder personen har lagt ut - uten å starte en egen applikasjon for å nå informasjonen.*

     

    Det er da i Android på kver og en kontakt, når du legger dem i Favorit kontakter vindue :)

    Må si at jeg faktiskt blir litt fristet av å skaffe meg en Windows mobil med WinPhone7, lurer på ka HTC kommer til å friste meg med denne gangen med sitt deilige HTC Sence skall til WinPhone7 :)

  3. Blue & Black Combination

    Overhaling av gamel gaming pc av ZionX

     

    Ja da var det på tide å pænsjonere den gamle gamer pcn min som originalt var 100% Packard Bell lagd, men jeg bygde den om for ca 1-2 år siden. Noen av delene skal jeg beholde men det meste skal oppgraderes nå, andre ting senere.

     

    ------

    Ting som kommer til å være en stund framover:

    PSU: OZX 600W SilentXtreme

    GPU: HIS ATI Radeon HD 3780 IceQ3 [Skal byttes ut]

    Ram: OZX 2 stk. 2 GB Gold Edition DDR2

    HDD: SeaGate 250 GB 7200rpm

    Lydkort: Creative X-Fi ExtremeGamer

     

    Ting som skal fornyes:

    CPU: AMD Phenom II X2 545 Dual Core [Ikke bestilt]

    Hovedkort: Asus M4A785D-M PRO [Ikke bestilt]

    Kabinett: NZXT Guardian 921 Black [Bestilt]

    GPU som vurderes: Nvidia GeForce 250 [Vurderes]

    --Mer kommer--

     

    Annet stæsj:

    Lys: 2 stk Kald Katode UV Lys 20 cm [Bestilt]

    ________

     

    Navne på prosjekte er å få alt så kombinert som mulig mellom blå og svart fargen. Ja jeg er gla i og ha ting stilrent, skal også få det ganske så røddig. For etter dags dato så ser det ikke ut inni kabinettet. Trangt og dårlig plass. Vill oppdatere så fort jeg har noe nytt å si om dette prosjektet :)

     

    Diskusjon's tråd ang dette finner du her

  4. Har en stasjonær pc som jeg skal begynne å oppgradere nå.

     

    Har akkurat begynt med det ytre etter som at det kabinætte som alt er montert i begynner å få "ryggsmerter" etter alt for mange lan. Så jeg gikk inn for kjøpet av NZXT Guardian, samt nån kald katode UV lys :)

     

    Men så var det tid for det indre og det er der jeg trenger litt hjelp.

    I pcn står det fra før av en Intel Pentium D CPU, på ett standard hovedkort som jeg å føler for å bytte ut med noe nytt. Jeg vet ikke helt med gpu'en etter som at det er HIS Radeon HD 3870 512 MB IceQ3. Ram brikkene er 2 stk 2GB OZX Gold Edition 5-5-5-5.

     

    Så ka bør jeg oppgrader, håper på å bruke ca, maks 2 tusen på nye indre deler etter som at jeg ikke er den mest voldelige gamern :)

    Takk for all hjelp i for veien.

  5. Jeg iallefall, liker ka jeg ser.

    Designe er faktiskt helt ok kanskje få det litt lengere ned (Midstilt til nettleser vindue) og få flyttet bruker vindue (altså logg inn vindue) over på venstre side :)

     

    Etter at jeg ser at dere jobber med å fikse på funksjonalitet etc, så gleder jeg meg til å se slutt resultatet.

     

    Å til de negative. Kor blir det av forandring fryder humøret?

  6. Har noen prøvd å løse Sikkerhets mønsteret på din mobil med Android og så trykt "Glømt mønster?" ? Og du husker ikke Gmail konto navne og passord? Da kan det hjelpe med "Hard reset" Dette etter ka jeg vet hjelper bare for de som har HTC telefon med Android, funket for meg med min HTC Hero

    Info hentet fra hjelpesidene til Google Mobile, og transelert fra Engelsk til Norsk av meg

    1. Slå av telefonen. Enten ved å ta ut batteriet eller slå av telefonen ved å holde inne "Avslutt samtale" knappen i ett par sekunder.

     

    2. Mens telefonen er slått av, så holder du inne "Hjemm knappen" (Ett hus som bilde)og "tilbake" knappen (Pilen nede i høyre hjørne)

     

    3. Imens at du holder nede knappene sånn som i steg to, så trykker du en gang på "Avslutt samtale" knappen for å starte opp telefonen.

     

    4. Nå skal du slippe knappen som du har holdt nede i steg 2 og 3, en hvit skjerm med teknisk info burde komme opp, med ett rødt vindue som gir deg 2 muligheter om ka du kan gjøre. Trykker du da "Meny" knappen så godtar du at den sletter all bruker data som er på mobilen generelt (Husk du mister ikke noe av det du har på minnebrikken). Men trykker du tilbake knappen så starter bare telefonen opp som vanlig og du har ennå ikke løst problemet.

     

    5. Trykk "Meny" knappen og mobilen vill nå starte opp sånn som den gjorde da du startet den opp for første gang

     

    --NB--

    Du vill bli tatt igennom de stegene telefonen gjorde da du startet den opp før første gang. Men nå vill problemene du hadde være løst. Husk at du mister all info som var lagret på telefonen men ikke det som var på minnebrikken sånn som adresseboken og bakgrunner etc vill bli slettet etter som at det er på det innebygde minnet.

    --NB--

     

    Jeg håper dette hjalp før de som lurte på dette.

    Hadde kanskje vært en ide og gjort dette inlegge om til sticky?

     

    Mvh

    ZionX

  7. Altså det er egentlig ein bærbar harddisk, men den bærbare pcn har sett bedre dager så jeg kjøpte Serial-Ata harddisk ledning å koblet så harddisken opp til Media-pcn/arbeids pcn min. Driverne vart oppdatert korekt og jeg startet pcn på nytt. MEN da kom problemet jeg må formatere harddisken for å bruke den, og på harddisken har jeg veldig viktige filer og design til en hjemmeside jeg jobber med.

     

    Er det ingen måte jeg kan komme meg inn på harddisken uten å må formatere harddisken ?

     

    Takk for all hjelp på forhånd :)

    Det er en Samsung 320 gbs harddisk om det kan hjelpe

×
×
  • Opprett ny...