Gå til innhold

InKongNitro

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av InKongNitro

  1. Du klarer å bygge selv! Trenger ikke ha kunnskap for å få til det, står gode instruksjoner i manualene som følger med hovedkort og de andre komponentene. Det er moro å bygge selv faktisk! Jeg fikk det til uten noen spesielle forkunnskaper.

     

    Tek.no har også selvbyggerguide, det eneste du egentlig trenger å vite er om statisk elektrisitet.

    • Liker 1
  2.  

     

     

     

    HTC gjør det igjen. Som alltid er de fremst på design og utførelse, og som alltid er de øverst når det kommer til kvalitet. Rett og slett mobilenes Rolls Royce.

     

    Hadde m4 eller noe, skjermen datt rett ut 2 dager etter jeg kjøpte den. Ble ikke tatt på garantien uansett hvor mye jeg klagde, dem tok 1500kr for å lime den inn igjen også skjedde det igjen en uke senere.

     

    Har siden den tid holdt meg til iPhone

    Det må være lenge siden. Du kan trygt gå tilbake til HTC neste gang du skal bytte om du ønsker det absolutt beste.

     

     

    Litt trangsynt å si att HTC er det absolutt beste, kommer vel hent ann på hver enkeltpersons budsjett, bruksområde og hva brukeren er vandt med. Jeg har ett budsjett på 2000kr, det beste jeg har funnet (som ikke er i elendig tilstand) er iPhone 6, og det fungerer for meg.

     

    Men se ikke bort ifra att jeg kommer til å kjøpe denne og teste i en uke for å så bruke angreretten. Ser ut som en heftig telefon på papiret ihvertfall.

    Jeg trodde iP 6 kostet mer enn 2000,-

    Angrerett, åpent kjøp gjelder ikke på mobiltelefoner...

  3. Hei! 

    Vet ikke med Viaplay eller denne TVen, men kjenner godt til problemene du beskriver. Opplever det samme ved avspilling av TV2 Sumo via Chromecast 2. Problemet er nok ikke TVen men løsningen til TV2 som er helt elendig! Netflix, YouTube, NRK og HBO Nordic går strålende mens bildekvalitet og flyt fra TV2 Sumo alltid er elendig! Har dønn stabilt fiber fra Altibox. 

  4. Vurderer nytt nettbrett ettersom min Samsung Galaxy TabPro 8.4 lader lite for tide. Ønsker meg et 10" brett som må være bra på streaming av videotjenester som Netflix og direktesendt fotball på fx TV2 Sumo. Budsjett under kr 4000. Valget står mellom

    https://www.prisguide.no/produkt/lenovo-yoga-tab-3-pro-32gb-239719

    https://www.prisguide.no/produkt/huawei-mediapad-m2-10-64gb-lte-250025

     

    Er fristet av batteritiden og prosjektor-gimmiken til Lenovo, men er usikker på om prosjektoren virker med streamingtjenester eller bare med filer lagret i brettet?

     

    Begge har god lyd ifølge tester på tek.no, men virker som Huawei er best der.

     

    Det viktigste er kanskje at maskinvaren henger med og ikke begynner å lagge i vanlig bruk som nettsurfing etterhvert. Hvordan står maskinvaren opp imot hverandre på disse to? Er det noen som har erfaring med disse to eller innspill?

  5. Takk for tips. Er seriøst skeptisk til å betale 8 lapper for en telefon og da spesielt Huawei som jeg har litt dårlige erfaringer med. S7 Edge er mer interessant selv om jeg gjerne skulle sluppet den kurvede skjermen. Har en S6 Edge nå og "edgen" er bare i veien for meg.

     

    Er det noen andre alternativer?

    Motorola Moto G4 Plus har fått gode skussmål for sitt kamera og har dual sim. Telefon til under 2500 med rask og nesten ren Android. Mulig kameraet ikke er like bra som mobiler til 8000, men verdt å prøve!

  6. Like greit at de fjerner hastighetshysteriet. Da får gigantene seg en nesestyver! Hva skal de reklamere med nå?

     

    Jeg hatt Hello lenge og ikke hatt no problem med å streame Netflix og fotballkamper i god bildekvalitet. Null problemer uansett hvor, på fjellet, avsidesliggende øyer eller i kjelleren av en eldgammel murkoloss av et byggverk i Oslo. Dekning overalt og hastigheten har vært tilstrekkelig.

     

    CHESS og Talkmore forsøker stadig å hente meg tilbake, men de klarer ikke å matche prisen så da er det ingen vits i å bytte. Like bra hos alle operatører, det er min erfaring.

  7.  

    kjøpte min på iWill.no og gav 4995.- pluss frakt. det er en meget god mobil og jeg kommer til å holde meg til OnePluss i framtiden også. 64 GB lagring er mere en nok for de fleste :) og 6 GB minne noe som gjør at den aldri blir treg.

     

    Blir nok treg skal du se ;) Alle telefoner som kommer er jo super kjappe når de kommer. 6 mnd etterpå er de laggete... må reinstallere android om og om igjen. Må jo være noe i Android som gjør dette... Tenk det Samsung S5 når den kom. Sykt kjapp og alle skrøt av hvor rask og smooooooth den var. Så fikk den EN android høyere (som egentlig burde være kjappere) og den ble så laggete og jævlig at man ville bare kaste den. Bare et eksempel

    Dette har jeg også trodd i en årrekke, men etter at jeg byttet ut Samsung med Nexus (rein Android) kan jeg avkrefte dette. Min to år gamle Motorola Nexus 6 kom med Android 5, fikk Android 6 uten at det gikk ut over ytelse, men batteritiden ble litt svakere. Nå med Android 7 er den helt nydelig å bruke! Så det er nok ikke Google som legger inn tregheter i oppgraderingene, det er nok de andre produsentene som lager egne tilpasninger av Android som legger inn tregheter for å få folk til å kjøpe ny telefon oftere...

    • Liker 2
  8. Nok et steg tilbake fra Google synes jeg. Blant annet er det merkelig å komme med en XL telefon (phablet) uten stereohøytalere. Selv enkle apper, for eksempel dyrelyder for de minste barna, drar nytte av stereohøytalere i min gamle Androidtelefon.

     

    Er fortsatt meget fornøyd med min Nexus 6 64 GB, rart den var på markedet så kort tid, den er bedre enn de nyere Nexus 6P og 5X. Nydelig også med Android 7 Nougat som har kommet nå! Folk blir fortsatt "slått i bakken" når de prøver HDR-kameraet på min over 2 år gamle mobil som bare kostet 4500 ?

    • Liker 1
  9. Ser at prisen for 3264GB-varianten er 4490 kr på Google Playmobil Store. Mye billigere enn i andre nettbutikker. Har det alltid vært billigere direkte fra Google, er det salg eller er det noen skjulte avgifter (import?) jeg ikke er klar over?

    Google har satt ned prisen fordi nye Nexuser er på vei, se innlegg et par sider tilbake i tråden. Uansett, kjøpte til denne prisen for et par uker siden. Ikke kommet noen regninger på toll eller annet tull. Fraktfritt levert på verandaen av DHL fra Nederland, til prisen som er oppgitt. Fornøyd!

     

    Fikk forøvrig 6.0 M OTA i kveld.

  10.  

     

    Fleire som sliter med at det tar laaaaang tid å lade samsungen?? Slår eg av random av og til og..

     

    1) Sjekk med annen kabel til laderen, og ikke bruk uoriginale ladere til 5,90 på ebay.

    2) Ja det skjer en sjelden gang, kanskje 1 gang pr 2-3 uke, vært slik lenge.

     

    3) Last ned en app som sjekker hvor mye laderen din gir. F.eks. Galaxy Charger Current HUD

    På den måten kan man lett se hvilken lader eller ladekabler som ikke er brukbare.

     

    Både min og dama sin kabel ble dårlig etter svært kort tid. Tok ikke mange ukene før de var ubrukelige å lade med. Vi har kjøpt Samsung-lader fra Claes Ohlson, da går det kjapt!

    • Liker 1
  11. Telefonen har låst seg helt. Skjermen responderer ikke og forblir påslått.

     

    Får restartet den med "Power" og "volum ned"-knappen, men den låser seg igjen straks jeg har slått den på. "Protected by Clean Master" kommer opp når den låser seg, så er vel kanskje den appen som er problemet.

     

    Er det mulig å "gjennoprette fabrikkinstillinger" fra Nødanropsskjermen før man taster PIN ved oppstart?

     

    Har søkt opp brukermanualen, men der står det ingen kommandoer.

     

    Edit: Fant tilslutt løsningen på google. Hard-reset...

  12.  

    Da skal jeg teste viaplay! De har nye filmer og sånn, eller? Er det noe mer enn sport i sportspakken, som jeg driter litt i? med mindre de har nfl selvsagt. da MÅ jeg ha, gamepass er for treige med smart-tv appen!

     

    Viaplay har NFL, NHL, NBA og Champions League av de store merkevarene i sportkategorien såvidt jeg husker. Med sport-abonnementet får du film og serier inkludert. Utvalget er på høyde med Netflix i mine øyne, og du får helt andre filmer hos Viaplay, jeg har endt opp med å ha begge.

    Viaplay har også Formel 1! Brukergrensesnittet har blitt mye bedre synes jeg. Veldig fint at de har lagt til mulighet til å laste inn filmer og serier på mobile enheter for avspilling uten nettilkobling ;)

  13. Ja, gi meg heller netflix deluxe med nyere, bredere utvalg. kan gjerne koste 199 eller 299 for min del, hvis de kan forsvare prisen med innhold.

     

    hvor lenge tror dere det blir til hbo og de andre egne kommer som tilleggsbetalinger i netflix? dvs netflix basis, 79,- hvor du kan legge til tilleggspakker som hbo, universal studios, etc

     

    Det hadde vært genialt og helt nydelig å fått HBO Nordic sitt innhold i Netflix sitt brukergrensesnitt! Tror dessverre ikke det kommer til å skje at HBO gjør seg selv tilgjengelig via en konkurrent.

    • Liker 2
  14. Helt riktig at 9-serie ikke er kompetent til spilling. Du må nok bittelitt opp i størrelse og vekt. Men absolutt ikke avskrekkende mye. Se på denne:

     

    http://www.multicom.no/Arya-MS-1771-Ultra-thin-17e3-Full-HD-Matt-Intel-Core-i7-4700HQe-16GBe-2x128GB-SSD-1TB-7200-Harddiske-GeForce-GTX-765Me-Uten-operativsysteme-21e8-mm-Multicom/cat-p/c1000042/p10626918

     

    Denne passer nok inn i kriteriene dine. Gir bra valuta for pengene! Ganske tynn og lett og har gode spesifikasjoner. Vet ikke helt med skjermkortet, men kanskje noen andre her har erfaring og innspill på det? Men er uansett en MYE bedre spesifisert PC enn ultrabookene!

  15. En venn av meg har spurt meg om tips til hvilken Laptop han bør velge.

    Jeg har ikke fulgt med på markedet eller Laptop utviklingen på en stund, så tenkte det kunne vært lurt å spørre dere.

     

    Han har kommet, med denne pcen som forslag: http://www.komplett.no/lenovo-ideapad-y510p-156-full-hd/783799

     

    Han ønsker også å kjøpe en egen skjerm til PCen, der maks budsjettet er 3000 (han har ikke spesifisert størrelsen enda).

     

     

    Om dere har en god løsning med bedre fordeling av pengene er han sikkert åpen for dette også!

     

    På forhånd takk!

     

    Treg harddisk og dårlig trådløst nettverkskort på den Lenovo-PCen. Og blank skjerm som er noe dritt.

     

    Her har du en med rask SSD-harddisk (superrask oppstart) og en raskere harddisk, og mye bedre trådløst nettverkskort. Skjermkortet er også bedre. Blir vel Ca en 1000-lapp dyrere med Windows, men det tror jeg det er verdt!

     

    http://www.multicom.no/Xishan-W355S-15e6-Full-HD-Matt-Intel-Core-i7-4700MQe-8GBe-128GB-SSD-1TB-7200e-GeForce-GTX-765Me-DVDRWe-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c1000042/p10627337

     

    Har ikke så mye greie på skjerm, men tror det er safe og gir valuta for pengene å gå for Benq eller Samsung. Får bra skjermer for 1500 til 2000.

  16. Lurer på å konvertere til Linux på en gammel Windows Vista-laptop som skal brukes hovedsaklig til streaming av Netflix, TV2 Sumo og Hbo Nordic, altså direkte i nettlesere.

     

    Noen som har noen tips til hva slags versjon jeg burde gå for? Mint?

     

    Ingen erfaring med Linux men er ellers en habil databruker ;) Beklager hvis dette er feil tråd for slike forespørsler!

  17. Fått 4.3-oppdateringen og avast antivirusprogrammet rapporterer nå at alle appene jeg bruker er potensielle problemer som den ønsker å avinstallere. Forsøkte å kjøre en scan med avast og da markerte den de første 39 av 40 apper som uønskede programmer. Stoppet så søket. Har stort sett bare offisielle apper fra velkjente tjenester på telefonen.

     

    Noen tips til hva jeg bør gjøre? Factory reset?

×
×
  • Opprett ny...