Gå til innhold

Leakim

Medlemmer
  • Innlegg

    486
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leakim

  1. Fikk denne mailen nå.
     

    Hi *USERNAME*,

     

    We've just released an Oculus software update that fixes an issue where Rift may fail to start up. If you're receiving the error “Can't Reach Oculus Runtime Service,” you'll need to manually update your Oculus software before you can use your Rift.

     

    To patch your Oculus software, you'll need to download 'OculusPatchMarch2018.exe' at https://www.oculus.com/rift-patch/. Run the executable, and select “Repair”. When the update is finished, launch the Oculus desktop app to continue the update process. Once the update is complete, you'll be able to use your Rift.

     

    A step-by-step walkthrough is available here: https://support.oculus.com/217157135500529/

    A manual update is only necessary if you're unable to start the Oculus desktop app - if you aren't seeing an error, the system will update itself to the new version automatically.

     

    We’re very sorry for the disruption today. We’re providing a $15 Oculus Store credit (or currency equivalent) to people impacted by this issue. If you used Rift on or after February 1st, 2018 this credit will be added to your account automatically within the next 7 days. See this page for info about Oculus Store credits.

     

    Sorry again for any inconvenience this may have caused, and thanks for choosing Rift.

    - The Oculus Team

     

  2. Den er jo fortsatt clea og jeg skjønner ikke ulempen med dette... Hva er så galt med å ha de forhåndsinstallert da jeg er garantert sikker på at du ville installert for eksempel skype uansett... Disse appene tar heller ikke mye plass og de er kjekke å ha. Føler at det bare er slike samsung/apple/android(generelt) fanboys som i tillegg er Microsoft hatere... Hvis ikke det hadde vært for Microsoft så er det ikke sikkert du ville sittet med det du skriver på nå... Ingen vet for vi har ikke kommet så langt som til tidsmaskiner enda...

     

    Du bommer på poenget her med flere lysår. Bare fordi du synes disse appene er kjekke, betyr ikke at builden fortsatt er "clean".. Jeg foretrekker en ren android fra start. Fylle den opp med skvip klarer jeg fint selv.

    Dessuten ser jeg ikke hva dette har med Microsoft-hat å gjøre?

     

    PS: Hilsen .NET-utvikler (ikke en android fanboy eller MS-hater).

    • Liker 1
  3.  

     

    Det er ikke snakk om å gjøre det veldig komplisert, men å ikke skyte spurv med kanon. Jeg forstår at politiet kribler etter å bruke alt det nye fancy utstyret de har fått, men å storme hus med granater og automatvåpen er farlig for de som bor der.

     

     

     

    Sende inn en patrulje eller noe for å sjekke først da?

     

    "HAN LØPER RUNDT OG SKYTER FOLK! DET ER OVER 15 DØDE! HJELP!!!"

     

    Skal politiet sende ut en patrulje først?

     

    EDIT: Feiltagget. Myntet mot holdningen til EternalSunshine

  4. Slik jeg leser saken så er de 5 årene for mer enn bare denne ene hendelsen.

     

    Men det er jo latterlig at det er like enkelt å bestille et SWAT-raid som å bestille pizza.

     

    Du, påsan. Er ikke dette hele poenget? Kan sikkert godt kjøre skriftlig søknad som må fakses gjennom fire stortingsmøter for å få Delta-troppen til tenke på å løfte rompa også. Dog mulig han stakkaren som trengte hjelp ikke akkurat trenger det lenger når denne prosessen er ferdig.

     

    Tenk deg om et par hakk før du kaster om deg med hjernedøde kommentarer.

  5. Haha, tenkte å prøve dette. Når jeg registrerte meg kom jeg i en slags kø fordi det tydeligvis er stor load på serveren for øyeblikket. Minutter etter denne mailen får jeg mail fra en random dude kryptex ett eller annet som sier at jeg kan slippe gjennom en "backdoor" og være hans "eyes and ears" der inne og at han ikke stoler på folka. I mailen er det da og en link som sannsynligvis fører til noe hackeropplegg så jeg har ikke tenkt å gå inn på denne.

     

    Men dette får meg til å tenke, hvor sikkert er dette her? Folka har tydeligvis ikke noe form for sikkerhet da avsender sendte meg en direkte kopi av mailen jeg fikk fra folka bak spillet.....

    FAQ: http://www.whatisextrasolar.com/support/

    • Q: When I applied to the program, I got a message saying no more rovers were available. What's up with that?
    • A: Monitor your inbox for a sketchy-looking email from kryptex81. That's from us too
  6. 1GB? Grei premie, men jeg forventet en "stor" til å være minst 5GB (det er det jeg virkelig trenger av fysisk lagringsplass). Personlig bruker jeg idag Dropbox 100GB planen til å laste opp alle filene jeg har dit og bare laste ned de viktigste til laptop'en. 1GB blir rett og slett bare for lite for meg. Lykke til, alle andre!

     

    Kan en mod omdøpe denne karen til "TechNoob"...?

    • Liker 3
  7. Er dette faktisk reelt? fekk mailen sjøl men avsender adressen har eg lite grunn te å stola på.Security update regarding your Ubisoft account?Ubisoft ([email protected])

     

    Vel. Linkene i mailen er ikke maskert, og går til Ubisofts side. Med mindre samtlige som får denne mailen er koblet til falske DNS-servere, har det lite å si hvem som er avsender.

     

    Og HVORFOR hadde de lagra passord in the first place?! Forbanna tilbakestående drittfirma!

    :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

  8. Hvis ikke du blir fornøyd med konsekvensene dette får for denne mannen, ville jeg kontaktet media med saken. Ettersom det ikke bare er deg som har blitt trakassert, kan du kaste fra deg alle tanker om at det er en egoistisk avgjørelse. Se på det mer som "en god gjerning" for fremtidlige kunder.

     

    Det er bedriftens ansvar å ordne opp i dette, og dersom de ikke klarer det, får de ta følgene.

  9. så vidt jeg forstår så kan du kun installere windows 8 visst du allerede har windows 7 eller xp på datamaskinen.

    Uh, nei. Du trenger ikke Win7/WinXP for WIn8.

     

    For å installere windows trenger jeg en seriekode og et iso, noen som vet hvordan jeg skaffer det?

    Uhhh.... Penger... Butikk... Kjøp...? Ringer det noen bjeller? (Sorry, men dette fortjener ikke noe bedre svar..)

     

    PS: https://www.google.no/search?q=How+to+install+windows+8+on+mac

    • Liker 1
  10. Ja. Du kan "booste" den via Windows. I Win7/Win8 høyreklikker du på lydikonet nederst til venstre i skjermen.

    Deretter: Playback Devices > Høyreklikk på Speakers > Properties > Tabben Levels > Dra på slideren til du er fornøyd.

     

    Ja, dette er ved engelsk versjon av Windows, men du forstår tegningen selv om du skulle bruke norsk versjon

    PS: Kan redusere lydkvaliteten

     

    EDIT: Ser jeg ikke kan gjøre dette for øyeblikket hos meg. Kunne dra den over 100% her før, men antar det var noe eksterne drivere gjorde mulig for meg da. Se om du finner noen oppdaterte drivere til lydkortet ditt. Kanskje det vil hjelpe

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...