Gå til innhold

gaute08

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gaute08

  1. Har man en litt større vannkoker, som man kan overskrive termostaten på, skal vel ikke Fjordland-middagene være noe særlig problem.

     

    Ellers er vel også en alternative måte å tilberede pølsene på, å steke de ved hjelp av elektroder.

     

    Ferdig retter på hermetikk som ikke skal kokes (sodd, lapskaus, pasta-di...) kan varmes i egen boksen ved hjelp av vannbad. Trenger sikkert et par ladninger med vann, men...

     

    OT (micro): For de som ønsker kake, se her

     

    hvis det er enkel mat det er snakk om så prøv å koke ting i kaffetrakteren!

    det er mye artig som kan tilbredes der: pølser, nudler, posesuppe...

  2. Du får ikke brukt "Print Screen"-knappen på video fordi videospillere i Windows bruker det som kalles "video overlay" - som er en forskjellig skjermdriver enn den som tegner vanlige elementer på skjermen.
    Skru av maskinvareakselarasjonen i eigenskapane for skjermen, og det skal kunne gå an å ta skjermskot av video. I Vista, høgreklikk på skrivebordet --> Tilpass --> Skjerminnstillinger --> Avanserte innstillinger --> Feilsøking.

     

    Jeg lurer på om det finnes et gratis program som koverterer Mp4 til Mpeg, AVI osv.

    De felste programmene jeg har prøvd ut er bare trials, noe som er veldig irriterende.

    Bare 50 % av konverteringene blir fullført, det kommer watermarks på det ferdigkonverterte osv.^^

    Vet dere om noen gratisprogrammer?

    Super, som vart nemnt i innlegget over ditt, er gratis.

     

    det beste konverteringsprogrammet er any video converter

    det støtter de fleste filtyper og er gratis

     

    http://www.any-video-converter.com/download/

  3. Vel. Nå er sommeren straks her igjen og vi som var litt for seint ute med å finne sommerjobb får straks litt midre å gjøre. og når jeg får lite å gjøre får jeg lyst til a bygge noe. Dessverre har jeg gått tom for ideer :cry:

    kan vi ikke bruke denne siden till å komme med ideer og arbeidstegninger på gale og geniale ting man kan lage. F.eks hvordan man setter en motorsagmotor på en sykkel eller diverse andre fremkomstmidler, dingsebomser, og duppeditter :)

    jeg og en kompis bygde en rå katapult på hytta hans, og når vi skulle hjem fikk vi lov til å ta den med (den er 4 meter høy) lol

    den skyter laaaaaangt, holdt på å treffe moren hans med en halv kilos stein 60 meter unna etter det fikk vi bare lov til å skyte med epler...... men det er gøy å bombe folk med 4-5 råttene epler(:

  4. hvordan lage en potet kanon?6

    jeg og noen kompiser satt å så en film, og fant ut at dette må vi prøve..

    men hvordan lage en? noen som har erfaringer eller "oppskrift" på hvordan en lager en potetkanon?

     

     

    jeg vil si at den beste måten å slynge poteter er å lage en katapult (noe jeg og vennen min gjorde og holdt på å treffe moren hans med en halv kilos stein 60 meter unna) men en kanon funker også.

    ta et rør ( best med tjukk pvc )med passe diameter (ca 6cm) og ca 1- 1,5m langt. kjøp et endestykke til røret, sjekk at det passer! borr et hull midt på endestykket slik at det har plass til at det innstalleres en kompressorventil. kjøp en slik ventil (selges billig på Class ohlsson) og fest det i hullet tett helst med pakninger og tettemasse. fest endestykket til røret med masse deilig lim (ved mindre det kan skrues på) kjøp en kompressorslange ( som skal kuttes i). del slangen i to, den ene enden festes til ventilen i røret og den andre enden festes til kompressoren, husk indelig å bruke slangeklemmer!!!! mellom de do slangebitene festes en ventil (av den sorten som åpner seg fort og slipper gjennom mye luft) nå er kanonen så og si ferdig.

     

    Hvordan vidunderet avfyres: støtt røret opp mot noe og vær sikker på at det står stødt. putt inn en tennisball, et epple, potet eller liknende. la kompressoren bygge opp trykk (ca 4-6 bar er mer enn nokk) og åpne ventilen.

×
×
  • Opprett ny...