Gå til innhold

krabben911

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krabben911

  1. Off Topic

    krabben911: selvom du har en dyr pc betyr det ikke at du kan data, veldig mange som har fancy pc-er men aldri bruker den til det den skal.

     

    On topic:

    Vis mobilen har minnekort på 8gb så setter du minnekortet inn i pc-en vis ikke så bare bruker du kabelen som fulte med mobilen og lar den koble seg til så skal det være og bare dra filene du ønsker over i mobilen sin mappe.

     

    Lykke til

     

    neida, men jeg synes det er talentløst at sånne folk som alltid skal ha det dyreste, og mest avanserte, bare for å briefe, ikke kan å bruke den.

  2. åssen legger jeg inn filmer på mobilen min? har en Nokia N95 8GB...

     

    haha, tuller du? :p har du en slik pc som du har i signaturen, så vet du ikke noe så simpelt? det er bare å innstallere nokia pc suite, eller du trenger ikke det engang. bare å plugg i usb'en i telefonen å dra filene du skal ha på telefonenen over til den disken som kommer opp i min datamaskin.

  3. Heisann, er på utkikk etter ny mobil da jeg har solgt n95 8gb'n. Ser litt på HTC, men ikke bestemt meg for modell enda. Har 4000 jeg kan kjøpe for, noen som har bra anbefaling? liker at det er GPS på telefonen, å at den ikke er så sinnsykt svæææær :dontgetit: .

     

    Så til hovedspørsmålet, er det vanskelig å få gjort om fra amerikansk til norsk? sånn som jeg gjorde det da jeg kjøpte N95 8GB? da var det jo bare å skifte på noen nummer å kjøre software oppdatering...

     

     

    EDIT: Åja, det må være wifi på telefonen, :love:

     

    hatt to med wifi på nå, å jeg har en uten. tror jeg tilter snart

  4. Heisann, jeg kom over ett firma som var konkurs å fikk i den anledningen tak i 4 Nokia 6300, ikke låst til noen operatør å de er helt fine.

     

    lurer på i den forbindelse om det er lurest å selge disse på f.eks finn.no eller noen som vet av forhandlere hvor jeg kan eventuelt få bytta inn osv?

     

    noen som vet eventuell pris? ser jo ut som de er hentet rett fra esken, ingen riper eller noe. eneste som er at det kun er telefonen, ingen eske, brukermanual, lader, headset osv.

×
×
  • Opprett ny...