Gå til innhold

BobPage

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BobPage

  1. Ja det kan brukes i en telefon. Uansett så kan du ikke kreve at tilbyderen legger til rette for dette, feks så kan du ikke kreve å få internett på mobilen selv om du har bredbånd via kabel hjemme (altså fritt valg av terminal) men dersom du finner en løsning for å få hjemmenettet på telefonen din så kan de ikke nekte deg det.

    Går helt fint å bruke internetten du har i kabel hjemme på mobilen. Du har hørt om WiFi ?

    • Liker 1
  2. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe dette til under 200 kr? De fleste nettbutikkene ligger på $39,99, noe som blir ca 20 kr for mye.

     

    Hvordan er det å bestille fra vgp nå om dagen? For et års tid siden ble alt tatt i tollen, har dette roet seg?

    Du kan få kjøpe av meg for 250 kroner, så slipper du risken. Forskudd og inkl. frakt.

     

    Jeg kjøpte det her og fikk det levert før jul fra platekompaniet.no

  3. Oppgraderte nettopp min N95 med seneste firmvare opgradering. Fikk en overaskelse da også kartprogrammet også var oppgradert. Tenkte pytt sann helt til jeg skulle bruke programmet. For det første blir ikke gps-posisjonen sentrert på kartet lenger, må følges manuelt (håpløst når man kjører bil) og så var "Start sporing"-funksjonen når man hadde beregnet en rute fjernet. Det er jo en essensiel funksjon i programmet om man ikke vil betale for stemmenavigeringa (som jeg ikke vil). Noen som vet hvordan jeg får tilbake den gamle versjonen, dvs den som var pre-installert på N95 ? (ikke 8GB)

     

     

    Opp til toppen...

  4. Oppgraderte nettopp min N95 med seneste firmvare opgradering. Fikk en overaskelse da også kartprogrammet også var oppgradert. Tenkte pytt sann helt til jeg skulle bruke programmet. For det første blir ikke gps-posisjonen sentrert på kartet lenger, må følges manuelt (håpløst når man kjører bil) og så var "Start sporing"-funksjonen når man hadde beregnet en rute fjernet. Det er jo en essensiel funksjon i programmet om man ikke vil betale for stemmenavigeringa (som jeg ikke vil). Noen som vet hvordan jeg får tilbake den gamle versjonen, dvs den som var pre-installert på N95 ? (ikke 8GB)

×
×
  • Opprett ny...