Gå til innhold

killzoner

Medlemmer
  • Innlegg

    209
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av killzoner

  1. Det går bra, bare si til han at han kan anmelde alt han vil, du har ikke stjålet en krone, så i tilfelle du blir innkalt til avhør, så kan du si med 100% sikkerhet at du er uskyldig (så sant du er uskyldig). Da kan ikke dette slå tilbake på deg, og politiet vil ikke finne noen beviser mot deg heller.

     

    Jeg anbefaler at du kutter kontakten med han fyren (blokkerer han som du sa) og prøver å unngå å gå på nach med random guys neste gang, hehe. Men spørs jo hvor full man er, tenker jo ikke alltid like smart når man er påvirket.

     

    Jeg var kanon full, men syns likevel at det er merkelig at han tar kontakt to uker etterpå angående denne saken. Leste litt rundt at politiet kan ta fingeravtrykk og sikkert se på dette i forhold til lommeboken. Er ganske sikker på at jeg ikke har noe å bekymre meg for.

  2. Ble med en tilfeldig kar på nachspiel for et par helger siden, det var kun han og jeg på nachet. Plutselig for noen dager siden fikk jeg melding om at dama hans som hadde sovet i et annet rom hadde blitt frastjålet en viss sum penger hun hadde i lommeboken denne dagen. Syns det var veldig merkelig at han sier dette noen uker i etterkant, men jeg blir beskyldt for dette siden jeg var den eneste som var tilstede.

     

    Jeg vet godt selv at jeg ikke har tatt noe og han truer meg med at dama hans skal anmelde meg til politiet, men sier det går bra hvis jeg betaler denne summen tilbake. Jeg føler at dette er utpressing.

     

    Dette er vel ikke noe å være bekymret for, så lenge jeg vet at jeg er uskyldig? Tenker å blokkere nummeret.

  3. Siden du er 17, så.... Drikk deg drita, og kom deg på en nattklubb før 20:00, for det er som oftest ingen vakter der så tidlig, og snakk med alle slags mulige folk til du plutselig befinner deg på toalettet spyende utover vasken. Deretter går du sjanglende tilbake til dansegulvet drita full der du tror du er midtpunktet på nattklubben. På dette tidspunktet er du klar for alt! Du er klar for action derfor prøver du deg på alle mulige chicks som er rundt deg, helt til du igjen ukontrollert spyr utover skjorten din. Når du oppdager at du har spy utover hele skjorta klikker du helt, og skriker at han som spydde på deg skal få svi. Det ender med at du blir kastet ut av nattklubben med et blått øye, og deretter turer videre til en lokal kebabsjappe hvor du kjøper en varm kebab, men med engang du får kebaben i hånda sklir du på gulvet og får hele kebaben i ansiktet. Deretter tar du en selfie og poster det ut på alle muligens sosiale medier, mens du hører fyverkeri lyder og smell i bakgrunnen. Når du da endelig våkner opp dagen etter vet du at det var en vellykket nyttsårsaften feiring.

     

     

    Hvor bor du da?

  4. Som med ALT annet Blizzard lager ser dette høyinteressant ut for min del.

     

    Har prøvd litt Dota 2, men miljøet der var så bedritent og elitistisk at jeg ikke gidder å kaste bort tid der, og jeg har kun sett litt LoL og HoN på SpillExpo i fjor (tror jeg det var).

     

    Anbefaler deg ikke å teste HoN hvis du syntes at det var dårlig miljø i DotA 2.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...