Gå til innhold

Nilladilla

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nilladilla

  1. PC1 og PC2 er på samme nettverk, som består av en dlink-router (og et bkk-modem). Den ene PCen er koblet til trådløs, mens den andre er kablet. Har kopiert masse store filer mellom de og alltid hatt fart på ca 11mb/s. I går kvittet jeg med kabelen og kjørte begge trådløs. Hastigheten mellom de sank nå til 1-2 mb/s. Greit nok, trådløse nettverk har vi vel alle slitt litt med.

    Største problemet nå er at selv om jeg bruker kabel slik som tidligere, er farten fortsatt treig! What gives?

     

     

    - alt av nettverkskort er oppdatert, router like så

    - “Remote Differential Compression” er av på begge maskinene

  2. Angående dette med alarm og klokke så har jeg prøvd å se litt logisk på det. Selv har jeg denne saken med at klokken i lock screen trenger noen sekunder på å oppdatere seg når man kommer inn fra hvilmodus, men alarmen fungerer som den skal.

    Det virker jo som om dette er uavhengig av f.eks versjon og ROM, noe som får meg til å tro at det ikke er et "gjennomgående" problem som knytter seg til en konkret versjon, batch av telefoner eller en spesiell ROM. Jeg kan heller ikke huske å ha sett noen tråder om dette på xda-developers eller modaco, hvis dette var et problem mange hadde og et resultat av en feil HTC eller Google har gjort ville et garantert vært store tråder om dette. Derfor tror jeg dette problemet er et resultat av at brukeren ubevisst gjør noe som gjør at klokken ikke ringer eller at man kan ha lagt inn andre programmer som kommer i konflikt med eksisterende klokke eller alarmer.

     

    Mulige løsninger: Et kjapt søk på xda-developers viser at det kun er èn kort tråd som tar for seg dette problemet, kan leses HER. Årsaken der viser seg å være at en del bruker TasKiller (eller andre task managers) og "dreper" klokke-prosessen, enten bevisst fordi man tror den en unødvendig eller ubevisst fordi man kommer borti den, dette fører til at alarmen ikke virker som den skal. Så først ville jeg prøvd å omstart og så testet uten å bruke TasKiller i det hele tatt, eller hvis du gjør det så pass på at du ikke kommer borti klokkeprosessen ved et uhell. Hvis ikke dette fungerer ville jeg kjørt wipe, lagt inn ny ROM og så prøvd alarmen FØR jeg la inn noe som helst av andre programmer.

     

    Det som er litt artig er jo at alarmen starter når man vekker vekker telefonen innen 1 time etter alarmen skulle gått. Jeg har også opplevd at alarmen gikk 13 minutter etter den skulle startet.

     

    For å teste installerte jeg ny rom, wipet og lot være å bruke telefonen. Dvs jeg brukte ingen task-killer eller tilsvarende og jeg reproduserte feilen med at alarmen ikke gikk.

     

    Var en tråd på xda dev en gang i tiden om alarmen. Synes å huske en som fant ut at alarmen hans blei ustabil om han satt en alarm til å ringe flere dager, for eks "jobb" hver dag klokken 7. Om han slo av alarmen hver morgen og på igjen om kvelden (og fortsatt valgte at den skal ringe alle dager) virket den som den skal.

    Slik gjør iallefall jeg det etter å ha lest hans konklusjon, just in case. Har aldri hatt noen problemer. Er iallefall en mulig work around for problemet.

  3. Etter å ha oppdatert til nyeste versjon sliter jeg litt med internett-tilkoblingen på mobilen. Bor midt i Bergen sentrum og har aldri vært tilkoblet med noe annet enn HSPA. Nå ser jeg EDGE-ikonet ikke reint sjeldent, både hjemme og på vei til jobb.

     

    Irriterende

     

    Argh, sliter fortsatt. Ingen andre som har merket noe?

  4. Dette høres ut som mer eller mindre troverdige grunner til at Droidify ble trukket fra Market 1 dag etter at det kom, mens frie klienter basert på portering av Spotify sitt API har fått leve i flere uker, så lenge de kun har vært til bruk på desktoppc'er.

     

    /Espen

     

    Nå var det jo han som laget Droidify som trakk programmer selv, etter egen fri vilje (dog sikkert med litt press). Kan være Spotify-folka har prøvd å slå ned på Despotify, men at de ikke har brydd seg. Videre sier Spotifys Terms of Use:

     

    “Approved Device” means desktops, laptops and netbook PCs and such other devices that we permit as notified to you from time to time. Approved Device does not include any mobile wireless handset or any other internet-enabled device that is designed to be handheld

     

    Droidify = ikke approved

    Despotify = approved

     

     

    Fin teori ellers som jeg ikke blir forundret om stemmer, men argumentene her var tynne.

  5. Google maps og gps blir vel svindyrt når jeg befinner meg i utlandet? Finnes det noe apps hvor jeg f.eks kan få kopiert et avgrenset området av google maps eller laste ned et kart sånn at jeg ikke trenger å bruke internett?

     

    Prøv Andnav, et open source-kartprogram som lar deg laste ned og bruke masse forskjellige map-packs (eventuelt kan du lage de selv, veldig enkelt faktisk).

     

    www.andnav.org

  6. Har nettop kjøpt meg en HTC Hero fra Chess (med abb). Jeg sliter med å bruke internett med telefonen.. Jeg prøver å gå inn på f.eks faceook, men det kommer bare opp "Data connectivity problem. The server failed to communicate ..." Jeg må vel ikke legge inn noe internett/WAP/mms settings fra Chess? (De har uansett ikke HTC under WAP innstillinger på siden deres) 3G symbolet blinker iherdig på startsiden på mobilen, og jeg får facebook oppdateringer fra kontaktene mine (får opp bilde av de under 'people', kan surfe albumene deres fra facebook). Kommer heller ikke inn på Android Market, da mobilen står og surrer på "Android Terms Of Service", inntil den gir seg og jeg får en error melding... Noen ideer/tips/meninger?

     

    En ting til: Har noen andre opplevd problemer med WiFi'en på telefonen? Jeg har satt opp 800.11n nettverk hjemme, og telefonen sliter med å være logget på der!

     

    Connectivity: Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g

     

    N er vel ikke bakoverkomp.?

  7. Her er min lille statistikk over Play.coms leveringer av mine forrige bestillinger. Tidspunktet under "Confirmation of order" og "Order posted" er Gmails datostemplinger på mailene Play.com sender når ordren er mottatt og når den er sendt. Jeg bor i Bergen, og alle varene var fra Play.com (ikke PlayTrade) og var "In Stock".

     

    playcom.jpg

     

    Ikke så veldig spennende i grunn. Ene cden kom etter tre dager, mens resten slumpet innom

    etterhvert. De som kom i dag (14.04) ble sikkert ekstra forsinket pga påsken.

    Moralen er: ikke kjøp ting du trenger for hos Play, ellers er det en flott butikk jeg bruker, og kommer til å bruke, mye.

×
×
  • Opprett ny...