Gå til innhold

JayP

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JayP

  1. Konge at Halo 4 ikke orket å lagre spillet mitt i går kveld :huh:

     

    Samme med meg. Tror du må inn på menyen å trykke på save and quit før det lagres. Jeg glemte å gjøre det igjen i går kveld for andre gang å nå må jeg begynne milevis bak.

  2. Har spilt noen timer og hittil er det helt fantastisk. Det er veldig gøy å ta seg god tid å lese alle bøkene og høre på alle lydopptakene for å få litt innsikt i bakgrunnshistorien og kulteren i lik stil som Bioshock, og det gjør ikke så mye at spillet ligner veldig mye på det da jeg elsker Bioshock. Det som er litt dumt er at historien ikke er på høyde med det, i alle fall ikke til nå.

     

    Men i forhold til atmosfære og genrell estetikk liker jeg det veldig.

  3. Haha, hvorfor har du lyst å være klein? Jeg er det ufrivillig nesten hele tiden og jeg hater det. Det jeg gjør er at jeg ser veldig utilpass ut der jeg står og sier "jaja" eller "neinei" mye, og ser folk litt i øynene mens jeg gjør det. Også er det bare noe med måten jeg sier ting på og avslutter det jeg skal si. Avslutter så brått på en måte.

     

    Altså, bare stå i lag med noen og se utilpass ut. Å se utilpass ut kan du gjøre med å bøye deg litt ned og opp, bøy hode litt frem og tilbake, sukk litt og si "jaja" eller noe mens du ser folk litt i øynene og litt over alt. Dette gjør du med et litt rart ansiktsuttrykk. Du kan også selfølgelig kombinere dette med dårlige vitser og samtalemner du vet ikke slår an, som f. eks været eller noe.

     

    Jeg gjør sikkert mange andre ting jeg ikke er klar over selv, men ei i klassen sa i alle fall at jeg er den kleineste personen hun kjenner.

  4. Herregud. Jeg så ferdig "Six Feet Under" nå for bare noen minutter siden, og jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vet bare ikke hva jeg skal si. Denne serien har gitt meg så mye at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne.

     

    Der har vært så mye jeg kan relatere meg til og så mye bra at jeg egentlig ikke fatter alt. Jeg trodde virkelig jeg hadde sett de beste seriene noen sinne med Sopranos og Scrubs for å nevne noen, men dette hadde jeg ikke forventet. Jeg har utsatt å se denne serien i mange år, og det må egentlig vært det beste jeg kunne ha gjort, da jeg har opplevd så mye i det siste og så mye av det som skjedde i serien traff meg midt i hjertet.

     

    Jeg hadde også hørt at slutten skulle være bra, men hvordan kunne slutten være SÅ fantastisk? Jeg har aldri følt det som jeg følte de siste minuttene noen gang i mitt liv. Jeg gråt så mye at det prikket i hele kroppen og uten å overdrive så trodde jeg faktisk at jeg kom til å dø. Jeg vet dette høres helt absurd og rart ut, men jeg trodde faktisk det.

     

    Absolutt hele kroppen prikket og det vart stramt rundt hjerte og jeg var redd. Jeg tenkte også at det hadde vært en perfekt måte å dø på til denne fantastiske slutten. Jeg greier ikke helt å formulere meg sånn at det ikke høres ut som jeg er gal eller noe, men dette er sånn jeg følte. Helt rart.

     

    Uansett, så følte jeg bare at jeg måtte få dette ut på en måte, da jeg helt sikkert ikke kommer til å si dette til noen jeg kjenner, og jeg følte at jeg bare måtte få sagt hvor bra denne serien er, og i alle fall de siste par episodene. Jeg tror jeg aldri kommer til å glemme denne natta her. Noen gang.

    • Liker 3
  5. For ett fantastisk spill! Virkelig en verdig oppfølger til HD. Har spilt nesten seks timer siden i går og måtte slutte å spille nå pga det verker så sykt i senene av å holde inne gassknappen.

     

    Har 184 medaljer og ser nå at jeg ligger på 9.plass i verden på Sewage Plant. Bare å legge meg til visst dere har lyst, trenger flere på vennelisten som spiller! GT: SlakaPong

  6. Fikk kjøpt min nå på Elkjøp, men verken de eller Lefdal hadde fått inn spill eller minnekort. Dette må være den dårligste releasen noen sinne. Å ikke ha spill inne er greit, men minnekort? Noe du MÅ ha, å de sa at dem ikke får det inn før tirsdag om seks(!) dager. Håpløst...

  7. Bioshock: Får aldri nok av det. Elsker alt ved det, og husker atjeg var helt trollbundet fra start til slutt pga den fantastiske historien blandet med en fantastisk atmosfære når jeg spilte det for første gang. Herregud som jeg har lyst å bare spille gjennom det for første gang igjen. Var magisk.

     

    Skate 2: Gøyeste spillet jeg har spilt på xboxen noen gang. Har hatt så sinnsykt med latterkramper når jeg har spilt med kompiser, grunnet den fantastiske gøyale ragdollen sammens med glitcher som gjorde at vi kunne sitte i maaange timer å bare tryne å ha det kjekt. Utrolig at glitcher faktisk gjorde dette spillet bedre. Er også det eneste spillet jeg har spilt såå mye etter å ha fått alle achievementsene.

     

    Mirrors Edge. Fy faen sier jeg bare. Fy faen hvor frustrerende samt avhengighetsskapende et spill kan være. Er så sykt hvor mange timer jeg har invistert i dette bare for å få alle achievemntsene, men var helt klart verdt det. Den følelsen jeg fikk når den siste cheevosen poppet opp var bare helt ubeskrivelig. Er også det spillet jeg har følt jeg har mestret 100%. Vart ganske så god i det for å si det sånn.

     

    For å bare nevne ett annet spill som jeg føler jeg må ta med:

     

    Trials HD: Dette går under samme beskrivelsen som Mirrors Edge. Har spilt mer dette arcade-spillet en noe annet spill på xbox. Og det viser seg. Lå ganske lenge på 4.plass i verden på en bane, og har platinum på de fleste banene. Helt urolig hvor mange timer jeg har spilt dette arcade-spillet. Helt klart verdt 1200 poeng!:D

×
×
  • Opprett ny...