Gå til innhold

Tiddel

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tiddel

  1. Har kjøpt Battlefield Bad Company 2 på Direct2drive. Lasta ned og installert, men får ikke startet spillet nå. Starter enten fra Download Manager, eller fra spillfoldern. Da kjører først spillet den updatern, og etter det kommer feilmelding, spørsmål om å putte inn cd/dvd.. "Ingen disk er satt inn. Sett inn den originale CD-/DVD-platen for "Battlefield Bad Company 2"

    Noen som veit hvordan jeg får ordnet opp i dette?

  2. World of warcraft opplever jeg som helt håpløst til tider, blir bare oppgitt av spillet. Der syntes jeg mentaliteten har blitt helt grusom siste åra. Jeg syntes det er litt trist for spillet og spillere, og er noe som burde blitt fokusert på mer. Nå har jeg ikke akkurat noe svar på hvordan man får gjordt noe med det. Det kan vel hende folk generelt eller Blizzard ikke ser det som et problem også, men personlig syntes jeg det er skikkelig kjipt.

    Halo 3 opplever jeg også mye unødvendig drittslenging, muter folket der.

  3. Husker da jeg begynte med mmo.. jeg kunne ikke lingon i det hele tatt.. spilte healer, og trodde tank var healer.. så meldte meg når folk spurte etter tank.. Tenkte på tank som tankbil ellerno.. sånn, hmm det er tank, er vel sånn som tanker opp folk det da.. men nei, hehe

    Velger forøvrig nesten alltid caster klasse. Men det er ser absolutt ut som moro og utfordrende å være tank, når man mestrer det, mye ansvar

  4. Ok, har allerede bestilt deler, men ble jo litt usikker da om det er bra nok, har ikke altfor mye kunnskap om hardware, men noe har kunnskap har jeg fått ved å sjekke forum og slikt. Pc`n skal brukes til spilling i hovedsak. Vurderer også overklokking. Har kabinett, tastatur og mus fra før, så prøver å spare inn penger her.

    Deler jeg har bestilt er som følger:

     

    Hardisk: Samsung SpinPoint F1 500GB SATA2,16MB 7200RPM

    Ram: Corsair Dominator TWIN2X8500C5DF 4096MB,DDR2, 2x2GB(KIT), DHX, E.P.P, with FAN

    Skjermkort: Gainward Radeon HD 4870 512MB GDDR5,PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDMI/HDCP

    Cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHzSocket LGA775, 8MB, BOXED m/vifte

    Psu: Corsair Powersupply 550W Black, ATX/EPS,120mm Fan, 4xSATA, SLI, WxHxL

    Hovedkort: Asus Maximus Formula,X38,S-775,DDR2,ATX, 2xGbLAN,Firew,2xPCI-E(2.0)x16

    Cpu vifte: Tuniq Tower 120 (tror det er denne, kjøper den av en kompis)

    Foruten dette vurderer jeg å kjøpe Dell TrueColor E248WFP 24-inch Widescreen Flat Panel LCD Monitor, for 3000 kr, noen måneder gammel.

     

    Regner med at strømforskyninga er for liten, sånn med tanke på overklokking, og kanskje et skjermkort til. Men slik det er nå holder den vel? Ellers så har jeg valgt ATI kort, men er jo da en del venner som mener jeg burde valgt Nvidia, så ble litt usikker der igjen.

    Tar imot hjelp og råd, med stor takk

×
×
  • Opprett ny...