Gå til innhold

Akando

Medlemmer
  • Innlegg

    420
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Akando

  1. Har dere noen forslag til hvordan jeg skal koble opp 3 skjermer på Gtx760sli?

    Oppsettet er:
    BenQ Xl2420t (Displayport, HDMI, VGA DVI-D,USB)
    BenQ GL2450HM (HDMI,VGA,DVI-D)
    BenQ G2450HM (HDMI, VGA,DVI-D)

    Har nå prøvd alle kombinasjoner tror jeg, men uansett så blir en skjerm svart eller så sier Nvidia control panel at jeg må skifte GL2450 skjermen. Eller at jeg må prøve en annen port på GPU2. Men når jeg gjør det så detter en annen skjerm ut.

    Jeg har fått til at alle skjermene er på med VGA,DVI-D kombo, men da ber den meg skifte port igjen og da stopper det enten der eller at SLI ikke er mulig med 3skjermer. Får IKKE til å trykke på "span displays with surround" uansett hva jeg gjør!

    Kort hva jeg har gjort nå. Satt custom oppløsning profil på alle 3 skjermene til like for at den skal slutte å si at skjermene ikke har lik oppløsning, refresh rate og sync polarity.(Den sier alltid at GL2450 er feil tilsutt) Forskjellige kabler,byttet om rekke følger, byttet om kablene fram og tilbake mellom GPU1 og 2.


    Ville satt enorm pris på et mulig forslag jeg ikke har prøvd hvis dere ser det!

  2. Har prøvd masse forskjellige muligheter. Nå er det HDMI, Displayport og DVI, men da er det en skjerm som er svart og det er den med HDMI plutselig. Samme om jeg bytter den i øvre eller nedre skjermkort også!

     

     

    Begynner å bli smått irritert. Istad var jeg ganske godt i gang, men da ba den med skifte port på gpu 2 helt til jeg fikk beskjed om å bytte ut den nye GL2450 for å få lik refreshrate, oppløsning og sync polarity. Må jo være instillinger som må til!? Tenkte p kjøpe ne HDMI kabel til imorra og bruke 2 HDMI og 1 displayport så får jeg se. Per nå blir jeg IKKE noe klokere ihvertfall!

  3. Heisann!

     

    Jeg driver å setter opp Benq GL2450H, G2450H og en XL2410T nå, men uansett hva jeg gjør så får jeg feilmelding på XL2410T skjermen. Får ikke satt den opp i surround pga et eller annet.

     

    Skjermene er satt opp i rekkefølge og jeg kan dra musa tvers over alle skjermene, men så fort jeg går på "span displays with surround" så får jeg beskjed om at den ikke vil bli koblet med.

     

    DVI og VGA på de to billig skjermene og HDMI på den midtre XL2450T skjermen. Har prøvd med displayport på samntilige og byttet litt på. Noen som skjønner feilen her?

     

    Kjører gtx760sli og alle skjermene er koblet i det øvre skjermkortet.

     

     

     

    Takker for hjelp!

  4. Heisann! Lite problem her.

     

    Skal det lyse et grønt lys over strømpluggen på begge kort? Nå lyser det bare over det ene kortet.

     

    Jeg ser økelse i ytelse, men ikke så bra som det skal være og det dropper mye. Har prøvd kortet i begge pcie porter og med 2 forskjellige strømkabler!

     

     

    I Crysis 3 kommer det en grønn bar på hele venstre siden av skjermen og det står "SLi" der. Det får jeg heller ikke bort.

     

     

    Er kortet defekt tro? :)

  5. Jeg er helt klart villig til å kjøpe meg et 780, men 2 stykker er over 10k, mens 2 760 er 5k. Var bare litt stor prisforskjell :) Men duger ikke 760 så duger ikke 760. Så enkelt er det!

     

    Ser på tester av 780 at den får rundt 50fps på en del spill i ultra på 2560x1600 så da skjønner jeg at to sånne må til for høyere oppløsning.

  6. Hei!

     

    SKal endelig gå for et eyefinity opplegg bare med nvidia kort tenkte jeg. Så da lurte jeg på om jeg burde gå for 2x gtx760 eller 1 sterkere kort? Kjører en 2500k på 4,6ghz forresten.

     

    Det som frister med 2x760 er at det ikke blir en så stor utgift med engang for jeg må kjøpe en skjerm til også.

     

     

    Planen er da å kjøre BF4 feks på 3x1920x1080.

     

     

     

    Noen tips?

  7. Hei! Jeg ville slengt med en SSD hardisk for OS og det spillet du spiller mest. Feks da en Intel 64g eller da en 120gb som blir det beste. Og kanskje et litt sterkere skjermkort? Jeg har 560ti og det drar jo feks BF3 greit, men det er jo lite framtidssikret.

     

    Du klarer deg også fint med en 650w hvis du vil spare litt kroner til. Og denne skjermen er langt bedre. http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

  8. Jeg har det hovedkortet du linket til, men hadde lyst til å prøve noe nytt. Så får se hva det blir til. Jeg tar minnet og psu du linket til, men er usikker på kjøleren. Jeg vet den er knallgod, men synes det tar så mye plass og er stygt.

     

    Jeg har 120hz skjerm selv og synes det er meget bra. Særlig når man har skjermkort som faktisk kan få 90-120fps ut av tungespill. MEN har ikke prøvd IPS panel enda så tror nok det blir den skjermen jeg allerede har i handlevognen:)

     

    Takk for tipsene :)

  9. Hmm okay. Jeg har kjøpt meg et midlertidig 560ti kort som kjører BF3 rent på high ihvertfall så tenkte kanskje det ble litt mye. Ser ikke helt poenget med å spille på ultra når jeg ikke klarer å se forskjell. Bortsett fra at det er gøy å vite at man kan det:) Men da ryker han kanskje på et 680 tenker jeg.

     

    Tenkte egentlig på 7870/7950 når det faller i pris. Hva tror du?

×
×
  • Opprett ny...