Gå til innhold

Sjofel_Imperium

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjofel_Imperium

  1. Først og fremst, problemet: Nylig hentet PC fra komplett. PC støy er langt over hva som er forventet (Kabinettet er lydisolert), samt at toppen av kabinettet blir varmt, nesten på grensen til at man ikke kan ha hånda der.

     

    Jeg har hatt kontakt med komplett etter jeg fikk PCen, men jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre her hjemme slik at jeg slipper å sende den inn. Lydnivået plager meg i den grad at jeg tror noe er feil, siden kabinettet sies å være så stille man får det. Varmen plager meg mer, i frykt at noe er galt, for det skal vel ikke være slik at man nesten kan steke egg på toppen (de andre sidene er forholdsvis kjølige) av kabinettet så fort man gamer litt. Også så syns jeg selve harddisken er veldig varm, men jeg har egentling ikke kompetanse til å si hva som er normalt/unormalt ift. dette.

     

    Spesifikasjoner: Cooler Master Silencio 550 Midi Tower, Corsair Power Supply TX V2 650W, AMD AM3 Phenom II X6 1055T, Gigabyte ATX Hovedkort, Kingston DDR3 1333MHz 8 GB kit CL9, Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCI - E, Seagate Barracuda 7200. 12 1TB Kom.

     

     

    Hva jeg har gjort selv for å utbedre: Så at viften foran ikke gikk, åpna kabinettet og så at vifta var koblet med en 3 pins kontakt til et 4pins mottak på hovedkortet. Flyttet den til et trepinsmottak og nå funker viften. Men fortsatt har jeg problemer.

     

    Hva jeg vil ha svar på/hjelp til: Hva kan være problemet? Hva kan jeg gjøre her hjemme, hvis noe for å utbedre feilen? Eller er jeg en idiot og alt er som det skal? Eller er jeg en idiot og bør bare sende den inn til reperasjon og bite i meg at jeg blir uten PC enda en stund?

  2. Har lyst å svare:

     

    Niggeren Owens sprinter,

    germanerne stuper sprengt.

    Det blonde stadion undres,

    og Føreren mørkner strengt.

    Men tenk da med trøst på alle

    jødiske kvinner og menn

    som sprang for livet i gaten

    - dem nådde dere igjen!

     

    -Nordahl Grieg

     

    Men tror ikke det stemmer, da ingen av bildene jeg fant ligner.

  3. Tipu's Tiger. Lagd for Sultan Tipu av Mysore.

     

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tipu%27s_Tiger

     

     

    "Tipu's Tiger was captured from the Sultan after the British stormed Tipu's capital, Srirangapatnam, and killed Tipu on the 4th of May, 1799, at the culmination of the Fourth Anglo-Mysore War."

     

    Jævlig stilig, takk for at du valgte denne oppgaven, så fikk jeg lært noe nytt idag.

     

    Edit: Oppgaven er fri.

  4. Jeg vil gjette på at vi ser nordmenn som er i Little Norway, Canada?

    Hvis det er riktig så er oppgaven fri.

     

    Edit:

    Da snakker jeg 2. verdenskrig forresten

    Da tar jeg friheten til å legger ut ny hehe :)

     

    Tipper det er slaget ved Gaugamela, du ser Alexander den store helt til venstre i bildet, og Dareios som den fremtredende personen til høyre for senteret av bildet.

  5. Woohoo!

     

    Neste task: Hvem er dette?

    post-149820-1271417195,1856_thumb.jpg

    Tja, trenger ikke google for å lese det med relativt stor skrift nederst på bildet... (Marcus Antonius - romersk politiker og general)

    Herregud, jeg redigerte det bort, men la tydligvis ut originalen... >< Jaja, værsågod.

  6. Du er en jævel på google må jeg si! svart belte eller? uansett din tur igjen....

    Hehe, tror jeg hadde litt flaks med den. :p

     

    Ny oppgave:

    post-206739-1271412400,0825_thumb.jpg

    Hvilken hendelse er dette stedet forbundet med? (Og hvorfor kom jeg til å tenke på denne byen når jeg hørte på radioen i dag?)

     

    Ekstra bonuspoeng for å finne ut hva bygningen ble brukt til før hendelsen.

    Noe ekstrapoeng får jeg ikke, da jeg ikke vet hva bygningen ble brukt til (men jeg tipper bordell). Det der er Pompei, romersk by som ble begravd i aske av Vesuvius. Hvis dette ikke stemmer, er det Hercelaneum, en annen by som ble begravd samtidig i samme område. Så det er Vesuvius sitt utbrudd i 79 e.kr. du vil frem til.

  7. Ganske usikker, men er det Hérnán Cortés og invasjonen av Aztekerne (Nå Mexico), nærmere bestemt massakren i Cholula?

    Er dessverre ikke det, nei. Se nøyere på uniformene (og klærne), dette vil gi gode hint.

    Hmm, skotske uniformer i beige. Motstanderen i hvite klær, leit hus og et fjell i bakgrunnen. Tørt. Midtøsten hvertfall.

     

    Kan det være 2. anglo-afganske krig? (Utstyret ser litt for moderne ut til å være fra den første.)

     

    It's all good. Oppgaven er din. En smule overrasket at du fant ut at det var den 2. med én gang, hadde ikke godtatt noe annet svar.

  8. Muligens basert på fotografen navn nede til Venstre. Dessuten ser det ut til at iallefall en soldat har den klasisk rusiske pelslua, og ingen har den klasiske tyske hjelmen. Selve omgivelsene minner om Rød Oktober fabrikken, men det er nok mange liknende fabrikker i Sovjet.

     

    For the record, jeg åpnet ikke bildet, og så derfor ikke skriften. Som du sier, så snakker bildet mye for seg selv.

  9. Det er Ernest Shackleton, under Nimrod ekspedisjonen. Datidens lengste polarekspedisjon. Shackleton er vel mest kjent for Endurance-ekspedisjonen. Anbefaler alle å lese om denne.

     

    P.S: Det at bildet heter Nimrod var noe jeg fant ut etter at jeg skjønte hvem bildet var av. Lurt å endre navnet på bildet.

×
×
  • Opprett ny...