Gå til innhold

NEXTDOOR

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NEXTDOOR

  1. Jeg vet at Telenor skal begynne å tilby Blackberry, men venter ikke om jeg kan kjøpe en Blackberry Bold og begynne allerede nå!

     

    Hvor har du hørt det?

    Har fra gode kilder at Telenor ALDRI skal kjøpe Blackberry lisens (dette er tross 1-2 år gammelt, men fra pålitelige kilder).

     

    Og ja, du MÅ ha en operatør som har kjøpt Blackberry lisens for å benytte seg av Blackberry funksjonaliteten. Sist jeg sjekket, kostet dette rundt 10 millioner.

     

    I Norge er det vel bare Trigcom og TDC (bare for bedriftskunder) som støtter dette.

     

    Telenor i Sverige selger Blackberry og dette skal også innføres i Norge. Selv folk hos Trigcom har bekreftet at de vet at Telenor skal begynne med Blackberry.

  2. Hei!

     

    Jeg vurderer har hosted exchange, men denne kan nå utvides med BES-støtte, slik at den fungerer med Blackberry. Trigcom sier dog at Blackberry funksjonen kun fungererer hos operatører som er "Blackberry-godkjent". Noen som vet om dette stemmer?

     

    Jeg vet at Telenor skal begynne å tilby Blackberry, men venter ikke om jeg kan kjøpe en Blackberry Bold og begynne allerede nå!

  3. Hvordan ta vare på batteriet?

    De fleste som har eid en mobiltelefon har opplevd at batterilevetiden gradvis synker, men finnes det noen måte å forhindre dette på? Vi tar saken.

     

    Les artikkelen her

     

    Et Li-ion har ingen minneeffekt, men vil ha nytte av 5 skikkelige opp/ut ladinger før det taes i normalbruk. Etter dette vil normal utlading en gang i grunn være ok. Skal du lagre batteriet, varer det best om det lagres ved ca 40% av full lading.

×
×
  • Opprett ny...