Gå til innhold

Foca

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foca

  1. Dobain: Takker for svar, ja, det var noe sånt jeg hadde tenkt, bare å komme meg inn på et eller annet relatert til Offshore, og satse på å komme videre derfra, har du noen aning om hvor vanskelig det er å komme seg inn i et slikt service selskap og hva de ser etter når de ansetter ? har og hørt at de setter stor pris på folk som har jobbet til sjøs på ulike måter, ved ansettelse av folk til offshore mener jeg..

     

    By the way, noen som kjenner til andre typer jobber der man har turnus tilsvarende den i nordsjøen ? Det er helt sikkert noen...

  2. Jeg tar borekurset nå, er 31 år gammel, har ikke så mye relevant erfaring, jeg har drevet litt med transport, data etc. tidligere, jeg ble fortalt at det er veldig gode muligheter å få jobb offshore nå fremover, men jeg har sett så mange forskjellige meninger alle steder.. det er jo veldig mange som skal pensjoneres or nye rigger er på vei, men hvor lett er det egentlig å få jobb derson man bare har borekurset og ikke så mye annet relevant erfaring bortsett fra gymnas ( har også ett år på blikkenslager linjen for mange år siden ) ?

    det er flere på kurset i samme situasjon som meg og alle håper på jobb,

     

    noen tips ? blir det mye lettere i 2008-2009 og fremover ? skulle tro det...

     

    evt. videre utdanning eller jobber som kan gi praksis og dermed øke sjansene for å komme seg ut ?

     

    jeg vet det er mange som har tatt disse kursene og ikke har fått jobb etterpå, selv etter flere års venting..

×
×
  • Opprett ny...