Gå til innhold

bardr

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bardr

  1. Måten achievments blir brukt på i flere spill er en skikkelig uting. Jeg synes achievments som belønning for å gjøre sidequests i spill, eller få til/åpne ting som utviklerene mener er med på å fremheve kvalitetene i spillet er en veldig god ting. Man blir belønnet for å ha gjort seg litt flid(eksempler kan være når man hever lojaliteten til npc'er i diverse rollespill eller lignende).

     

    Men achievements går ofte ut på å unaturlig forlenge spilltiden ved at spilleren må samle diverse helt meningsløse objekter. Her stiller det første Assasin Creed spillet seg i særklasse(tror det var 200 flagg gjemt rundt i spillverdenen som man måtte samle for å få en achievment). Om man som spiller skulle finne på gjøre dette, så kan jeg garantere at men ville brukt lenger tid på denne tullete achivementen enn det egentlige spillet. Et halvhjertet forsøk fra min side førte til noen timer med ekstrem frustrasjon og et større hat til spillet enn det strengt tatt fortjente

     

    Nå er det selvsagt helt opp til en selv om man har lyst til å forsøke seg på slike achievments, men min mening er at utviklere bør fokusere på å gi acheivments på grunnlag av det første avsnittet og ikke det siste.

  2. Stårlende nyheter

     

    jagged alliance 2 er en stayer for meg. spilte faktisk deler av wildfire nylig med en merc jeg kalte for joshua french. dette til tross for en del feil i spillet og at rollespilldelen er rimelig kritikkverdig, at noen side missions er bortimot umulig å løse og at man ofte kan stå fast ved at enkelte dører og vegger er umulig å ødelegge. men det er noe med humoren og taktikken som fanger meg. og tons of guns selvsagt.

     

    uheldigvis var relanseringen wildfire full av bugs som jeg ikke fant noe løsning på, som at spillet crasher dersom man entrer den midterste SAM-siten. noen her som vet om de versjonen som tilbys på linken under er fri for bugs?

×
×
  • Opprett ny...