Gå til innhold

Masteral

Medlemmer
  • Innlegg

    360
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Masteral

  1. Helt enig, personlig likte jeg Ponder ekstremt godt før draften i fjor og tror han kommer til å forbedre seg kraftig i år, hvis ikke, så kan vi alltids bygge lag i de kommende årene. Så er det jo ikke lenge til Brady, Brees, Manning blir gamle og da kan vi plukke de opp for one last run =P

     

    Smith var ikke reach, tror kanskje GB hadde tatt ham. Uansett så var det ekstremt drop off i Safety talent og vi trengte desperat Safety hjelp. Det å ikke komme ut av draften med en brukbar safety hadde vært krise, så vil ikke kalle det en reach. Var mer en nødvendighet.

  2. Så det er sånn det føles å heie på et lag som ikke gjør noe dumt. Ekstremt fornøyd med Vikings idag, begynte å tro at Spielman skulle outsmarte seg selv og velge Claiborne, men nå fikk vi fylt opp de to største hullene på roostern. Kalil og Smith kommer til å hjelpe laget umidelbart.

     

    Cowboys sitt secondary blir skummelt i år, Carr + Claiborne kan by på problemer

  3. Straffen var streng, men i mine øyne på sin plass. alle (vikings supportere) visste at noe var galt i 2009. Da hevdet alle at vi bare klagde fordi vi tapte, men var helt klart at Saints var ute etter å ta Favre. Nå kan vi bare få saken ut av verden så fort som mulig og komme igang med fotball.

     

    Nå er det klart for en ny Vikings sesong og ser frem til en nybsesong hvor jeg skal rive av meg håret og skrike til pcen i irritasjon over søkte personell valg, avslag av stadion forslag og generell inkompetanse. Kan heldigvis ikke bli verre enn i fjor og tror Ponder kan forbedre seg kraftig

    • Liker 1
  4. Hei!

     

    Har nå hatt en 13" macbook i 4 år og har vært veldig fornøyd, men etter at jeg begynte å studere har jeg begynt å lese utrolig mye på pcen og skjermen er for liten.

     

    - Leser mye, så god skjerm kvalitet og 17" er det viktigste kravet.

    - Må være en lap top med en viss holdbarhet, må ha den ut studietiden min, ca 2 år +/-

    - Helst under 10 000

    - Blit lite gaming, for det meste wc3 + et par andre gamle spill

  5. Runden glemt, ser frem mot neste uke. Jeg møter blant annet Cam Newton. Grøss, gruer meg allerede!

     

    Vinner jeg denne så er jeg med i play offs. Viktig at jeg greier å få så mange poeng som mulig uansett, for kan være det som avgjøre hvem som er med i play offs. Dette blir den mest spennende kampen i løpet av sesongen. Bra at jeg allerede har sikret play offs i den andre ligaen jeg er med i.

  6. Tapte FF idag pgs packers defense, men det er ikke så viktig.

     

    Denne kampen ser man hvor dårlig Vikings offense egentlig er. Ponder trenger en OL som faktisk kan beskytte ham for mer enn 2 sek og et par skikkelige WR, Harvin er god, men det hjelper ikke når han er den eneste. Rudolph ser bra ut, men når Jenkins er 2. reciever så sier det seg selv at det ikke går bra for en QB. Ponder viser potensiale igjen og jeg er ikke redd for at han er en bust. OL er et mess.Tror denne fyren kunne gjort en bedre jobb som LT eller RT, han er jo tross alt større enn vår LT

     

    joff_slap.gif

  7. Haha, CJ får nok spilt seg inn på laget mitt etter denne kampen. Dumt at jeg ikke startet Romo. Menmen er faktisk optimistisk for fremtiden, eneste problemet er at jeg trenger en TE til neste runde, og jeg vil ikke droppe noen av spillerene mine. Vet ikke om jeg vinner denne kampen, men krysser fingrene.

     

    Blir tøff kamp for play offs

    • Liker 1
  8. Spillindustrien blir hengt ut som syndebukk gang på gang. Tror dette har noe med å gjøre at man ved å trykke på knapper i manges øyne faktisk utfører handlingene til spillfiguren sin, og noen mener vel tydligvis at det å trykke på R2 er forberedende mentalt på å drepe noen. Det blir for dumt.

     

    Det er andre medier som gir en mye bedre illustrasjon av det vil si å være soldat og hvordan en forbereder seg psykisk før man dreper noen. Sci Fi bøker som Forever War, Starship Trooper og Ender's Game gir deg en mye klarere ide om hvordan det vil si å skyte noen/ være i krig/forberede seg på krig enn noe skyte spill jeg har spilt. Media er bare ute etter å tjene penger og spill som MW2 og WoW fanger folks oppmerksomhet.

  9. Hm, er ganske så nervøs jeg også nå. Leder med knappe 20 poeng. Jeg har igjen Matt Forte, Svelgen Packers har igjen Bears def og Dustin Keller. Så da er det bare å håpe at Forte har en like god kamp som Bradshaw, som hentet hele 31 poeng i dag!!

     

    Grunnen til at FF er noe dritt. Hvis Forte henter 31 poeng, så kan jeg love deg at Vikings ikke vinner =)

  10. Satser på at du har rett, for da har jeg snudd 0 -3 til 3-3. Harvin er active, da gjenstår det bare å se om McNabb kan spille litt mindre dårlig enn normalt. Satser på at Jared Allen sender Cutler av banen etter første runde og en AP som gjør 4 omganger som 1. omgangen mot Cardinals

     

    Edit: Haha Cam Newton hadde ikke dagen, irriterende når det eneste jeg har tenkt på hele uken er Newton eller Romo. Heldigvis hadde ikke Romo en 37 points game som predicted

  11. Da er en seier i boks ihvertfall. Skal ikke klage så mye, siden vikings vant og jeg vant FF kampen, men McNabb må bort fort som fy!

     

    Hvilkensomhelst QB i NFL kunne vunnet denne kampen, håper bare ikke at seieren gjør at McNabb får mer tillitt, for fyren har hverken overblikk eller accuracy, blir for dumt at Percy Harvin står helt alene i end zone og vinker etter ballen.

     

    Blir nok litt rotete, men her er en sammenligning mellom McNabb (øverst) og Kyle Orton (nederst) Kyle Orton ble satt på benken idag og Broncos fikk helt ny energi, sier ikke at det er sammenlignbart for Tebow og Ponder er i forskjellige posisjoner, men er alikvel en klar indikasjon på at McNabb bør bli gjort om til ballgutt. Det er bare Int som teller i McNabb sin favør, men er ikke så rart når de fleste ballene hans triller langs bakken.

     

    G Att Comp Pct Att/G Yds Avg Yds/G TD TD% Int Int% Lng 20+ 40+ Sck SckY Rate

    5 132 75 56.8 26.4 849 6.4 169.8 4 3.0 2 1.5 60 13 3 11 70 80.0

     

    4 142 85 59.9 35.5 945 6.7 236.2 8 5.6 6 4.2 52T 11 2 9 49 80.9

     

    At McNabb greide å kravle seg til en TD er ikke noe argument for en ok kamp, Webb og Ponder kunne gjort akkurat det samme. Det var AP og defense i første omgang som vant denne kampen. All respekt til AP og forsvaret for nydelig innsats. Takk til Kolb som nesten er like dårlig som McNabb, for dette kunne blitt stygt hvis vi hadde spilt mot en annen QB...

  12. Tingen er vel at McNabb er ikke er noe for fremtiden og vi ligger under 0 - 4. Har vi en sjanse på Playoffs? Kanskje hvis vi vinner neste kamp og kommer i en meget god flyt før bears og 2 x packers kamper, men er dette sannsynlig?

     

    Hvis McNabb spiller og taper neste kamp mot Cardinal så er man i en vanskelig situasjon. For da ser jeg ingen grunn til å spille McNabb mot Bears og 2 x Packers, men er det fornuftig å spille Ponder i disse kampene kun for at han skal bli brutt ned og miste selvtillit?

     

    Edit: Hva skjer med T. Jackson? Kanskje Brad Childress faktisk hadde rett da han trodde på fyren..

  13. Møkkalei av Donovan McNabb.

    Søppel QB, sånn som Kolb. To jeg aldri har hatt så mye til overs for.

     

    Søppel ja, tvers igjennom. Nesten så Tarvaris Jackson var bedre, og da det er ille. Problemet er jo at vi gjør det bra i first half, men så mister vi gløden etter half-time. Var slik mot Chargers også.

     

    Kommer garantert ikke til play-offs i år heller, Lions er i superform og Packers er jo en klar favoritt til å vinne NFC North. I mine øyne kan vi kaste innpå Christian Ponder for å gi mannen erfaring, det kan ikke bli dårligere enn Mcnabb... McNabb er talentløs, jeg har mer talent i mine minste fjærter enn det han har.

     

    Tror nok McNabb får et par kamper til, men regner med at det blir et bytte hvis vi nærmer oss 0 - 6. Hvis Ponder/Webb gjør det like dårig som McNabb, så er vi ihvertfall kandidater til Luck neste år.

×
×
  • Opprett ny...