Gå til innhold

turbo42

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av turbo42

  1. Om du får jobbe som ekstrahjelp kommer helt an på holdning. Jobber selv i en bedrift med mange ekstrahjelper og vil ha fri noen ganger.. Da ringer jeg FØRST til den ekstrahjelpen jeg vet det er størst sannsynlighet for at kommer til å si ja, eller den ekstrahjelpen som har ytret stort ønske om å få jobbe. Det nytter ikke å ta dette med din venninne, du må gå til arbeidsgiver å fortelle at du gjerne ønsker å jobbe, og da nytter det ikke å si nei jeg må lufte hunden/spise middag med kjæresten/har et viktig program å se på tv, neste gang hun ringer. For å få jobb må man jobbe. sånn er det bare.

  2. Hehe;) Penger til brus... Altså, egentlig synes jeg ikke du har noe problem... Kanskje litt stramme tøyler, til tross for at du er så godt som voksen, men du er tross alt ikke gammel nok til å drikke alkohol.

     

    Fra jeg var 16 slapp mamma og pappa tøylene mine. Nå skal det sies at jeg var en rebell i ung alder, og hadde allerede vært mye ute å festet fram til da. Men som sagt, i 16 års alderen ble det friere tøyler. Det vil si at de sa ikke JA, bare gå ut å drikk deg full på heimert, spy i søplekasser og la vær å kom hjem, men de brydde seg ikke så mye om hva jeg gjorde bare de visste hvor jeg var og når jeg regnet med å være hjemme.

     

    Du kan jo kanskje prøve å hinte fram til foreldrene dine at du snart er 18 og at det ikke vil være noen forskjell på tankemåten din om et halvår, så om du kanskje selv kunne bestemme når du skal komme hjem?

     

    Jeg vet om mange som hadde "innetid" så lenge de bodde hjemme, selv etter fyllte 18, så du er ikke alene. Mange foreldre har den der "så lenge du bor under mitt hus" regelen, men det skader ikke å snakke med foreldrene dine;)

  3. Nå er det nesten litt kjipt at jeg ikke har noen saftige skader bak meg.... Men man skal vel være glad til, eller? ^^

     

    Jeg har knekt et bein et eller annet sted i mellom stortåa og den som kommer etter. Må ha en skjikkelig pysekropp for det var i fotballen i gymen. Hadde glemt joggesko og sprang i sokkelesten. Så skulle jeg dempe en ball som kom mot meg, med flatsida av foten selvfølgelig, og det smalt noe enormt skal jeg si deg. Lo det bort og sprang videre jeg, men så hovna foten opp til dobbel størrelse, så da gikk jeg å satte meg. Gymlæreren trodde jeg faka og var ikke interresert i å gi meg noen is-pose, men da han så foten ble det en litt bedre mine på ham.

     

    Må bare nevne samboeren sin hamburgerulykke da vi nettop hadde flyttet. Han skulle dele sammenfrossede hamburgere med en biffkniv, så skled den i stedet inn i fingeren og kappa av to sener, en nerve og en arterie. Stakkars gutten har aldri vært så blek i hele sitt liv før;)

  4. Hærregud, ikke kom med teorier når det finnes fakta på hvorfor man skader seg selv når man er neffor.

     

    Kroppen tolker fysisk smerte som et tegn på fare i motsetning til psykisk smerte. Når man blir utsatt for fare, utløser kroppen visse hormoner for å hjelpe deg å komme deg igjennom den farlige situasjonen. Et av disse hormonene er selvfølgelig adrenalin, men sammen med adrenalinet kommer et annet fantastisk hormon strømmende, nemlig endorfinet. For de av dere som ikke vet hva det er, det er rett og slett lykkehormonet.

     

    Hvorfor tror dere folk hopper i fallskjerm, kjører i 300 km/t på motorsykkel eller slenger seg utfor en bru med bare et strikk som sikkerhet?

     

    Det er ikke adrenalinet som gir den beste følelsen, det er endorfinene som kommer etterpå. Fordi du overlevde.

     

    Selvfølgelig blir alle påvirket, så om du har en venn som skader seg selv og ser på det som normalt er det større sannsynlighet for at du selv vil gjøre det samme. Jeg sier ikke at det er den rette måten å takle psykisk smerte på, men det er en fysisk grunn til at noen gjør det.

  5. Det stemmer at hvis varen blir sendt som "gave" vil det ikke bli tollavgift på den. MEN, nå er tollerne klar over at mange utenlandske selskaper sender varer som "gave" for å selge mer. Så om din pakke blir kontrollert og de finner kvitteringer på kjøp inne i pakken vil de nok ta toll for varene.

     

    Ellers er reglene sånn at du kan handle tollfritt fra utlandet for 200 kroner. Noe som forøvrig er latterlig lavt, siden det har vært reglene siden 70-tallet. For at pakken din da ikke skal bli stoppet i toll må det være kvittering utenpå pakken som bekrefter at varen er for under 200 kroner.

     

    Når det gjelder frakt er det ikke så dyrt som en skulle tro. Spør bare selskapet du planlegger å handle i fra, så vil de nok fortelle deg hva det vil koste å sende.

  6. Jeg har prøvd de fleste produktene til first price og kan kun si meg fornøyd med 3;

     

    Chipsen, potetgullet og syltetøyet.

     

    Alle hygiene produktene jeg har prøvd har vært så grusomme at de har gått i søpla etter å ha prøvd dem et par ganger. Dermed var det heller penger rett i søpla enn penger spart.

  7. Hehe;) Den maskaraen jeg bruker er en dior maskara til 240 kroner, ikke gammel. I tillegg kom den på topp 3 over beste kjøp i woman. Ikke helt på topp fordi den var for dyr. Så, det er nok ikke maskaren heller:p

     

    Og ikke bruker jeg mye heller. Jeg Har på så tynt lagt som mulig, for jeg synes ikke det er fint at det vises at man har maskara på, den skal bare gjøre vippene mørkere.

     

    Ser ut til at jeg og mamma er de eneste i verden med problemet.... Men takker for alle forslag.

  8. Haha, droppa du seksualundervisningen på skolen? Kukosten og annen faenskap må vaskes bort daglig for å beskytte jenta. Det er derfor de omskjærer seg i mange andre kulturer.

     

    Vel, nå er jeg jente, og kanskje jeg ikke utdypte meg bra nok, men jeg snakker hovedsaklig om jenters underliv.

     

    Fra vi er små blir vi lært opp til at vi må dusje og vaske underlivet ofte, helst hver dag.

    Vel, faktum er at man trenger overhodet ikke vaske underlivet!

    En frisk vagina er antakeligvis det reneste stedet på en kvinnes kropp. Hyppig vask ødelegger mer enn det reparere, siden den naturlige bakteriefloraen som beskytter blir vasket bort.

    I tidligere tider hadde man naturligvis ikke de samme mulighetene til intim hygiene som man har i dag, uten at det forhindret folk fra å ha sex

     

    Ikke bruk vanlig såpe

    Vanlig såpe er ofte for sterk for underlivet, forteller Kjersti Antonsen ved kondomeriet.

     

    - Vask underlivet når du vasker deg ellers på kroppen. Underlivet skal helst bare skylles med vann, men du kan også bruke en intimsåpe som holder riktig ph-verdi. Ikke vask "inne i" skjeden, den rengjør seg selv, råder hun.

     

    Bruk minst mulig såpe- helst ikke noe til underlivet. Eventuelt kan du bare bruke litt olje. Håper du får hjelp snart. God bedring! (Svar på spørsmål om hvordan man behandler soppinfeksjon i underlivet)
  9. Alle bør dusje daglig, og skal du i tillegg på trening bør du dusje minst 2 ganger daglig. Man går ikke rundt og lukter svette! Penis bør også vaskes minst én gang om dagen, og det passer jo bra å ta dette i dusjen.

     

    Kjønnsorganer bør ABSOLUTT ikke vaskes daglig. Det er mulig det er noen som griner på nesa til dette men det er fakta. I underlivet er det en naturlig bakterieflora som drepes ved bruk av såpe, spesielt med høy ph. Disse bakteriene er snille bakterier som hjelper til å holde infeksjoner borte. Om du for eksempel skulle få en soppinfeksjon vil det være vanskeligere å bli kvitt dersom du vasker deg for ofte.

     

    Se på det som å bryte ned kjønnsorganets immunforsvar. Du vil lettere få infeksjoner og det vil bli vanskeligere å bli kvitt.

     

    Dersom det finnes noen som føler de bare MÅ vaske minst en gang daglig, vil jeg anbefale å bruke bare vann. Såpe kan brukes 3-4 ganger i uka.

  10. Er helt avhengig av fuktighetskrem i ansiktet, men ugår området rundt øynene. Har i det siste begynt å bruke dekkstift under øynene og merker at det forverrer problemet. Penis Trygve kan vel være inne på noe med pudder... Men det vil jo også bare vare en kort tid.

     

    Pris har ikkeno å si. Bruker for øyeblikket en svindyr dior maskara som er perfekt på alle måter, bortsett fra at den havner under øynene. Jeg bruker ikke noe spesielt tykt lag heller, siden jeg ikke synes det er noe pent. Make-up skal være naturlig.

     

    jeg vet ikke.. Mulig jeg er kravstor til hvor lenge make-upen skal se bra ut, men jeg forventer at fra jeg går ut døra hjemme og til jeg er ferdig på jobb skal make-upen vare. Erfaringer? Hvor lang tid går det før dere må freshe opp sminken?

  11. For å få klarhet i det, det er etter jeg har sminket meg at maskaren legger seg under øynene. Altså, ikke sånn at den våte maskaraen legger seg der, men ETTER at den har tørket. Det er migthy frustrerende, men jeg tror kanskje det har noe med at jeg har spesielt fet hud rundt øynene eller noe. Eyeliner på våtkanten funker heller ikke for også den havner under øynene før jeg får sukk for meg..

  12. Huff, søte søte fristelser. Det som hjalp for meg var rett og slett å flytte hjemmefra, få tragisk trang økonomi og ha valget mellom brød til 4 dager eller en pose potetgull til kvelden. Men jeg har noen tips til deg.

     

    Finn ut når på dagen du kjøper godteri. Er det i lunsjen på skola for eksempel, ikke ta med deg lommebokapå skola. Har du ikke penger, kan du heller ikke bruke det på godteri.

     

    Ikke ha et lager hjemme. Når du kjenner deg søtsugen, kjøp bare en sjokolade eller en halvliter brus og gå HJEM eller langt unna butikken før du åpner og spiser. Om du da fremdeles er søtsugen, må du gå hele veien tilbake til butikken for å mette behovet.

     

    Altså, gjør det så utilgjengelig som overhode mulig.

  13. Om vinteren dannes det i Norge ikke nok vitamin D i huden til å dekke behovet. Imidlertid lagres overskuddet fra sommerens Vitamin D til en viss grad i fettvevet vårt, slik at vi unngår mangel også om vinteren. Jeg er ingen ekspert på solarier, men såvidt meg bekjent danner huden også vitamin D under slik bestråling. Imidlertid bestråler man da såvidt kraftig, og såvidt store hudpartier, at det kun er nødvendig med noen minutters solariebruk for å danne relativt store mengder vitamin D.

     

    Leste du i det hele tatt innlegget mitt? Leste du at jeg sa det var nok med noen minutter i uka? Leste du svaret her i fra lommelegen? Leste du at jeg sa noen eksperter?

     

    http://www.dagbladet.no/dinside/2007/11/22/519016.html

     

    Der har du en link som sier at kreftforskere er FOR solarium.

     

    - Sol i moderate doser er verken farlig eller kreftfremkallende, tvert i mot, sier han.
    Han sier det er en myte at solarium ikke gir D-vitaminer. Kunstig sol er like gunstig som naturlig sol.
    Tar du solarium fem minutter to ganger i uka, får du i deg såpass at det vil kunne ha en beskyttende virkning.
  14. Hva jobber du som: Markedssjef

     

    Hvor gammel er du: 33

     

    Hva tjener du i måneden: 59 000,- brutto

     

    Hvor mye betaler du i skatt: ca 25 000,-

     

    Utdanning: 2 år på Høyskole

     

    Frynsegoder: PC, bredbånd, bil, telefon, avis

     

    Nå kjente jeg at jeg fikk litt lyst til å bli markedssjef.

    Jobber som: Selger, har ikke lyst til å nevne bedrift, men det er i en landsdekkende kjede

    Tjener: 119,38 kr/t og er på nest høyeste lønnstrinn.

    Skatter: Ca 2000 i måneden, og får utbetalt ca 12000

    Alder:20

    Frynsegoder:Nada!

  15. Det kan faktisk hjelpe å senke temperaturen på vannet når du dusjer. Varmt vann tørker ut huden og tørr hud klør. Dropp vanlige butikksåper, gå på apoteket å få tak i en hudvennlig dusjsåpe UTEN parfyme. Så kan det også hjelpe og smøre inn kroppen med en fet krem etter dusjing. Mest sannsynlig er det tørr hud som er årssaken.

     

    edit: Neste gang skal jeg lese de andre innleggene før jeg poster:p Her var jo faktisk alle mine råd allerede brukt:p

×
×
  • Opprett ny...