Gå til innhold

nattaz

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nattaz

  1. Normen stoler ikke på "smarte produkter", men en smarttelefoner som sanker en ubegripelig mengde med informasjon til enhver tid er det ingen som plages av. Nokså naivt og ignorant. Med måten folk flest i dag frivillig lar noen få akkumulere daglig detaljert inforrmasjon om individet(alt som kan sankes), viser tydelig til et samfunn hvor borgerne ikke har noe ønske om personlig frihet i fremtiden. Hvor mange kjenner dere som ikke har Facebook eller ikke bruker Google? Ta ansvar for fremtiden deres, eller sell den fremtidige friheten deres for beleilighet i øyeblikket. Det fantastiske er at vi alle valget nå

    • Liker 1
  2. DT770 M pro er fremdeles kongen over passiv støydemping (35db). Disse har skinnpads da de er utviklet for trommeslagere etc (lave frekvenser). Forskjellen mellom velurpads og skinnpads for en trommeslager er relativt stor. Forskjellen mellom velur og skinn blir også større pga den økte db dempingen i disse. Jeg vet ikke om de fremdeles er å få tak i til en fornuftig pris. Jeg mener også disse er for dempet for de fleste situasjoner. Du mister totalt kontakten med omverden med disse på hodet...

     

     

    Ønsker bare å leggetil hva jeg mener er den mest vesentlig forskjellen på DT770 M er i forhold til de andre tilsynelatende like headphonsene. Som du nevner så er disse ment for trommiser og har derfor behov for presis bass, ikke som den litt dypere bassen broren DT770 har. Dette oppnår de ved å ikke ha hull i klokkene (som DT770 og Custom One Pro har, sistnevnte justerbar åpning), slik at elementene ikke får vandret like mye.

     

    Alle tre er fantastiske headphones, DT770 brukte jeg i 12 år før jeg byttet de med Custom One Pro. Dette settet fjernet det enest problemet jeg hadde med DT770, kabelfestet til klokken som røk av og til. Kanskje ikke så rart med mtp. at det er studio headphones som jeg har brukt i alle mulige anledninger. Har blitt brukt i alt fra 40 til -20 grader, i regn og har blit slengt hit i dit i 12 år. Til tross for litt lodding av og til, så har de OVERLEGEN byggekavlitet!

    • Liker 1
  3. Det med selve USB-ladekabel burde vært nevnt i selve "Guiden" ettersom det hjelper lite med verdens beste lader om kabelen er dårlig eller defekt. Kastet nylig halvparten av alle USB-kablene mine. En annen faktor jeg tror er verdt å nevne er at mobilen også avgjør hvor mye strøm den kan fore batteriet med. Feks. S4'n min lar seg lade på mer enn 1200mA, uansett hvor lite strøm mobilen bruker mens den lader.

    • Liker 1
  4. Har endret litsten litt nå.

    Når det gjelder kjøleløsningen på cpu, så tar luftkjøling litt mye plass i kabinettet. Ønsket egetntlig Mist LL 2x140 Deluxe, men finner det ikke noe sted desverre :(

     

    Skjermkortet må ikke ta mere en 2 slots, vil ha "muligheten" for 3 stk.

     

    Systemet skal være "litt" overdimensjonert. Ønsker å unngå å bytte ut elementer i nærmeste fremtid.

     

    hcnielsen: Takk for forslag :) Men hovedkortet blir for lite, skjermkortet for stort og rammen er 2 kanals tror jeg mot 4 på den som er i listen min.

  5. 11 timer til oppkjøring!! Dette blir spennende, bestillte time i dag og fikk det dagen etter... Ble ikke helt som planlagt, hadde regnet med å ha litt bedre tid på meg men var det eneste som var ledig før nyttår. Er redd for at jeg skal glemme noe viktig, men er sikkert bare fordi jeg er litt nervøs... Bor i Oslo men skal ha oppkjøring i Drøbak, noen som sitter med erfaring derfra?

  6. Så du "har ikke funnet serlig med lcd skjermer" som støtter 1600x1200? Ta en titt på 20", så finner du de ganske lett :)

    5082573[/snapback]

     

    Ja, er klar over det men vil ha skarpt bilde, og liker forholdet 19" - 1600*1200. Men min nåværende skjerm er 5 år gammel så en ny skjerm nå er vel bedre uansett :)

    Er bare litt skeptisk til LCD skjermer når det gjelder spilling.... Men jeg har ikke akkurat følgt noe særlig med på hva som har blitt forbedret heller da...

     

     

    Du sier ikke noe om prisklasse, men LaCie har en bra skjerm. Les testen.

    Hvor gammel er den skjermen? Jeg bare tenker på at dagens spill kanskje vil funke bedre på en nyere skjerm?

  7. Det ver bare ein revisjon av dei kortene som skapte problemer med 7800gtx i SLI, dei som er i butikkene nå har ikkje det problemet...

    5084993[/snapback]

     

    Er du bombe sikker på det? Fordi da tror jeg går for det kortet, har drit lyst på det, men ble usikker da jeg hørte om bugs'a på SLI'en :hmm:

     

    Om ikke er det noen som vet når DFI vil gi ut neste versjon av dette kortet(Deluxe?)?

  8. Er ikkje så stor fordel med ulåst multiplikator....

    Til og med ein 3000+ klokker til samme hastighet som fx-55 så eg ville gått for 3700+ og heller lagt litt meir i skjermkortet:p

    Det er jo det som er den vigtigste delen i ein spillpc

    5079635[/snapback]

     

    Skal uansett ha 2 x 7800gtx (med vannavkjøling :thumbup: ) så pengene er ikke et spørsmål...

  9. Hei, skal ha en ny skjerm, men aner virkelig ikke hvilken jeg skal velge?

     

    Jeg har bestemt meg for at den må støtte 1600*1200 oppløsning uten at skjermen er over dimenskjonert. Har ikke funnet serlig med lcd skjermer som støtter denne oppløsningen, men der er vel best med crt når den skal brukes til spilling?

    Noen som kan annbefale meg en god spille skjerm??

     

    Her er systemet skjermen vil komme til å kjøre på.

  10. Crucial BallistiX PC4000 er ett bra valg hvis du skal klokke garantert 250 Mhz og kan som oftest klokkes opp til 270-280++ med 3 3 3 8

     

    Skal du ikke klokke så ta det billigste du finner.

    5072169[/snapback]

     

    Men får man den med 2GB da? Burde vel heller ha 2 x 1024 enn 4 x 512?

     

    Er ute etter det raskeste/beste minne uten av prisen overstiger 3500kr.

  11. Hei, jeg skal ha helt nytt system og lurer på hvilken RAM jeg skal velge?

     

    RAMen vil sansynligvis sitte på et DFI LANPARTY nF4 SLI-DR. Systemet skal være rettet mot spilling!!(skader ikke med gode OC egenskaper heller)

    Som sagt skal det være high-end(vil ha rå ytelse), så om prisen er stiv så går det greit :p

     

    Er takknemlig for alle annbefalinger.

     

    mvh nattaz

  12. Hei, skal ha meg nytt system og lurer på hvilken CPU jeg skal velge?

     

    Har sett litt på 3700+ og 3800+. Om jeg har forstått det riktig, så har 3700+, san diego og 3800+, venice. Hva er forskjellen i praksis her? Skal som sagt så skal den nye maskinen brukes til spilling, og jeg skal ha en CPU som gjør jobben sin godt!! Skader ikke om den er en god overklokker :thumbup: Kan sikkert gå litt opp i pris også..

     

    Tar med glede imot alt av annbefalinger!

     

    mvh nattaz

×
×
  • Opprett ny...