Gå til innhold

XDeaDeadeye

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XDeaDeadeye

  1. Hei.

    Jeg har akkurat gått til anskaffelse av ett nytt 5.1 anlegg fra samsung.

    Siden jeg bare har En HDMI ingang på tvn, er jeg nødt til å koble xboxen med HDMI inn i Anlegget, og videre med ny HDMI fra anlegg og inn i tvn (er HDMI switch på anlegget)

     

    Alt dette fungerer greit, jeg får lyd fra xbox ut på anlegget, og tv lyd osv går også som det skal.

     

    Problemet er at jeg alltid har benyttet ett Steelseries Kablet gamingheadset som har vært koblet inn i tvn,slik at jeg fikk xbox lyden ut på headsettet (før det nye anlegget kom i hus) men det gjør jeg ikke nå lenger!!!!! jeg får kun TV lyd ut på headsettet, og ikke lyden fra xboxen!

     

    Jeg har forsøkt å koble optisk mellom box og anlegg, har forsøkt stort sett alt av alternativer (tror jeg)

     

    er det noen som har vært borti noe lignende problemstilling? isåfal...hvordan løste dere det?? hadde vært veldig takknemlig for svar!! :)

  2. Hei.

    Jeg har akkurat gått til anskaffelse av ett nytt 5.1 anlegg fra samsung.

    Siden jeg bare har En HDMI ingang på tvn, er jeg nødt til å koble xboxen med HDMI inn i Anlegget, og videre med ny HDMI fra anlegg og inn i tvn (er HDMI switch på anlegget)

     

    Alt dette fungerer greit, jeg får lyd fra xbox ut på anlegget, og tv lyd osv går også som det skal.

     

    Problemet er at jeg alltid har benyttet ett Steelseries Kablet gamingheadset som har vært koblet inn i tvn,slik at jeg fikk xbox lyden ut på headsettet (før det nye anlegget kom i hus) men det gjør jeg ikke nå lenger!!!!! jeg får kun TV lyd ut på headsettet, og ikke lyden fra xboxen!

     

    Jeg har forsøkt å koble optisk mellom box og anlegg, har forsøkt stort sett alt av alternativer (tror jeg)

     

    er det noen som har vært borti noe lignende problemstilling? isåfal...hvordan løste dere det?? hadde vært veldig takknemlig for svar!! :)

  3. Nettopp. Siden jeg kjøpte en pakke, altså mobil og bindingstid på abonnement, så må jo hele pakken tas tilbake. Ikke kun deler av den.

     

    stemmer!! for butikken fikk jo pengene for ditt abo og telefon for ett år tilbake av operatøren ;)

     

    vil sikkert bli litt ball med å få det 100% igjennom, (butikken vil lure på hvem de skal fakturere din restrerende bindingstid for osv) men du HAR faktisk krav på å få igjen pengene for resten av bindingen DERSOM det er et avbetalingsabonoment!

     

    :)

     

    Benhav

  4. Skal ha mer enn hva jeg betalte for mobilen. Butikken fikk penger av operatøren da jeg kjøpte mobiltelefonen og bandt meg til operatøren. Ser for meg to løsninger.

     

    Jeg får tilbake det jeg betalte for mobiltelefonen, og abonnementet slettes. Eller jeg får tilbake full pris for telefonen, og abonnementet fortsetter å løpe.

     

    Noen innspill?

     

    bindingen din blir i svært få tilfeller borte, siden du har inngått avtale på 12mnd i butikk. men det er jo rett og rimlig at du ikke skal betale noe mer for en telefon du ikke lenger har??!! blir jo for dumt om du skal betale på en telefon du har fått kreditert i butikk... selvfølgelig må jo selger se ann saken, med tanke på pris du betalte for telefonen, har du feks betalt 1kr for den, ville det vært naturlig at bindingen ble fjernet slik at du kunne velge deg en ny en :thumbup:

  5. du har krav på følgende:

     

    om du opprinnelig kjøpte mobilen med ett abonoment som gir deg en fordel i forhold til prisen på telefonen (feks et abo som koster 300kr pr mnd når du er i bindingstid for å få telefonen ekstra billig, og at månedsprisen forsvinner eller blir redusert etter 12mnd) har du krav på å få tilbakebetalt for den perioden bindingen er igjen, (feks om du får hevet kjøpet når det er 2 mnd igjen av binding = 600kr) i tillegg til kjøpesum!

     

    Har du derimot kjøpt mobilen med et abo som har fast månedspris i bindingsperiode som hva det er etter 12 mnd (feks youngtalk) har du kun krav på å få igjen kjøpesumen i butikk!

     

    Jobber i en elektrovarekjede hvor vi selger en del mobiler, og dette har vi fått klar beskjed om fra forbrukerrådet. (har vært en god del saker)

     

    Mvh

    Benhav

  6. hei

    jeg var innom finn.no idag og så nokia n97 til utrolig pris på 3999. På koplett koster det over 7000.

    Selgeren som kaller seg for mobilbutikk har ingen adresse eller telefonnummer. Jeg sendte en mail og spurte om de hadde noe fysisk butikk i Norge slik at jeg kan komme innom og kjøpe den der og da, samt få med meg mobilen. Jeg fikk mail tilbake og ders tod følgende:

     

    Vi selger kun over nettet for å holde lavest mulig pris.

     

    Det kan være at prisen er uten moms, men med moms og "frakt" vil det ikke være dyrere enn ca 5000.

     

    Nå lurer jeg på om det er noen svindlere eller selger de virkelig til så lav pris.

     

    Jeg er heller ikke sikker på om nokia n97 er tilgjenglig i resten av Europa, i Norge er det ihvertfall ikke lansert enda (hvis jeg ikke tar skammelig feil).

     

    Er det noen her som har kjøpt fra www.mobilbutikk.com?

     

     

    EIDT: legger link til anonnsen hvis det er greit.

     

     

    var innom siden å snusa litt, og må si jeg ble overraska over at prisene var så sykt lave?? aldri hørt om denna butikken heller, så jeg for min del hadde vært litt forsiktig.

  7. Hei, grunnet noe litt usikre tider har jeg tenkt å legge ut CVn min på nett, men finnes det ett sted man kan legge den man har skrevet selv ut? med det mener jeg en seriøs side hvor bedrifter som søker medarbeidere kan finne nettop MIN Cv, for å så ta kontakt??

     

    Finnes det noe slik (utenom nav)

     

    på forhånd takk for svar :thumbup:

  8. Hmz, mente at det var slik at hvis du bandt deg inn i et abo. og angret på det - så kunne du bare si opp abo. men ikke bindingtiden som er i 12månder - som igjen betyr at du må betale gebyr for de 12 månede. Og hvis du gjør som så, så kunne du ringe operatøren det gjelder og få operatørlåskoden... ... Har mange venner som sier at de har gjort det slik, men får høre med dem i morgen i så fall...

     

    selv om du sier opp bindingen, har du kjøpt en supsiditert telfon...og den er bindt i 12 mnd før den kan låses opp...med mindre du har kjøpt en operatør og tjenestefri telefon :)

  9. Plutselig, denne uka, fikk jeg et problem; internettet logger seg av og på hele tiden (trådløs) og jeg har peiling på hvorfor. Problemet er kun på min maskin, og problemet er kun her hjemme. Hva kan være galt?

     

    har du sjekket i enhetsbehandling om det er noen driverkonflikter på nettverkskortet?

     

    Ja, det er som sagt ikke problem med nettverket andre steder, men kun hjemme og kun med min maskin. Det altså kun dette ene nettverket som ikke vil stå på permanent. Flere forslag? :)

     

    eem....får du noen feilmelding av noe slag? eller detter bare nettet ut mens du er på nett?

     

    0g hvoran pc har du?

  10. Hei!

     

    Tenkte jeg skulle kjøpe en distortion- eller overdrivepedal (eller hva det nå enn heter) til gitaren min.

     

    Jeg har en 100 watts forsterker og en elektrisk gitar (fender stratocaster)

     

    Jeg har tenkt å ha forsterkeren innstilt på clean lyd, og bruke pedalen til å fuzze ting litt til. Liker å spille Metallica, In Flames, Nirvana, AC/DC, og Dire Straits

     

    Anbefalinger?

     

    Krav:

     

    billig

    passer mitt behov

    helt enkel pedal uten 1000 fancy innstillinger

     

    På forhånd takk!

     

    se om du finner noe informasjon om ARIA Hardrock pedal ;)

     

    har en slik selv..den har 4 instillinger for å vrenge lyden..på min 250W forsterker låter det rimelig fett:)

     

    betalte vel omlag 600kr for den

  11. Har du foreldre som kan hjelpe deg? Få tatt opp lån med sikkerhet i boligen deres f.eks, så får du nok litt bedre vilkår. Er absolutt smart å samle alt under ett og få ned rentene så mye som mulig. Hvordan benhav kan mene noe annet er for meg uforståelig...

     

     

    livserfaring....er ikke bestandig foreldrene kan stille med slikt...hva gjør du om dem ikke kan? hva om foreldrene sliter med lån selv?

  12. Hei. Jeg har i forbindelse med salg på bruktmarkedet gitt ut kontonummeret mitt til en person jeg antar er suspekt. Innebærer det noen risiko at denne personen har mitt kontonummer? Kan det brukes i forbindelse med svindel? Han har jo ikke pinkode eller noen annen sensitiv informasjon for uten om kontonummer og navn.

     

    det å gi ut kontonummeret ditt behøver ikke nødvendigvis å være kritsisk, men om vedkommende som har fått det ønsker å lage litt spikk, eller er ute etter å svindle, kan jeg love deg at DET ikke er lurt.

     

    det er utrolig hva folk kan klare å få tak i av info i dag om man bare prøver godt nok, eller vet nøyaktig hvordan...

  13. Heisann!

     

    Som en student med et stramt budsjett så er det greit å snike til seg gode tilbud og priser på ting og tang.

     

    Går det ann å få denne med dette abonnementet, og så bare si opp avtalen og få operatørlåskoden og bruke et annet sim-kort? Er klar over at jeg forsatt må betale månedsavgist i 12 måneder... still, billigere enn å kjøpe mobilen for 2100.

     

    hehe

     

    detta strider vel mot rettningslinjene??

  14. Hei

     

    Trenger noen tips om hva jeg skal gjøre med gjelda mi, er 25år, skylder ca 150 000. På diverse ting, som lån,studielån, ++. Er noen år siden jeg havnet i denne situasjonen, å som med mange andre ble det til att man ikke åpnet brev å sånt til slutt. Var da arbeidsledig å hadde mange små jobber som ble til ingenting.

     

    Men for 2,5 år siden startet jeg på skole med noe jeg intreserte meg for, å fikk lærling plass med en gang, jobber nå som lærling, fagprøve om ca halvt år.

     

    Har kontaktet flere av kreditorene å fått satt noe på vent, men stadig noen som "maser" om penger. Klarer ikke betale alle på engang. Har lest litt om Bank2, som er for sånne som meg med anmerkninger å det.

    Har en tanke om jeg får lån på 150k, få betalt all gjeld, for så betale på en ting...

     

    Men oppfyller jeg kravene deres? Kanskje ikke ennå med den lønna jeg har, men når jeg går opp i lønn kanskje? Har kausjonister.

     

    tror vel NEPPE det er så lurt å ta opp ett lån for å betale ett annet...spørsmålet er vel også om du i det hele tatt kan FÅ lån om du har betalingsanmerkninger.

     

    men om situasjonen er kritisk forstår jeg tankegangen...men du må jo uansett betale det lånet du måtte ta, tilbake.så du ender alikevel i null og niks...

     

    det lureste er selvsagt å finne ett sted hvor dine ferdigheter blir verdsatt såpass at du faktisk blir lønnet opp mot det du presterer og betyr for en bedrift..

    veien er kanskje lang og litt krunglete, men det er nok den beste løsningen ;)

  15. ja ok, bare kast bort pengene dine på en dyr HDMI kabel du, og tro det er noe forskjell.

     

    tro? jeg jobber i bransjen og VET det er forskjell...les gizmodos inlegg i hans blogg om saken...han har vel vært en av verdens mest kritiske til denne saken, og selv han måtte legge seg flat..

     

    ;)

     

     

     

    ja ok, bare kast bort pengene dine på en dyr HDMI kabel du, og tro det er noe forskjell.

     

    tro? jeg jobber i bransjen og VET det er forskjell...les gizmodos inlegg i hans blogg om saken...han har vel vært en av verdens mest kritiske til denne saken, og selv han måtte legge seg flat..

     

    ;)

     

    EDIT: men detta blir offtopic...vi får heller holde oss til tema ;)

  16. Ekspert fra Oslo Hi-Fi Center ser ikke forskjell på en kabel til over 1500 kroner og en til 139 kroner:

     

    http://www.tv2underholdning.no/hjelperdeg/article2323104.ece

     

    Deilig deilig! Endelig noen som har utført en skikkelig blindtest på dette. Litt artig at de som solgte den dyre kabelen til slutt måtte innrømme at det ikke var noen forskjell å se.

     

    Takk for linken!

     

    Denna testen er helt på trynet!! testen var utført i en testlab som selvsagt var skjermet for alt som finnes av støy...strøm, mikrobølgeovner, mobiltelefoner, Trådløse rutere osv...alt dette skaper støy på en kabel som ikke er skjermet! dette er en vesentlig forskjell på en dyr, og en billig kabel...en dyr kabel kan ha opptil 6 lag med skjerming rundt kopperkablene, noe som selvsagt vil hindre at slik støy slipper inn og skaper ett dårligere bilde! det at dem ikke tok opp dette på testen beviser bare uvitenhet, og det at SELGEREN ikke engang viste det, viser om dårlig lære..

     

    takk for meg :)

  17. Haha, dro til Expert i dag. De hadde Arcade til 1599, så jeg sa jeg hadde sett i kundeavisa at de solgte for 999 inkl. Sega Superstar Tennis.

     

    Så måtte de sjekka kundeavisa, så så de at de måtte selge den til meg for 999. Så måtte de hente Tennis spillet fra hylla som egentlig koster 599 (de skjønte heller ikke hvorfor det sto DS). Og han som solgte til meg kunne ingenting om xbox. Han henta en elite, men rett før jeg skulle betale så kom en annen selger og så at det ikke var arcade xD

     

    Anyways, funker fett, men arcade disken står det at er "unreadable". ????

     

    Den er jo helt ny. Ingen riper heller.

     

    Help?

     

    hehehe^^ jobber i expert selv, og er utrolig flaut at dem har klart å trykke ett Nintendo DS spill i bundle med Xbox:p er selvsagt til xbox det spillet som skal være med:p

     

    Anyways...til de som lurer og måtte befinne seg i Tønsbergsområdet, Vi er for tiden tomme men kommer mer til uken ;)

×
×
  • Opprett ny...