Gå til innhold

Mr.Johanzen

Medlemmer
  • Innlegg

    306
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Johanzen

  1. Hei :)

     

    Jeg regner med at dette har vært oppe før. Men jeg kunne ikke finne det på forumet.

    Før har jeg hatt dette noen ganger om dagen, da er det greit.

     

    Men i dag har det vært helt vilt. Når jeg Joiner en server, så kan jeg spille i noen få minutter før jeg mister kontakt med EA, også må jeg logge på PSN og BF3 på nytt.

     

    Regner med at det er flere med dette problemet. Så jeg håper på at det er noen som vet hva som er problemet, og kan hjelpe meg med å finne ut hva det er.

     

    - Razy

  2. Hei!

     

    Søstra mi har en bærbar-pc som er rundt 2-3 år. Det er en Acer Aspire 5732 Z.

     

    I går brukte hun det helt normalt, også plutselig låser maskinen seg også slår den seg av. Så prøver hun å starte den på nytt, men da får hun BlueScreen. Etter litt om og men, klarer jeg å boot'e den opp slik at hun kommer seg inn på skrivebordet, så skal jeg flytte, og da kommer BlueScreen igjen.

     

    Etter dette har maskinen ikke fungert i det hele tatt, nå virker det ikke som om skjermen vil vise bilde en gang, ikke bios en gang.

     

    Veldig knotete skrevet, men jeg håper dere forstår hva som er problemet mitt/hennes.

  3. Enig. Eplelogoen er i mine øyne grei (men kunne like fint klart meg uten), akkurat som Samsunglogoen på Samsung sine laptops. Problemet mitt er først og fremst med stickers. Etter det kommer spesielle designvalg som gjør at laptopen ser ut som en transformer. Sveisekanter og skjøter over alt, innfreste spor, farge- og dybdeforskjeller over alt osv. Dette er selvsagt subjektivt, men personlig liker jeg mer stilrent utseende. For meg er det "less is more" som gjelder.

     

    Synes at dem kunne ha en liten logo helt nede i det ene hjørnet på alle bærbare.

     

    Klistremerkene er noe herk å få fjernet..

  4. Når man snakker om lett å fint design, kan jeg nevne Samsung's NP900X3A.

     

    Vet ikke hvordan ytelsen og slikt er på den, men synes at den er verdt å ta en titt på.

    Skulle jeg hatt windows-laptop hadde denne vært det åpenbare valget. Synes dette faktisk er et design som kan konkurrere med Apple sine unibody-maskiner. Men en ting irriterer meg med de aller fleste windows laptops. Hvorfor i helvette skal de aller fleste produsenter ødelegge et tilsynelatende fint utseende med fullt av stygge stickers som kun er reklame for innmaten i PCen?! Det er latterlig stygt og bare teit. Prøver man å fjerne dem sitter man som regel igjen med mye lim og helvete som må vaskes vekk.

     

    Noe av det som jeg synes er best med Apple er at det er så rent og har ingen forstyrrende elementer. Unibodyen sørger for ingen kanter, sveiser eller materialoverganger, de har ingen stickers eller reklame utenom eplelogoen på lokket og tilkoblinger og luftinntak er enten gjemt eller gjort så anonymt og usynlig som mulig. Det er det jeg liker med Apple. Jeg ser ofte maskiner som er ganske fine i mine øyne, men diverse overganger fra plastikk til metall og lignende, stickers over alt og store luftinntak på siden er ekstremt skjemmende for et ellers stilrent og pent utseende.

     

    Enig i mye av det du sier, men jeg er ikke så stor "fan" av eple logoen på baksiden.

    Også ville jeg hatt en svart MBP.

×
×
  • Opprett ny...