Gå til innhold

slipten

Medlemmer
  • Innlegg

    2 259
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slipten

  1. Så rådscenen er med overvekt av Stark lojale eller Stark blir etter mye om og men enig om å nominere Bran, fordi en kald og usympatisk person er den beste til å lede Westeros ?.

    Så kommer Sansa på banen og sier at Nord ofra mye i krigen mot De Døde, bra at Dany ikke er rundt og minner folk på noe annet...og fortjener selvstendighet, og alle bare nikker og aksepterer det. Yara forhandla om selvstendighet i sesong 6 med Dany, men nå har hun gitt opp den ideen fordi det passer D & D best.

    Dorne som er det mest rebell hungrige i Westeros og kjempa for selvstendighet har ingenting å si og det eneste kongedømmet som ikke har brukt hæren sin.

    Og Dany ofra absolutt alt hun hadde men endte opp med ingenting. Forrådt av  mange og glemt av alle. Ikke engang en rettergang men en kinv i hjertet av Jon

    Føles mer som en dårlig fanfiction og her skal vi bare bli ferdig fortest mulig fordi Star Wars er på horisonten.

    • Liker 1
  2. S07e07 så blåser (is)dragen ned muren i nord

    S08e03 klarer ikke den samme dragen å blåse gjennom en liten stein som Jon Snow gjemmer seg bak

    S08e05 blåser en annen drage ned en mur igjen

     

    Var plutselig massevis av dothrakier igjen her nå, i denne episoden. Ble ikke alle disse drept av zombiene i episode 3? 

    I episode 4 hadde de opptelling, halparten av styrkene til nordboeren, dothraki og unsollied overlevde. Hvordan så mange dothraki overlevede møte med de døde etter den slakten de fikk er det ingen som kan forklare. 

    Best ikke å tenke på det...

  3. Gud bedre, CGI budsjettet må være det den mest effektive drapsmaskinen  i Westeros, GC gikk fra 18 000 infanteri og 2000 kavaleri til et par hundre mann stasjonert utenfor muren ... og 0 bruk av kavaleri. Trenger ikke noe drage her i gården for å sprake ned porten.

    Jeg hadde større forventninger når vi endelig fikk en kamp i en by, kjempe fra gate til gate og sidegater på kryss og tvers. Føltes tamt når det gikk så lett som det gikk. Skuffende for min del.

     

    Men det er vel det narrativet som skal brukes i neste episode mot Dany som "skurken", og hennes brenning av sivile. Dany og Drogon, symbolet på alt som er Targaryen og storhet møter sin slutt i KL som sin far. Ikke den storyen jeg så for meg men

    • Liker 2
  4. Skulle ønske det ble brukt litt mer tid på Raghaels død. Skulle vært et større slag hvor Euron sender en styrke først, før han selv seienre dukker opp med ballista, og får overrsakelsesmomentet på sin side. Hadde vært litt lettere å svelge enn hva vi fikk servert her.

     

    Inside episode

    https://www.youtube.com/watch?v=u8K9XuPrXko&feature=youtu.be&t=350

    Hjelper heller ikke at D & D i inside sa at " Daenerys kinda forgot about the iron fleet and Euron forces". Hva i huleste skjer her da, Danerys glemmer at Euron har knust flere av Danys allierte isesong 7, om ikke Dany tenker på dette, hva med Tyrion eller Varys dette er jo del av jobben dems, hva ellers er poenget poenget med rådgivere hvis de ikke gjør jobben sin.

    Frusterende skriving, hvis de virkelig går ned veien med Dany som "mad queen", så håper jeg virkelig Tyrion og Varus stryker med, for de har bidratt godt i den retningen.

     

     

  5. Satte meg ned for å se kveldens episode før leggetid. Tror jaggu jeg må lese en oppsummering etterpå for å finne ut hvem som har krepert.

     

    Nå vet jeg ikke hvordan det er å streame dette over dammen, men mistenker at litt av problemet er at HBO Nordic ikke er HBO. De er i langt høyere grad opportunister, og skal tjene så mye som mulig. Da blir kvaliteten så dårlig som mulig. Hadde det vært deres eget åndsverk de presenterte, hadde de lagt mer penger i det.

    Det er vitsnok det samme selskapet som leverer alt av strømming til HBO, så uansett om man er i Norge eller Spania, så er kvaliteten på lyd og bilde dårlig, eller langt under hva man kan forvente.

    Intressant om hbo bryter noen lover eller regler for dette, om det lover fullhd og ikke leverer.

    Uansett så blir det den lettvinne løsninga på meg denne sesongne å

  6. Iitt blanda følelser med denne episoden, angrepet til dothraki med flammer var et wow øyeblikk som jeg komme rtil å huske. kaotiske kampscener innenfor og utenfor winterfell hvor en ikke vet hva som skjer  virket bra. 

    Drage mot drager i lufta og et flott shoot med dragene over stormens øye hvor alt var stille før vi dykka ned i kaoset igjen var eyecandy.

     

    Mitt største problem er vel mer at NK var bygget opp som den største trusselen i westeros var beseiret en gang for alle i en episode, at dette var det beste NK hadde å by på, greit nok at Dany betalte den største prisen av alle å miste en stor del av hæren og nær rådgiver blir sikkert et stort teami neste episode om veien videre men. Nks slutt ble bare veldig tamt.

     

    Muig jeg har en annen oppfatning når en får tenkt litt mer of sett episoden igjen

  7. Nattkongen så ikke ut til å være ved Winterfell, dog når en har en formel 1 drage så trenger vel ikke det å bety så mye. Skulle nesten tro Winterfell angrepet er en avledning fra de Døde. Litt usikker på hva det vil oppnå men. Interessant nok så vi langt flere WW  enn tidligere så Jon og co med valyrisk stål kommer til å få nok å gjøre ineste episode

×
×
  • Opprett ny...