Gå til innhold

Mr-Crust

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr-Crust

  1. ah... Den evige sosiale konkuranse.. Enig med isprins at det vi har problemer i dette samfunnet, men synes PuA gjengen har forenklet den situasjonen samfunnet er idag på hvilke idealer som er gjeldende for et menneske idag.

     

    Selvsikkre og sterke personligheter er hva vi vil ha, fordi de har en større sjanse for å bli velykkede mennesker, mens de som har dårlig selvtillit ofte blir stigmatisert (brennmerka met et slags looser stempel.) Vi tråkker på de som ligger nede, de blir baksnakka og oftere utsatt for blind vold og andre urettferdigheter. Sårbarhet er noe som ikke skal vises i vårt samfunn, fordi da blir man hersja med.

     

    Det har blitt slik at det eksisterer et sosialt hierarki. De laveste blir behandlet som dritt, og får ofte utelukkende skyld i sin egen miserable virkelighet.

     

    Vi har også tonnevis med tabuer i vårt samfunn, som har hvilken funksjon? Å gi de som bryter tabuene et dårligere selvbilde. Det verste med disse tabuene er også det at de gjelder ting som nesten er normale, som f.eks. psykiatrien. Jeg mener hvor mange mennesker er det som ikke er innom psykiatrien i løpet av sitt liv?

     

    Jeg nekter ihvertfall å ta del i dette spillet, koste hva det koste vil. Forøvrig så er det ikke så mange gjevnaldrende damer jeg blir intressert i. Det er på grunn av at jeg mister all interessen når jeg ser hvor umodne de er. Dette gjelder selvfølgelig guttene også. Jeg er kresen på hvem jeg gidder henge sammen med. Fordi jeg vemmes med engang noen skal begynne å tråkke på/se ned på andre personer. Jeg er rett og slett drit lei det hele..

     

    Hvor ble det av varmen? Var det pengene og makten som tok den?

     

    Selvfølgelig så går jeg fortsatt på videregående og har derfor ikke hele aspektet, men håper jeg får et annet inntrykk i den "virkelige" verden.

     

    Beklager for et det ble en såppass sint stemning over innlegget, men sitter og koker her, og måtte slippe ut litt damp.

    • Liker 1
  2. Mr-crust fortjener årets bumpepris om ikke annet.

     

    Min iq er 134 på mensa sin, og 142 på illustrert vitenskap. Har tatt dem før, så vil ikke ta dem igjen for å ødelegge resultatet, men jeg føler meg ikke særlig smart. Sliter for tiden med masse logiske ting, men akkurat iq-tester er jeg flink til.

    Har hatt screenshots, men de har nok gått tapt i div formateringer av pcen.

     

    Jo, takk :w00t:

    I løpet av lange netter finner man masse rart :p

  3. 130 på mensa no

    128 på mensa dk

    116 på high iq society ( laget etter amerikansk skole?)

    116 på illustrert vitenskap greia

     

    Jeg har alt for lite å finne på :p (Klarer ikke å sove. Skal reise imorgen)

  4. Sliter med at enten left 4 dead eller steam crasher med engang den første steamcloud meldinga kommer opp. Kan derfor ikke spille online, fordi man må være logget på steam for å kunne spille det. Har prøvd å spørre på andre forums også, men ingen som har klart å knekke denne nøtten enda. Å reinstallere steam fungerer ikke. Kan spille det singleplayer hvis jeg er heldig nok til at det er steam som klikker, og da kjører det glatt og fint.

     

    håpet på at det skulle bli fiksa i patchen som kom, men sliter fortsatt med det samme. Left 4 dead er ikke akkurat en singleplayer opplevelse :p

  5. Hei som det står i tittelen så sliter jeg med at det innebygde tastaturet, touchpaden og usb musen ikke funker (har ikke prøvd usb tastatur siden jeg ikke har det her, men regner med samme resultat.)

     

    maskinen er en multicom compal ifl90+ som har fungert feilfritt i snart et halvt år. Den fungerte fint igår også, men idag når jeg skulle skru den på så virket verken tastatur, mus eller diverse andre knapper som muting av lyd osv, men merkelig nok er fingeravtrykksleser det eneste som virker.

     

    Det har seg også slik at både keyboard og mus fungerer i bios, men med engang windows starter opp så starter problemene (også i sikkerhetsmodus.)

     

    Har gjort litt research, hvor jeg blant annet har funnet diverse ulike grunner som andre har kommet med: Hørte om noen tilfeller av virus som gikk til angrep på tastatur og musdrivere (har comodo firewall, avast antivirus og windows defender), OS oppdatering med buggs, eller feil på hovedkort (tror ikke jeg sliter med det)

     

    Jeg har vista cden så i verste fall må jeg formatere, men det som er litt kjipt er at alle skolenotater jeg har skrevet er på den pcen og jeg har selvfølgelig vært dumm nok til å ikke ta sikkerhetskopier.

     

    Sitter her frustrert og klar med slegge :p Hadde satt veldig pris på hjelp!

  6. En mann som var viktig for Chicagos jazz miljø og kjent antikrigs aktivist i området satte fyr på seg selv for å oppfordre folk i Usa til å åpne øyene sine angående Irak krigen, men planen hans gikk dårlig. I avisen fikk han bare en liten ubetydelig artikkel. ved liket hans hadde han et skilt som det stod "Thou shalt not kill" som burde vært en tankevekker i seg selv for media, men de gjorde ingenting annet enn å behandle saken som "one of those suiciders". Dette var det siste brevet han skrev på internett ( og

    )

     

    storyen fortalt bedre (mye å lese)

     

    Jeg støtter ihvertfall budskapet hans, men støtter ikke handlingen hans siden det fort kan spre seg og liv kan gå tapt, men jeg synes mannen ble behandlet urettferdig. Han fortjente mer oppmerksomhet.

    Hva synes dere om saken?

    Er han en lunatic eller er han en fredsmartyr?

  7. Har alltid vært mørkredd/ redd for å ikke kunne se ting igjennom tåke osv, derfor er doom3, silent hill og alle resident evil spillene før 4ern de mest skumleste spillene jeg har spillt. har også spillt igjennom fear, synes ikke det var skummelt før helt på slutten, derimot var det sinnsykt underholdende.

  8. Du kan ikke sette inn 8700M GT da dette på grunn av sitt høye strømforbruk kun kommer i MXM type III-størrelse. Eneste 15" jeg vet av som såvidt jeg vet har MXM Type III er Alienware's nyeste modell.

    takker, svarte på det jeg lurte på :) fant ut at toshiba x200 satelite har 8700m kort, så mulig at man kan sette in en 8800m da. er en del dyrere men tror det er verdt det siden jeg vil ha muligheten til å oppgradere

  9. hei, jeg har sett på både ifl 90 og ifl 90+ og vurderer å skaffe meg en av disse, men har noen spørsmål jeg sitter å lurer på: er det noen store forskjeller mellom de modellene og om jeg kan sette inn et 8700m kort etterhvert? eller om finnes det noen bærbare med Type III form factor slik at man kunne oppgradere til 8800m hvis det blir behov for det?

     

    hadde vært supert om noen visste noe av dette :)

     

    hadde tenkt til å kjøpe de fra multicom.no ifl 90 ifl 90+

×
×
  • Opprett ny...