Gå til innhold

kjermy

Medlemmer
 • Innlegg

  1 751
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjermy

 1. Det er en enormt kvalmende trend at fedighetene til karkterene i spill må holdes tilbake med erfaringspoeng.

   

  Helt enig. Dette gjorde at jeg nesten mistet troen på spillet, da det nå virker som om det blir mer som et generisk open-world actionspill med de fleste av dagens klisjèer.

   

  Mirrors Edge var en stor overraskelse for meg da det først kom ut, da jeg fikk inntrykk av at det var revolusjonerende i all enkelhet.

 2. Om man ser litt rundt på mopeder er det hvertfall helt vanlig. Jeg har ikke lest så mye om motorsykler, men vil tro det er like farlig å skrive det om mopeder som motorsykler.

   

  Kan være jeg tar grundig feil nå, og da må jeg bare legge meg flat

 3. Dama disser facebook hele tiden, mener at det er så teit å sjekke facebook sånn annenhver time.

   

  MEN HUN FIKK SEG TIMELINE FØRST.

  ( Jeg har ikke giddet enda )

   

  Doh!

   

  Hva har og skaffe seg timeline med å sjekke facebook ofte å gjøre?

  Hun holder seg oppdatert på facebook hele tiden, og fordi hun anskaffet nye oppdateringer før alle andre?

   

  Har ingenting med saken å gjøre, i det HELETATT.

  For å være ærlig føler jeg HansGeorg viser at vi mannfolk også kan ha slik "kvinnfolk-logikk"

  • Liker 1
 4. Tro meg, den gode "rusen" man får av snusing vil ikke vare evig. Etter et par måneder er den ordentlig svak, og nå er det flere uker jeg har kjent nikotinrusen godt. Det eneste som er godt med snus for tida er å slippe de abstinensene (som er veldig ubehagelig)

 5. Jo, man sier jo en og en bokstav dersom man uttaler det veldig sakte.

   

  SSSSSS NNNNNN ØØØØØØØ SSSSSSS CCCCCC OOOOOO OOOOO TTTTTT EEEEEE RRRRRRR

  Nei. S-lyden («sss»), for å ta den som eksempel, er ikke det samme som å uttale bokstaven («ess»).

   

  Sant nok. Men dersom man ikke vet hvordan man staver "bukse", kan man si "bukse" veldig sakte og finne ut hvilke bokstaver som trengs. Det er nesten som å stave.

  Bukse uttales vel "bokse", så da bør man stave ordet for at det ikke missforstås. Da er det en vesentlig forskjell på å si det sakte og å stave det.

  • Liker 2
 6. Som sagt før, får man mye mindre anmerkninger på VGS i forhold til ungdommskole. Jeg husker jeg pleide å ligge rett under grensa til nedsatt på ungdommskolen (jeg planla det godt, må jeg si), mens på videregående får jeg kun et par i terminen for glemt lekse/forsentkomming og slike bagateller.

   

  Tror det er nokså vanlig.

 7. Hei.

  Jeg har enda ikke spilt så mye med "Scar".

  Prøvde meg litt, og var litt moro egentlig.

  :)

   

  Jeg kan røpe at noe av det første som skjedde var at jeg snublet over en banditt camp. Jeg havnet i kamp med 2-3 stk tror jeg, klarte å drepe 1 av de, plukket selvsagt opp våpenet for å drepe de andre. Jeg gjorde det realistisk sånn at jeg ikke rakk å kle på meg rustningen i kamp.

   

  Jeg vandret videre langs vannet og der så jeg en person jeg kjente igjen fra en annen character jeg har spilt med. General Talius eller hva han heter. Jeg prøvde å stjele fra han men ble busta og måtte spurte inn i skogen.

  Så da er jeg vel wanted i Solitude :p

   

  Tok ikke lang tid før jeg fant en liten landsby heller, så jeg snek meg inn på kveldstid og stjal cabbage og sånt fra åkern, hehe.

   

  Men etter en liten stund tenkte jeg at jeg skulle lagre spillet og heller fortsette på maincharren min, syns det var litt vel tidlig å utforske denne måten å spille på . Jeg er rett og slett for lysten på å spille ordentlig.

   

  Men spill gjerne som Scar, hvis noen vil. Jeg vil også høre hvordan det går der

   

  Jeg likte idèen veldig godt!

  Har prøvd så smått ut nå, og har laga meg en kajhit med navn Scar.

  Foreløpig går det litt tregt, har ikke rukket å begynne på noe stort, men har kommet i kamp med en banditt, så jeg har fått meg bue, piler, litt leather armor og en iron dagger.

   

  Kom meg forbi Honningbrew Meadery utenfor Whiterun, og der var det en kjempe som slåss mot bøndene og vaktene (På grunn av modden "http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=6176", som jeg anbefaler og kan passe fint til rollespilling), slik at jeg kunne snike meg inn usett.

   

  Fikk stjålet en del drikkevarer og mat til ferden, men fant ut av at det var folk der inne, så jeg måtte stikke av gårde.

   

  Det er foreløpig kun dette som er skjedd i spillet, så jeg får se hvordan det utvikler seg :)

 8. Det var veldig rart. Hvilken browser bruker du, og har du prøvd med en annen? :)

  Nei, det burde jeg så klart gjort :p

  Men det fungerte fint nå, etter at datamaskinen ble restartet :)

   

  Takker uansett for svar!

   

  EDIT: Er det en mer praktisk måte å holde styr på savegamesene?

  Om jeg skal ha to karakterer, går det an å ha hver karakter i hver sin mappe, for eksempel?

 9. Utrolig mange gode idèer som kommer fram her.

   

  Noe som jeg tenker over er at jeg er leder av Thieves Guild og Dark Brotherhood, jeg er på vei opp rankene i Companions og College of Winterhold, jeg har flere titalls drager, jeg er Thane i nærmest hver by jeg kan få thane-status, jeg har over hundre tusen spenn og et hus som er fullstappa med loot til høyere verdi.

  *STOR SPOILER ANG DARK BROTHERHOOD OG MAIN QUEST*

   

  Jeg har også drept Alduin og selveste keiseren.

   

   

  Dette burde ha en innvirkning på respekten jeg får (Det merkes selvsagt på vaktene, i og med at en bounty sjeldent er noe å være redd for), men jeg ønsker mer. Mye mer.

   

  Allikevel bor jeg i Breezehome kun på grunn av at den ligger nære en merchant. Ingen annen grunn enn det, selv om jeg eier alle husene utenom det i Riften og Hjerim (grunnet en bug)

   

  Jeg ønsker en villa! En som er nokså dyr. Rundt 100k ellernoe slikt.

  Så mye som jeg kjøper og selger burde det blitt stor etterspørsel å handle med meg, og merchants burde samle seg i området jeg hadde bosatt meg, og nærmest skapt et lite sentrum av en by.

  Med den slags penger kunne man fått utrolig mye makt, nærmest som Maven Black-Briar, altså kvinnen som uoffisielt styrer Riften på grunn av sin maktstatus hun har fått gjennom penger og krimminalitet.

   

  På en måte ønsker jeg at i dette stadiet kan jeg styre en by uoffisielt.

  For eksempel om en by har to taverns. En av dem er styrt av en greaseball, mens den andre er styrt en faksjon som jeg er glad i, for eksempel Companions.

  Da kunne jeg valgt å investere 10 000 coins i den jeg ønsker skal være en suksess til å pusse opp lokalet, øke kvaliteten på ølet og ha noe PR-stunts som gratisrunder eller diverse.

  Så kunne jeg bestukket tyver til å stjele fra den andre baren, for å skade økonomien og plante tyvegods og bestikke vaktene og diverse, slik at de andre måtte betale bota.

  Om det gikk veldig vellykket kunne de gå konkurs og tvinge å selge baren for en billig penge til Companions.

   

  Det ville resultert i en mye bedre økonomi til dem, og de hadde fått mer ressurser å bruke slik at byen og Companions hovedkvarter kunne blomtsret på grunn av det.

  I tillegg burde vel Companions se litt mellom fingrene av å plassere noen fences og slikt i lokalene, der jeg fikk en viss prosentandel.

   

   

  Dette er noe jeg hadde likt å sett, litt i samme stil som flere andre her.

  På denne måten ville spillet hatt mer å gjøre i tillegg til questene, og man kunne skapt seg sine egne mål, for eksempel å etablere Thieves Guild veldig sterkt i en by, Companions i en annen, mens en tredje by ville blitt styrt av Dark Brotherhood.

   

  EDIT: Når jeg tenker meg om, så kunne dette åpnet en del opp for rollespilling. Om man velger å rollespille som en kriminell, kan man velge å begynne som tyv og bruke makta og pengene man tjener opp i questlinen i Thieves Guild til å etablere seg i et hus og manipulere verdenen til å la Thieves Guild blomstre opp og danne et kriminelt imperie, der man selv satt på toppen av makta.

   

  Dæven, det var litt morro å tenke på mulighetene her :p

 10. Det faktum at krig og kamp er veldig sentralt i spillet vil jeg tro. Det kan bli litt brutalt av og til, der det kan skje at hoder blir hogget av og struper blir kuttet og så videre.

   

  Man kan også bli med forskjellige faksjoner, blant annet Thieves Guild og The Dark Brotherhood.

  Thieves Guild handler om å stjele fra andre mennesker, og det kan vel gi en dårlig etisk påvirkning. Alle folk i denne faksjonen har en nokså materielistisk og egoistisk holdning.

  The Dark Brotherhood handler om å drepe andre mennesker, der man får et mål og man skal drepe målet uten å bli tatt. Her er det også nokså kyniske og blodtørstige holdninger blant NPC-ene.

  Det er også et par "demon-guder", eller hva jeg skal kalle dem. Det er en del nokså ondskapsfulle og ekstremt kyniske sider blant disse som kanskje kan være et problem.

   

  Dette er vel det jeg tipper på trekker opp aldersgrensen. Om du tror det er et problem at disse tingene kan påvirke sønnen din, ikke kjøp spiller til ham.

  Men du kjenner sønnen din best, så om du tror det går greit, kjør på.

×
×
 • Opprett ny...