Gå til innhold

vikingfjord

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vikingfjord

  1. Hvilken av disse skal jeg velge som min første reciever? Skal ha meg en billig pakke og har sett på et par pakker på surround.no bl.a. Er vel ikke den største forskjellen på så hvem er "best". Høytalere blir vel de rimelige Dynavoice som er i de pakkene. Et sted må jeg jo starte ;) Hvordan er Denon sammen med de billige høytalerene?

     

    EDIT: Kan nevne at det hele skal brukes til PS3 spilling/film/Tv og litt musikk om dette har noe å si...

  2. Nybegynner på området så trenger noen bekreftelser/hjelp! Har lest litt rundt og plukka opp en del ting.

     

    Er en fattig student som vil ha litt bedre lyd enn bare tv-høytalerene når jeg ser på tv/film/ps3. Blir et av disse altiettsystemen (ja, de er crap i forhold til å kjøpe løse komponenter osv, men drit i det, er oppkoblingen jeg lurer på, ikke å få høre hvor teit jeg er som kjøper et av disse, dessuten er leiligheten liten og naboene klager så fort jeg smeller i ei dør)

     

    http://www.komplett.no/k/kcp.aspx?sku=443425&sku=348844

     

    Jeg vil ha surround når jeg spiller/ser film på ps3. Tv er det ikke så farlig med surround da mange sendinger ikke blir sendt i surround om jeg har forstått rett? (uansett er det ved film og spilling det er viktigst at lyden er surround)

     

    Tv'n har to hdmi-innganger. Altibox ser sånn ut: 558754.jpeg

     

    Hvordan skal jeg koble dette??

     

    HDMI fra PS3 til TV. HDMI fra Altibox til TV, men hvordan skal jeg få med surroundannlegget? Tv'n har to HDMI, men de billige annleggene har jo bare 1 HDMI. Trenger en supernøye oppskrift for jeg er helt blank poå kobling av sånt noe. Lest noe om å sende bilde i hdmi og lyden i toslink/optisk..

  3. Er jo ingen som vet hvor mange 3GS netcom/telenor/chess får inn i første omgang og de går vel tomme på 1,2,3 når de først får de. Og så går det vel fort en liten stund før de får et nytt varelass, eller? Hvordan var det når de foregående iPhone kom til Norge, gikk de tomme med en gang og så var det lang ventetid før de fikk inn flere og det omtrent gjaldt å sitte å trykke på oppdater i nettleseren for å få sikret seg en?

  4. Nope, har ikke bruke for en kamerasekk med plass til noko attåt. Hadde det ikke vært for kameraet hadde jeg ikke hatt sekk eller noe annet med meg når jeg skal ut å gå i byen. Kun pga kameraet.

     

    Den op/tech "kamera-kondomen" så for øvrig ikke dum ut den. Mulig jeg går til anskaffelse av en sånn uansett.

     

    Blir nok en SlingShot 100...store prisforskjeller ute å går, JP selger den for 899,- mens på nettbutikken til elkjøp koster den 399,-

  5. Takk Sn0dig! :thumbup:

     

    Men begge er uansett unødvendig stor for et 40D med 17-50mm. Det er jo plass til to objektiver til.

     

    Tom

     

    Ja....ok, noen andre vekser som hadde egnet seg enda bedre? Er jo greit med litt for stor plass enn litt for liten, finner nok alltids noe jeg putter oppi der...dessuten er det viktigst at kameraet er lett tilgjengelig sånn at jeg gidder å ta det frem. Vurderte å ha den kun rundt halsen i starten, men det har jeg slått helt fra meg.

  6. Skal til London i slutten av juni og har bestemt meg for å ta med speilreflekskameraet i steden for PS. Har noen spm i den sammenhengen.

     

    1. Har vurdert å kjøpe en LowePro SlingShot 100AW til denne turen. Trenger ikke, og vil ikke gå og drasse på en stor veske da foto ikke er hovedpoenget med turen. Skal kun ha med 40D med 17-50mm og et ekstra batteri/minnekort. Derfor jeg vurderer SlingShot'n. Da virker kameraet lett tilgjengelig samtidig som sekken virker liten, lett og praktisk. Eller er det noen som har noen andre å anbefale? Utseende er ikke viktig for meg, kun brukervennlighet. Har andre større vesker hjemme, men de orker jeg ikke dra med meg.

     

    2. Hvor lett er det for tyver å komme til og åpne glidlåsen på en SlingShot? Kan jeg gå rundt uten å bekymre meg for tyver hele tiden? Er av den forsiktige typen og flasher ikke med noe utstyr heller (ikke at jeg har så mye å flashe med :p ).

     

    3. Får jeg med SlingShot 100AW som håndbagasje?

  7. Fått et tilbud på et 40D kamerahus som er ca 6mnd gammelt, omtrent ikke brukt (under 500 eksponeringer). Det er som nytt med andre ord. Kvittering følger med. Alt av original emballasje følger med. I tillegg får jeg med et ekstra uoriginalt batteri, et 2GB sandisk extreme, et stk 1GB (usikker på merke) og en fjernutløser m/kabel, uoriginal.

     

    Selger skal ha 4800, er vel ikke så altfor ille pris det? Ser at de går for ca 4500 på bruktmarkedet (litt billigere om det er mye brukt). Det var et impulskjøp og nå brukes det ikke lenger. Jeg får sett på kameraet før jeg kjøper det. Fyren virker som en real person. Noe jeg burde se etter på kameraet eller spørre om kameraet?

  8. Hei,

    noen her som vet om en nettbutikk, norsk eller utenlandsk, hvor man får kjøpt sånne fine læralbum til bryllups- og barnebilder til en litt rimeligere pris enn de som man får kjøpt hos fotografer?

     

    Bildene som skal settes i albumet er 10x12 og det må helst være plass til en del bilder, rundt 20 minst. Ser etter noe rimelig, men alikevel så må det ha en bra kvalitet og se bra ut. Noen som kan hjelpe?

  9. Hei,

    noen her som vet om en nettbutikk, norsk eller utenlandsk, hvor man får kjøpt sånne fine læralbum til bryllups- og barnebilder til en litt rimeligere pris enn de som man får kjøpt hos fotografer?

     

    Bildene som skal settes i albumet er 10x12 og det må helst være plass til en del bilder, rundt 20 minst. Ser etter noe rimelig, men alikevel så må det ha en bra kvalitet og se bra ut. Noen som kan hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...