Gå til innhold

frankmg

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av frankmg

  1. Vel det er jo bare å være seg selv. Vi damer er jo ikke så skumle eller skremmende. Det verste dere kan få er en avvisning, og da er det bare å prøve på nytt. Ikke alle mennesker som passer sammen. Det sies jo at like barn leker best, og jeg tror kanskje det er noe i det også.

     

    Jeg synes ikke det er lett å få ut det som faktisk bor inne i meg, og synes å være veldig sosial over tid er ekstremt slitsomt. Selvfølgelig er det artig å være sammen med folk, men det er også godt å være alene til tider.

     

    I enkelte tilfeller så er å være seg selv det verste du kan gjøre... Dere er ikke skumle, vi er redd for de evt. typene deres, som vår hjerne er koblet til å tro at kommer til å drepe oss, fra flere tusen år siden.

     

    Hvis alle satt inne med de samme sosiale ferdighetene som meg, hadde vi faktisk kunne lært oss å passe sammen med alle mennesker. Grunnen til at jeg ikke liker alle, er fordi de gjør ting som gir de negativ virkning på sin sosiale status. De vi ikke liker har rett og slett bare ikke nok survival-value eller replication-value for at vi skal ha noe nytte av deres vennskap, eller sosiale forhold.

  2. Jeg synes du treffer noe veldig viktig her "Iskald". Selv om jeg er rundt 35 og slik sett har opparbeidet litt selvtillit i forhold til dette med å sjekke opp ei dame når jeg er singel, så kjenner jeg fortsatt den type "fobi" du så godt beskriver. Jeg har fram til nå trodd at jeg er mer usikker enn det som vanlig er ift. sjekking, men ser ut fra din analyse at dette nok er et generelt trekk som har sin evolusjonsrot langt tilbake til steinalderen.

     

    Mvh :-)

     

    Tenkte akkurat slik for bare 1 og ett halvt år siden, og turte rett og slett ikke å ta sjanser når det kom til jenter..

    Nå derimot har jeg skillsettet som trengs for å føre samtale og evt. opparbeide attraction av stort sett hvem som helst ;)

×
×
  • Opprett ny...