Gå til innhold

Jay

Medlemmer
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jay

  1. Urk, trodde denne kombo'en var enkel og grei å ha med å gjøre jeg.. :-| Nå skal jeg jo snart kjøpe pc til meg selv, så da gjelder det å finne en god kombo. Mest sannsynligvis 64-bit da :-)

     

    Jeg har nå returnert hovedkortet, så da får vi håpe alt går i orden om noen dager.

     

    - J

  2. Står minne ditt nederst på listenher .

     

    Hvis ikke, kan det være det som er feil.

     

    Hvilke Slotter setter du minnebrikkene i? Leste at noen har problemer med dimm slot 1, og at det anbefales å bruke 2 og 3.

     

    Annet tips er å disable fsb spread spectrum og agp spread spectrum.

     

    MvhMeg.

    Nå har jeg vært hos en venn og testa minne, cpu og grafikkort på et ASUS A7N8X HK og alt virker fint.

     

    Hvordan disable'er jeg fsb og agp spektrum? Er det noen jumpere som ikke står beskrevet i brukermanualen?

     

    På den listen så står det:

     

    TwinMOS 2.5 512MB DS Winbond W942508BH-5

     

    På TwinMOS brikken min så finner jeg nummeret W942508CH-5. Betyr den bokstaven at brikkene ikke funker på dette kortet (ASUS A7N8X-E) selvom at det funker fint på en ASUS A7N8X. Eller er rett og slett HK defekt?

     

    Takker for all hjelp så langt :-)

     

    - J

  3. Har samme hardware, fikk det samme problemet som du har etter at jeg overklokka litt.

    Er ikke helt sikker men, jeg tror HK er defekt.

    Trykk på resett knappen, vent på svar fra pc´en. Hvis ikke det hjalp, prøv igjen. Min starter noen gang ved første forsøk, andre ganger må jeg trykke på resett 1-10 ganger.

    Takker for svar

     

    Jeg heller også imot at det er noe galt med HK (DOA). Så i dag drar jeg til en venn som har samme oppsett slik at jeg kan teste cpu, minne og skjermkort hos han. Hvis alt virker der, så er det vel bare å returnere HK. Får håpe MPX er kjappe og greie på sånne ting.

     

    Kan ikke skjønne at twinMOS ikke skal være kompatibelt. Har ikke utallige folk satt sammen akkurat den samme kombinasjonen før her? Vennen min har ASUS A7N8X ( ikke "-E"), twinmos pc3200 og barton 2500+ og ingen problemer der... Er det forskjell på ASUS A7N8X-E og ASUS A7N8X når det gjelder minne?

     

    - J

  4. Takk for svar :)

     

    Da har jeg tatt ut prosessoren og satt den inn igjen. Alt ser riktig og bra ut, men fortsatt samme problem :ermm: Både kjøler og cpu ser ut til å være montert riktig (har fått til dette en håndfull ganger før), men skjermen er fortsatt svart og ingen feilmelding fra hovedkortet. Burde det ikke komme en snill damestemme fra ASUS'en som hjalp meg?

     

    Huff, hodepine :( ... Noen andre som har opplevd dette?

     

     

    - J

  5. Heisann,

     

    har gått til innkjøp av litt deler for å sette sammen en maskin. Dette var en ganske standard pakke som jeg tror mange her har, så derfor håper jeg at noen har noe gode råd eller tips. Specs:

     

    - AMD Athlon XP 2500+ Boxed

    - Asus A7N8X-E DELUXE

    - TwinMOS 1024MB DDR PC3200 Dual

    - Chieftec Dragon Midi Tower

    - Connect3D Radeon 9200 128MB/AGP

    - Floppy/Harddisk/CDROM

     

    Så til problemet:

     

    Etter å ha montert alt sammen med omhu så slår jeg på bryteren på strømforsyninga. Da lyser det grønne lyset på hovedkortet. Dernest trykker jeg på powerknappen foran på burken og vifter og slik starter opp og det er strøm på harddisk og cdrom. Men skjermen forblir svart og det kommer ingen lyd fra ASUS'en. :dontgetit: Hvis det er noe galt med noen komponenter, så skal det jo komme feilmeldinger fra hovedkortet?

     

    Jeg har prøvd å sjonglere litt på minnet, annet grafikkort, koblet vekk IO-enheter og bannet mye :mad: Noen som har noen tips eller råd til hva som kan være galt eller hvordan jeg kan feilsøke?

     

    Takker for hjelp :thumbs:

     

    - J

  6. alså hvis du er sånn Lyd freak akkurat som de som må ha radeon 9800XT selv om de må spise brød i 2 måender fram i tid så hører du sikkert forskjell. kan ikke skjønnne hvordan du kan si at infinety ikke har klar lyd. Synes det er klart som natta jeg. Men har ikke så peilig virker bare dumt og bruke så mye penger.

    Hvis du synes natta er så klar, så kan jeg skjønne at du synes infinity høytalelere til 4-5000 spiller rent og klart...

     

    15000 er ikke spess mye å bruke på et par høyttalere hvis man vil ha noe skikkelig. Har selv Audio Pro Blue Diamond og syntes de var et røverkjøp i forhold til hvor mye jeg fikk for penga ;) Og jeg har hatt en del billigere høyttalere (infinity og paradigm), men disse skiller seg klart ut og er i en annen klasse. Anbefalles :thumbs:

     

    - J

  7. prøv å blås deg selv i hånda, da merker du at det blir kaldere enn romtemp siden luften beveger seg så fort(eller no). skrudde på i dag tidlig før jobb for å teste, fikk 4 grader, fordi det var IS kaldt i rommet.

    Uh? Dette tviler jeg sterkt på. Mener du at du får lavere temp en romtemp ved tradisjonell luftkjøling eller vannkjøling?

     

    Da må du nok forklare dette nærmere i detalj, for da er det nok veldig mange som er int i å vite hvordan du klarer det.

     

    PS: blåser du deg selv i hånda så får man kanskje litt lavere temp enn kroppstemp, men romtemp? Tror ikke det....

     

    - J

  8. Du kan si hva du vil om disse som gjør slikt, men i bunn og grunn er det jo server-administratorne sin skyld, som tydeligvis ikke holder seg selv og serverne oppdatert....

    Det argumentet der er omtrent like godt som at jenter som går alene hjem fra fest selv legger opp til å bli voldtatt fordi de har på seg festklær.

    :yes: kunne ikke sagt det bedre selv..

     

    - J

  9. *snipp*

     

    Det er vi selvsagt glade for høre, og som jeg tidligere har nevnt har vi overhodet ikke noe imot konstruktiv kritikk - vi ser faktisk gjerne at vi får det, da dette stort sett er den muligheten vi har til å forbedre oss.

     

    *snipp*

     

    --

    mvh

    Espen Faale

    Microplex Norge AS

    Her er litt konstruktiv kritikk fra meg. Hvorfor har dere ikke betalingsmetoder som VISA og lignende sånn som resten av verden? Det er ganske fordyrende og irriterende å betale en femtilapp ekstra til posten i oppkravsgebyr når man feks kun trenger en vifte eller to. Som dere forøvrig har et ganske bra utvalg av.

     

    Hadde dere ikke planlagt innføring av et nytt betalingssystem for en stund siden eller husker jeg helt feil?

     

    Anyways, artig sjappe. Keep up the good work! :thumbs:

     

    - J

  10. Microplex er ok sjappe det, men hvis noen derifra leser dette nå; kan dere stave V.I.S.A? Er en stund siden de sa at de skulle begynne med det, men lite har skjedd. Derfor foretrekker jeg som regel 3dfxcool. Helt uinteressant å betale ekstra gebyr til posten.. Det man sparer på ekspedisjonsgebyr, postoppkravgebyr og frakt på å handle andre steder får man faktisk ganske mange karameller for :roll:

     

    Mye snakk om disse karamellene ass.. Til alle dere som bestiller derifra: Ta og bytt ut "eksepedisjonsgebyr" med "karameller" i regningen.

     

    - J

  11. Poenget var liksom spørsmålet til han du quota ifra spurte om GIGABIT gjennom vanlig CAT5, tror det er du som ikke fatter poenget her jeg.... :no:

    Stemmer.. det var spørsmålet. Noen erfaringer? Jeg har nemlig hørt at det er vanskelig å få full hastighet selv på et 100mbit nettverk hvis man har "dårlige" cat-5 kabler. Stiller meg derfor litt skeptisk til å investere i 1gb nettverk med cat-5 kabler. Noen som kan hjelpe?

     

    - J

  12. Hei,

     

    jeg har Catch og har fast public ip adresse. Denne er ikke innom noen NAT tull. Absolutt den beste løsningen hvis man vil bruke internett aktivt begge veier. NAT har jeg selvfølgelig satt opp selv på mitt eget LAN for å kunne bruke så mange maskiner jeg vil mot nettet.

     

    - J

×
×
  • Opprett ny...