Gå til innhold

RissEh

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RissEh

  1. Man kan bryte abb. hos Telenor, har sjekket. Men det koster jo selvfølgelig flesk. Ditt gamle simkort kan klippes til å passe i Iphone 4. Men det kan være greit å bestille nytt.

     

    Greieste er jo å ikke bryte abbonementet, men bare la det gå sin gang og betale det månedlige beløpet. Telenor låser opp mobilen din om du vil det. Så kan du fint bruke hvilket som helst annet abbonemenet, så betaler du bare den månedlige summen fra telenor, dermed har du den billigste løsningen for å kjøpe seg iPhone. Telenor, Netcom og Chess har forresten ordnet med micro-sim til de som vil ha det.

     

    Jeg ruslet bare inn i en Elkjøp i fjor jeg, i 12 tiden, og fikk skaffet meg den siste 32GB 3GS'en. Når jeg satt meg inn i bilen hørte jeg at hele Norge var utsolgt.

     

    Hehe, samme her faktisk :) kl.10 på Elkjøp Tillertorget i Trondheim, stod mange i kø med kølapp, men halve køen gikk før det ble deres tur, vips stod jeg der med en iPhone 3GS på lanseringsdagen :p

  2. Uten særlig markedsføring?! Nå husker jeg ikke hvor jeg så tallene, og hva de var, men såvidt jeg husker er markedsføringsbudsjettet til Apple skyhøyt sett i forhold til Microsoft, Dell, osv.

    (Er det noen som ut av det blå husker hvilken artikkel jeg tenker på?)

     

    Nei, jeg sa ikke _uten_ markedsføring, jeg sa uten særlig _ny_ markedsføring. Den eneste iPhone reklamen jeg har sett på Norsk tv det siste året tror jeg er den med "slik tar du opp video med iPhone", og det kan vel ikke sies å være så ekstremt.

  3. Men tror du virkelig så mange mennesker går å kjøper noe visst det ikke er bra ?

    Ja. Salg handler mest om markedsføring, noe iPhone understreker ganske godt.

     

    Helt korrekt, historien har drøssevis av eksempler på overlegne produkter som aldri ble en suksess grunnet elendig markedsføring, feil tidspunkt eller feil allianser. Og den har like mange eksempler på underlegne produkter som ble kjempesuksesser.

     

    Microsoft er vel det desidert beste eksemplet. Microsoft har med få unntak alltid hatt den dårligste programvaren opp gjennom historien men er allikevel den soleklare vinneren.

     

    Der må jeg si meg uenig. Grunnen til at Microsoft er så utbredt er at de veldig tidlig fikk innpass i PC-markedet som den overlegne softwareutvikleren, og sakte men sikkert utviklet et monopol på programvaren som blir levert med de fleste nye Pc´er. De aller fleste er ikke klar over at man har et valg når man kjøper seg Pc, man trenger jo ikke å velge en pc som blir levert med Windows. Det er jo derfor Microsoft har blitt så store, siden sikkert 90% av alle datamaskiner blir levert med en eller annen versjon av Windows installert.

     

    iPhone og iPod salget har jo tatt helt av de siste årene, uten særlig ny markedsføring rundt produktene annet enn det som allerede har blitt sagt. iPhone f.eks ble lansert i 2007, og har selv med minimale oppdateringer stadig økt salgstallene fram til idag. Så etter min mening baserer det seg på større tilgjengelighet slik at folk får prøvd produktet før de kjøper det.

  4. Digitale bilderammer til under 1/10 av prisen har minnekortleser integrert og inkludert i prisen. Er det så mye forlangt at ipadda også skal ha det? I hvert fall hvis bildevisning er så viktig som det har blitt fremstilt.

     

    Selvsagt er ikke det mye forlangt. http://gizmodo.com/5459308/slate-showdown-...s--more-updated , både Notion Ink Adam, Dell mini 5 og Archos 7 Android har det. Så da er det vel bare å skaffe seg en av de?

  5. Akkurat hva er det du skal med minnekort ? Overføre bilder direkte fra minnekortet til kameraet ? Siden dette er et produkt ment for å fylle rommet mellom en smartmobil og en pc, så regner jeg med de fleste har en pc som de overfører bildene sine til, og deretter er det en veldig smal sak å synkronisere denne tableten med iTunes og dine bilder på pc´n. Dessuten får man kjøpt en overgang fra 30-pin til USB, denne vil dog kun funke med kamera tilkoblet vil jeg anta.

     

    Den er jo flere ganger blitt skrytt opp i skyene for at den er genial til å vise bilder på. Det er en av grunnene til at man trenger USB og minnekortleser. Slik at man kan koble kameraet direkte til Ipaden. Eventuelt kan ta minnekortet ut av kameraet eller telefonen og sette det rett inn i Ipaden. For så å la endre se dem.

     

    Greit nok at de fleste har sine egne bilder på sin datamaskin, men hva om du skal vise bilder som ennå ikke er overført til maskinen? Da må du først starte opp datamaskinen, koble kameraet til, overføre bildene til maskinen og synkronisere med Itunes. For å ikke snakke om dersom du skal vise andre sine bilder. Skal du da overføre bildene deres til din datamaskin og Itunes før du kan vise dem fram, for så å slette dem i etterkant?

     

    Spør du meg er det veldig tungvindt når det enkleste hadde vært å bare plukke ut minnekortet fra kameraet, sette det inn i Ipaden og vise dem fram. Du må ikke komme her å fortelle at det siste ikke var et langt mer forbrukervennlig løsning.

     

    Hvordan synkroniseres den mot Itunes dersom man har den uten Wifi? Gjøres det over Bluetooth?

     

    En overgang betyr økt kostnad og mer dilldall å dra med seg. Det er sjelden en god ting.

     

    Begge modellene kommer med wifi, det som skiller dem er 3g + gps på den dyreste. Nei jeg skal absolutt ikke motargumentere at det enkleste hadde vært å sette minnekortet rett i enheten. Men i hvilke situasjoner er det dette vil være reelt ? Jeg spør ikke for å kverulere, men lurer litt. Har du kamera så er det vanligvis en skjerm på dette også, og når er det du umiddelbart vil vise frem bildene dine på et stort format ? Viser du frem bilder til bestemor eller andre bekjente er vel dette også ikke underveis i reisen eller i begivenhetens gang :)

     

    Men har du med deg kamera, ipad og kamerakabler så kan du vel ta med deg den lille overgangen fra 30-pins til usb også ;)

     

    http://www.apple.com/ipad/specs/

     

    Nederst på den siden ser du tilbehøret som passer til iPad, det er en minnekortleser og usb tilkobling

  6. Enda merkeligere er det hvor skråsikkert folk uttaler seg om hvor dårlig iPad er, når den ikke en gang har kommet ut i butikken! Er det mulig? Ingen her inne har vært i nærheten av den en gang, ikke tatt på, holdt i, eller brukt. Det blir for dumt.

    [..]

    Senere vil utviklerne lage spesialdesignete apps for iPad, disse kommer jo selvsagt til å bli helt vannvittig gode og optimalisert for iPads store skjerm og relativt kraftige Apple A4 chip.

     

    Applikasjonene som er tilgjengelige på iPhone er da vel ute i "butikken" ? Og over 1 milliard nedlastinger snakker vel for seg selv når det gjelder popularitet, så da kan du tenke deg hvordan disse vil ta seg ut etter de er optimalisert for et større format.:)

    1. Du snakket ikke om applikasjoner for iPhone som finnes, men de "spesialdesignete apps for iPad" som "kommer jo selvsagt til å bli helt vannvittig gode".

     

    2. Som iPod og iPhone er et bevis på: Popularitet sier ingenting om kvalitet.

     

    Hadde du quotet hele den biten av innlegget mitt som du quoter øverst der, så hadde du sett at jeg snakker om applikasjoner som allerede ligger på appstore, og det er gitt at de brukes på iphone/ipod touch. Selvsagt er ikke popularitet et mål på kvalitet, det sa jeg heller ikke. Men tror du virkelig så mange mennesker går å kjøper noe visst det ikke er bra ?

     

    Ja kom gjerne med sau-teorien og apple-menigheten, men det er ikke akkurat snakk om massesuggesjon når man har et marked med så mange tilbydere utenom Apple, både på mobiltelefoner og pc´er.

     

    På keynoten fikk vi demonstrert både kalender, mail, bilder, safari, iwork, itunes, ipod, spill, og alt dette var optimalisert iforhold til iPad. Sammenligner vi med hvordan iPhone/iPod håndterer disse, så kan man vel si at det er et stort steg opp fra en 3,5" skjerm til en 9,7" :)

     

    Men den som har lever får se, og jeg skal ihvertfall prøve en før jeg gjør meg opp en endelig mening. Utifra det som har blitt vist frem (keynote og hands-on filmer) så vil jeg si at det ser ut som en utrolig kjapp tablet med masser av funksjonalitet.

  7. Enda merkeligere er det hvor skråsikkert folk uttaler seg om hvor dårlig iPad er, når den ikke en gang har kommet ut i butikken! Er det mulig? Ingen her inne har vært i nærheten av den en gang, ikke tatt på, holdt i, eller brukt. Det blir for dumt. Etter at Appstore åpnet har over 140 000 applikasjoner blitt lansert og over 1 milliard nedlastinger har blitt gjennomført. Samtlige applikasjoner kan også brukes på iPad. Dette gjør den meget attraktiv på lanseringsdagen. Senere vil utviklerne lage spesialdesignete apps for iPad, disse kommer jo selvsagt til å bli helt vannvittig gode...

    Selvsagt...

     

    Det er med andre ord ikke greit å uttale seg skråsikkert negativt, men skråsikkert positivt er lov?

     

    Forøvrig er det veldig få som har sagt at den ikke kommer til å selge. Apple menigheten kommer til å kaste pengene etter Apple i håp om å få tak i en. Og det vil nok selges endel til andre også.

     

    Forøvrig så venter jeg spent på at du viser meg hvilken app som gir deg minnekort eller USB inngang.

     

    Aldri veldig lurt å uttale seg skråsikkert om produkter som ikke er lansert, hverken positivt eller negativt. I mitt innlegg sammenligner jeg suksessen til iPhone/iPod touch med den lignende iPad. Akkurat hva er det du skal med minnekort ? Overføre bilder direkte fra minnekortet til kameraet ? Siden dette er et produkt ment for å fylle rommet mellom en smartmobil og en pc, så regner jeg med de fleste har en pc som de overfører bildene sine til, og deretter er det en veldig smal sak å synkronisere denne tableten med iTunes og dine bilder på pc´n. Dessuten får man kjøpt en overgang fra 30-pin til USB, denne vil dog kun funke med kamera tilkoblet vil jeg anta.

     

     

    Enda merkeligere er det hvor skråsikkert folk uttaler seg om hvor dårlig iPad er, når den ikke en gang har kommet ut i butikken! Er det mulig? Ingen her inne har vært i nærheten av den en gang, ikke tatt på, holdt i, eller brukt. Det blir for dumt.

    [..]

    Senere vil utviklerne lage spesialdesignete apps for iPad, disse kommer jo selvsagt til å bli helt vannvittig gode og optimalisert for iPads store skjerm og relativt kraftige Apple A4 chip.

     

    Applikasjonene som er tilgjengelige på iPhone er da vel ute i "butikken" ? Og over 1 milliard nedlastinger snakker vel for seg selv når det gjelder popularitet, så da kan du tenke deg hvordan disse vil ta seg ut etter de er optimalisert for et større format.:)

  8. Veldig morsomt at de manglene alle sammen klager på, fysisk tastatur, flash, minnekortleser etc, er nøyaktig de samme manglene som de klagde på da iPhone og iPod Touch ble lansert også. Heldigvis floppet disse også, slik som de som absolutt ikke skulle ha disse produktene sa. Nei vent, det gjorde de ikke nei. De ble faktisk noen av de mest suksessrike produktene Apple noen gang har lansert.

     

    Det er ikke hva iPad IKKE kan gjøre som får folk til å kjøpe den såklart. Selv om iPad ikke har akkurat det DU behøver, så vil det jo ikke si at "mannen i gata" synes produktet ikke dekker sitt behov. Blir for dumt å se artikkel på artikkel om iPad, der forumbrukere stikker innom BARE for å kommentere hva den mangler, hvorfor de IKKE skal ha den, hvorfor den er så dårlig, at den kommer til å floppe osv. Vel, det er jo ingen som tvinger dere til å kjøpe den heller da. Kjøp dere for all del en MSI tablet, Archos tablet o.l. Da antar jeg at dere blir fornøyd fordi den har nøyaktig de specs som dere er ute etter. Disse er jo nærmest tilgjengelige akkurat nå også.

     

    Enda merkeligere er det hvor skråsikkert folk uttaler seg om hvor dårlig iPad er, når den ikke en gang har kommet ut i butikken! Er det mulig? Ingen her inne har vært i nærheten av den en gang, ikke tatt på, holdt i, eller brukt. Det blir for dumt. Etter at Appstore åpnet har over 140 000 applikasjoner blitt lansert og over 1 milliard nedlastinger har blitt gjennomført. Samtlige applikasjoner kan også brukes på iPad. Dette gjør den meget attraktiv på lanseringsdagen. Senere vil utviklerne lage spesialdesignete apps for iPad, disse kommer jo selvsagt til å bli helt vannvittig gode og optimalisert for iPads store skjerm og relativt kraftige Apple A4 chip. Vi har bare såvidt begynt å se nytten av dette produktet.

     

    Det er nettopp softwaren som gjør at produkter fra Apple hevder seg i toppen blant brukervennlighet og kvalitet. Dere som snakker om at man blir låst til et lukket økosystem, jeg vil ikke kalle det så veldig lukket ettersom at man får 99% av det man trenger via Appstore. Jeg tror ikke dere som er så negative til økosystemet til Apple i det hele tatt har prøvd dette. Hvordan går du fram når du installerer en app på f.eks symbian ? Jo, det er et helvete å finne de riktige Jar-filene (ja jeg vet godt hva jeg snakker om, har hatt Nokia 3310, Nokia N73, Nokia 5800) og er du heldig og finner noe brukbart, ja så kan du banne på at det er en jalla trial-versjon av programmet du har funnet.

     

    Men over til saken, det er ingen som tvinger dere til å kjøpe produkter fra Apple. Hvorfor må alle absolutt inn og si hva som er såååå dårlig og at dere ikke skjønner hvorfor folk kjøper seg eplevarer. Men herregud, kjøp deg en Nokia N900, en Google Nexus One, en SE Xperia, Motorola Droid, en MSI tablet, Archos Tabet, Asus Eee Netbook, Acer One Netbook, og kos dere med de. Dere har jo et hav av muligheter, hvorfor ikke bare kjøpe det som passer deg selv? Det er da ingen grunn til å sitte å klage på produkter man IKKE skal ha.

     

    Edit: Skrivefeil

  9. Ja, men er det ikke det som er poenget da? Han skal jo ikke bruke abonnementet fra Telenor, men bruke sitt nåværende abonnement. Eller har jeg misforstått?

     

     

    Ja det er riktig, men å bryte abonnementet er ikke det samme som å ikke bruke det, så han må nok ut med 99,- i måneden i 12mnd, skal du bryte kontrakten vil det bli et gebyr på x antall kroner, ofte så mye som 2000-2500kr, og det er ikke gunstig iforhold til å la telenorsimkortet ligge i skuffa :)

  10. Det du gjør, er å kjøpe en iPhone med Telenor binding, det billigste, da betaler du rundt 2500kr for selve mobilen, og 99kr pr måned i 12 måneder, du kan be telenor låse opp telefonen for deg, gratis. Slik at du kan bruke ditt eget simkort, og bare betale ferdig telenorabbet. Vips har du en iphone til rundt 4700kr ferdig opplåst klar til bruk!

  11. @Ramguy, enig med deg at ringetone og sms-lyd begrensning er überteit, men du får jo drag´n´drop i itunes om du huker av for håndtere musikken manuelt :) Flott at de fleste nye mobiler med berøringsfølsom skjerm benytter seg av den kapasitive istedet for den resistive typen, men merkelig at de måtte ha en såpass kraftig cpu for at ting skal gå smooth, synes de heller skulle brukt tid på å optimalisert windows mobile eller bruke andre operativsystemer som f.eks Android. Kan se for meg at batteritiden ikke vil bli veldig imponerende, men det har aldri påvirket mitt valg av mobil, siden jeg stort sett _alltid_ har en lader tilgjengelig...og det blir stort sett aldri krise om jeg må leve uten mobil i noen timer :)

  12. Jeg er glad noen orker å krangle om dette, for når jeg leser mange av de dumme argumentene for og imot, blir jeg rett og slett oppgitt. Jeg liker iPhonen min jeg, passer meg utmerket til mitt behov, og synker sømløst til min Macbook Pro, the end :) (smaken er som baken, delt i to. Med denne glorifiseringen av teknologiprodukter satt opp mot hverandre, er det ikke rart vi lever i en verden med krig, en simpel overskrift skaper en debatt som ikke en gang ligner valgflesket vi får servert nå om dagen)

  13. Kan noen forklare meg hva noen skal med annen multitasking enn å kunne høre på musikk samtidig som man f.eks surfer, skriver melding osv ?

     

    Noen vil kanskje kjøre MSN eller annen IM klient i bakgrunnen, men dette sluker jo batteritid og ikke minst så går teleskrittene om man ikke har wifi tilgjengelig.

     

    La nå Apple få tid til å utbedre feilene og manglene på iPhone i sitt eget tempo. De lanserte den første iPhonen med OSX 1.0.2 i Juli 2007. Siden da har iPhone blitt bedre og bedre for hver måned som gikk. Apple lager løsninger som fungerer og som appelerer til den vanlige forbruker som liker at ting faktisk funker, er responsivt, enkelt og brukervennlig. Apple har brukt såvidt 2 år på å skape en smarttelefon som folk flest elsker og bruker med glede, Nokia, Ericsson, Sony Ericsson etc har laget mobiler i flere tiår, og de er fortsatt flere tiår unna det som Apple har klart.

     

    Hvor mange var det ikke som klagde over at iPhone manglet fysisk tastatur, og at en mobil med kun skjerm ikke var fremtiden ? Siden 2007, så har ALLE mobilprodusenter mer eller mindre begynt fokuset på mobiler med store touchskjermer. De fleste mangler fysisk tastatur og nå er dette en selvfølge for de fleste. Apple var de første til å kutte ut floppydiskstasjonen i sin tid, og folk mente de var gale, men de hadde så rett så rett.

     

    OSX 3.0 sammen med en ny iPhone med forbedret hardware kommer til å gjøre Apple til en enda større konkurrent innen mobilverdenen. Nokia, SE jobber knallhardt nå for å lansere tilsvarende tjenester som gjør iPhone til det naturlige valget, som f.eks App Store som er den suverene ener på å tilby ekstra programvare til en mobil. De har hatt over 1000 millioner nedlastinger av programmer siden de åpnet App Store. Det som gjør at de har lykkes er at det er så ubeskrivelig enkelt for forbrukeren å laste ned et program, se at det automatisk blir installert og klart til bruk innen sekunder etter at programmet er lastet ned.

     

    Med min Nokia 5800 må jeg virkelig lete gjennom internett for å finne noe som helst slags programmer, og når jeg først finner dem, må jeg overføre .sis filer til mobilen, starte de opp, velge hvor jeg skal installere dem, så må jeg godkjenne alt mulig rart, og når det først er installert ferdig så er programmet helt forferdelig å bruke.

     

    Enten må Nokia avslutte Symbian og gå over til Android, som har potensialet til å nå opp til responsen og brukervennligheten til OSX, eller finne på noe helt nytt.

     

    Apple innoverer og de andre følger etter. Etter 2007 har samtlige "nye" mobiler med trykkskjerm fra de store produsentene forsøkt å etterligne iPhone, bare litt, men de prøver.

     

    Sikkert en del skrivefeil.

  14. Leste litt her, fikk litt blanede følelser.

    hadde iPhone før men den er stjålet og skal ha ny mobil

    Jeg kan få iPhone hvis jeg ønsker det eller 5800.

    Kjøper jeg 5800 får jeg det mellomlegget i forhold til iPhone.

     

    Hva skal jeg kjøpe? Skal jeg ta nokian og penger? eller iPhone og ikke penger?

     

    Vente i 20 dager å se om Apple lanserer ny iPhone ? :)

  15. Heisann! Jeg er litt for opptatt akkurat nå til å rote gjennom hele denne tråden, så jeg spør bare: Hvordan er denne telefonen? :)

    Hadde egentlig planer om å kjøpe meg 3G iPhone,(min første fancy mobil)men er ikke helt sikker på om jeg vil ofre mms-en. Det jeg trenger av telefonen min er en OK musikkspiller, en god- til grei GPS (veldig viktig) og gjerne god surfing. Kamera driter jeg litt i, eller er det meste av teknologiske duppeditter er morsomt, men betraktes som bonus.

     

    Noen tips fra dere mobileksperter? :)

     

    Hei!

     

    Har hatt iPhone siden den kom ut i USA, byttet nylig til 5800 for å avvente til sommeren med å kjøpe ny iPhone( Det kommer nok ny rundt midten av juni) . Vil bare si at skal du ha en mobil for musikkavspilling, gps og surfing, så er iPhone overlegen 5800. Safari knuser den innebygde webleseren, den knuser også Opera mini etter min mening. Musikken synkroniseres mye enklere med iTunes enn med annen Nokia-software eller andre programmer jeg har prøvd, på iPhone er det mye greiere å få cover på albumene sine også. Trykkskjermen på iPhone (som er kapasitiv) er overlegen trykkskjermen til 5800 ( som er berøringsfølsom). Jeg synes nokiaen er litt for smal til at den skal fungere fornuftig som trykkskjermsmobil, f.eks når jeg skal bla i bilder, så stopper ofte fingeren min i kanten før den i det hele tatt bytter bilder. Apple lanserer 3.0 for iPhone nå til sommeren, da kommer den "etterlengtede" MMS funksjonen, klipp og lim, og mange andre innovasjoner. Så iPhone > Nokia enda hvertfall. Får se når Nokia nå bytter til kapasitiv berøringsskjerm på sine modeller, noe de skulle gjort for lenge siden. Så håper jeg de enten går over til Android som OS eller lager noe nytt selv, S60 er håpløst. Tregt, lite intuitivt, ikke akkurat tillpasset trykkskjermer enda, sykt tregt til å laste bilder, bla i bilder, osv....

     

    Enda har ikke nokia lansert OVI som er deres svar på App Store fra Apple, dette er også et pluss i Apples favør. Det er sykt enkelt å finne programmer man vil ha og laste de ned direkte på mobilen uten mye virrvarr. Har prøvd de to medfølgende spillene på 5800, det var ikke mye å skryte av gitt. Sjekk på youtube etter spill på iPhone, de er så gode som PS1/PSP spill.

    My two cents. Let the flame war begin : :new_woot:

  16. Det som er synd er at når amobil lister spesifikasjoner på telefoner, så sier de aldri _hvilken_ type berøringsskjerm det er, det er MEGET stor forskjell på kapasitiv og trykkfølsom skjerm. iPhone f.eks er i en helt annen klasse når det gjelder respons og nøyaktighet iforhold til f.eks Nokia 5800.

     

    (Jeg har hatt iPhone 1G og 3G, og har nå Nokia 5800, har hatt N73 før dette, så iPhone > Nokia anytime. lizzm)

  17. Har en 5800 Rød, finner enda ikke noen oppdatering via trådløs eller NSU.

     

    Men... Jeg har et lite problem... Når jeg mottar samtaler, meldinger, vekkerklokka ringer, altså skjermen blir aktiv fra låst tilstand, så må jeg ALLTID skru AV tastelåsen før jeg kan trykke på skjermen... dette er ganske irriterende, da jeg bare vil trykke på slumre og sove videre om morgenen, uten å trykke på ekstra taster på mobilen. Når folk ringer, kan jeg ikke ta telefonen ved å trykke på skjermen, men jeg MÅ trykke på den grønne svarknappen, så kan jeg heller ikke trykke på høyttalermodus uten å skru av tastelåsen en gang først, selv midt under en samtale... tips ?

     

    Trodde det var "flipsilent" funksjon installert på 5800, slik at du kan dekativere vekkerklokken/utsette vekking ved å vende telefonen (bruke akesleometer), sjekk instillingene.

    Finnes ikke dette kan du vel installere flipsilent som er signert og gratis www.flipsilent.com .

    Har dette på min N82, fugerer utmerket.

     

    Hei! Jo det er innebygd det i 5800, men når jeg da legger mobilen opp ned så slår den av vekkerklokka, ingen slumring altså. Men denne funksjonen har jeg skrudd av for lengst, for den muter også samtaler når den ligger på hodet, og ofte har den ligget bittelitt skeivt i lomma og mutet samtaler jeg overhodet IKKE ville mute, det samme i bilen om jeg uheldigvis legger den med skjermen ned. Så dette hjelper ikke på problemet mitt dessverre :(

  18. Har en 5800 Rød, finner enda ikke noen oppdatering via trådløs eller NSU.

     

    Men... Jeg har et lite problem... Når jeg mottar samtaler, meldinger, vekkerklokka ringer, altså skjermen blir aktiv fra låst tilstand, så må jeg ALLTID skru AV tastelåsen før jeg kan trykke på skjermen... dette er ganske irriterende, da jeg bare vil trykke på slumre og sove videre om morgenen, uten å trykke på ekstra taster på mobilen. Når folk ringer, kan jeg ikke ta telefonen ved å trykke på skjermen, men jeg MÅ trykke på den grønne svarknappen, så kan jeg heller ikke trykke på høyttalermodus uten å skru av tastelåsen en gang først, selv midt under en samtale... tips ?

×
×
  • Opprett ny...