Gå til innhold

Kvalen

Medlemmer
  • Innlegg

    433
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kvalen

  1. Jeg smiler til den ene vekteren, som ser på meg med forakt og går med beina en halv meter fra hverandre og en morsk positur (sett for mange amerikanske filmer). Så jeg kommenterer til han kompisen min: Det der er de som ikke fullførte eksamen på politihøyskolen. Vekterne kommer tilbake og sier, som en dødstrussel, ta ned beina fra setet.

     

    Innser du ikke, at om du hadde holdt kjeft og latt de passere, så ville trolig det at du hadde beina på setet blitt oversett? De gikk forbi deg, du starter å slenge dritt. Klart de da blir mer kritisk til deg og ønsker å markere at det faktisk er de som fastsetter reglene der og da. De har, som andre har sagt tidligere, fått eiers rett til å bestemme ordensreglene. Det er da totalt uvesentlig hva andre har sagt til deg tidligere.

     

    Mange 7-11 leier inn vektere for å holde orden på natt til lørdag og søndag. Det vil da være andre regler enn på dagtid når disse ikke er i lokalet. F.eks kan man ikke stå og henge i butikken for å varme seg, kjøp det du skal og forlat stedet. Starter du å krangle er det ut.

  2. Det som plagde meg mest var at alle missionene var så fordømt like etterhvert. Hvor ble det av modellflykjøring? Hvor ble det av å bryte seg inn på en militærbåt og stjele et VTOL fly? Hvor ble det av å kunne gå inn i Empire State Building og kaste seg ut i fallskjerm i beste BASE-stil? Mye moro som er borte!

     

    Helt enig, oppdragene ble veldig like! Kun å gjøre det samme om og om og om igjen. Håper at de i neste versjon har tenkt mer på oppdragene, og ikke bare grafikken.

     

    Lenge siden jeg har spillt GTA SA, men når du nevner modellflykjøring osv lengter jeg tilbake til gamle GTA. Blir kjedelig etterhvert og det er kun et fåtall av oppdragene som faktisk engasjerer. Så jeg sier meg helt enig i 7/10.

    Når jeg tenker meg om, det er veldig lenge siden jeg spilte GTA III, men var ikke den også litt kjedelig? Litt samme som IV, mye av det samme om og om igjen? Håper på VC og SA med samme grafikk, yeah baby!!

  3. Det som plagde meg mest var at alle missionene var så fordømt like etterhvert. Hvor ble det av modellflykjøring? Hvor ble det av å bryte seg inn på en militærbåt og stjele et VTOL fly? Hvor ble det av å kunne gå inn i Empire State Building og kaste seg ut i fallskjerm i beste BASE-stil? Mye moro som er borte!

     

    Helt enig, oppdragene ble veldig like! Kun å gjøre det samme om og om og om igjen. Håper at de i neste versjon har tenkt mer på oppdragene, og ikke bare grafikken.

  4. Det er ett achievement. Du må drepe en utvikler i Rockstar. Men det er ett viral atchievement, dvs at hvis du dreper en som har drept en som har drept en utvikler, så vil du også få dette. Eller en som har drept en som har drept en som har drept en utvikler. Du skjønner tegningen?! ;) Dette gjøres i deathmatch i multiplayer. Det ble sluppet i dag, og nesten alle har det. Jeg fikk det på dagens første kill i dagens første deathmatch.

  5. Jeg er på 60% nå, har nettopp gjort "That Special Someone". Så fikk jeg en tlf av Jimmy P osv. Spilltetid: 27t, 35min. Tror dere jeg rekker Liberty City Minute achivementen? Vet ikke hvor mange missions jeg har igjen..

    Du vil jo se hvor mange missions du har gjort, for å klare story er det 92-94 missions, litt avhengig av hvilke valg du tar.

×
×
  • Opprett ny...