Gå til innhold

Kekzneb

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kekzneb

  1. Legacy Defending kommer til å kunne bli brukt i online kamper.

     

    Why?

     

    Fordi de aller fleste som kjøper Fifa er "pick up and play" spillere.

    De gidder rett og slett ikke å lære seg det nye systemet, og derfor kommer EA til å gi etter.

    En skal ikke undervurdere makten massene har.

     

    Det er jo det samme som har skjedd med WoW. De gjør det bare mer og mer "casual" gamer vennlig, nettopp for å tjene penger.

     

    Det som sannsynligvis skjer er at begge deler blir lov online, men at du kun matches mot andre med samme innstillinger.

    Slik at TD møter TD og LD møter LD.

    Det nye forsvarssystemet er pick up an play. Akkurat som at jeg måtte lære meg å spille fifa på en helt annen måte når jeg kjøpte fifa 11.

     

    Etter 3-4 kamper begynner forsvarssystemet å sitte veldig bra, og det blir derfor bare noen kamper øving du trenger før du begynner online.

     

    Legacy kommer ikke til å bli lagt inn. Sikkert til mange sin store fortvilelse.

     

    Nettopp, til mange sin store fortvilelse. EA kommer til å tape penger på alt folk rett og slett ikke gidder å sette seg inn i det nye systemet. Hvis du tror EA driter i de, så tror du feil. Penger er det samme, uansett hvem det kommer fra.

     

    Jeg personlig, er FOR Tactical Defending.

  2. Legacy Defending kommer til å kunne bli brukt i online kamper.

     

    Why?

     

    Fordi de aller fleste som kjøper Fifa er "pick up and play" spillere.

    De gidder rett og slett ikke å lære seg det nye systemet, og derfor kommer EA til å gi etter.

    En skal ikke undervurdere makten massene har.

     

    Det er jo det samme som har skjedd med WoW. De gjør det bare mer og mer "casual" gamer vennlig, nettopp for å tjene penger.

     

    Det som sannsynligvis skjer er at begge deler blir lov online, men at du kun matches mot andre med samme innstillinger.

    Slik at TD møter TD og LD møter LD.

  3.  

     

    Noen ganger når man må kvadrere som en del av prosessen med å løse en likning sniker det seg inn "falske løsninger", tall som løser det kvadrerte uttrykket men ikke det opprinnelige. Sett inn de to alternativene i den opprinnelige likningen og du vil se at bare det ene passer. Det å sette inn svaret for å sjekke er en god vane som man egentlig alltid bør gjøre når man har løst likninger.

     

    Tusen takk for godt svart, jeg ser hva du mener nå. Jeg får gjøre det til en vane å sjekke alternativene opp mot den opprinnelige likningen :)

  4. http://dt.no/godset/godset-best-i-test-1.3401006

     

    "Vi målte et snitt på 68. Det er like høyt som de høyeste målingene som noen gang er gjort av fotball-lag i Norge, og for så vidt også internasjonalt. Norsk fotball er jo veldig langt framme på O2-opptak, sier assistenttrener og hovedansvarlig for fysisk trening i SIF, Bård Homstøl.

    Økning

     

    Snittet på O2-opptak i Tippeligaen skal ligge midt på 60-tallet. Homstøl finner det naturligvis svært gledelig at spillergruppen i SIF, inkludert keeperne, ligger helt oppunder 70."

  5. Hei, jeg har fullført 3 års studiespesialisering (Almenn).

    Nå jobber jeg i firmaet til faren min som tømrer.

    Jeg vil bare høre om det er mulighet for å ta tømrer fagbrev uten å måtte behøve å gå på yrkesfag?

    Har hørt noe om at etter en viss tid med praksis kan en gå opp til fagprøve?

  6. Premien blir rekna utifra hvor risikabel bilen er for forsikringselskapet å forsikre, en bil som er statistisk eid av mange ungdommer, og derfra en høy kollisjonstatistikk vil gjøre 2 biler som er like mye effekt i, forskjellige premie..

     

    Det er ingen hemmelighet at BMW er mye kjørt av ungdommer, spesielt e34 og e36.

     

    Har e36 320i 94 mod selv og på meg selv ville det koste minimum hos gjensidige 11k i året med BARE ansvarsforsikring, løsning: Sette gamle far som eier å betale 6k i året for full kasko.

     

    Jeg er selv 19 år

  7. Tipper du sipper i deg noe brus, saft, juice eller drikker mye melk + kanskje du tar deg noe kjeks, nøtter, chips?

    Vel, noe av det er kanskje sunt, men fellesnevneren for alle de drikkene er at de inneholder omtrent like mye kalorier. Drop it.

     

    Du tar det du spiser i dag, fjern en håndfull mat fra hver gang du spiser og du VIL gå ned i vekt.

    Ang jogging som 95 kg går egentligt heilt greit med gode sko, erfart det selv.. :)

    Den treninga jeg syns er best er gå turer i bratte fjell viss mulig med gangstaver, gåing uten og med staver er faktisk ganske stor forskjell. Du vil bli sliten...!

     

    Alt dette har jeg erfart selv da jeg gikk fra 131 kg til nåværende vekt 79 kg på 1 år. Jeg er også omtrent din høyde (175) cm.

     

    Good luck!

  8. Jeg var på et festivalområde når jeg var 15, og drakk meg stupfull på påspandert drikke. Venninna mi visste at noe var i gjære når jeg plutselig forsvant, og hun begynte å lete etter meg. Da hun kom inn i teltet jeg var i, så hun rett inn i de to rompeballene til en voksen mann som pumpet løs over meg. Jeg var for full til å ane mye av det som foregikk. Han ba henne om å vente til han hadde gjort seg ferdig, og fortsatte bare. Da jeg kom ut, var det første jeg gjorde å sette meg på huk utenfor teltduken for å tisse. Først da jeg så sæden komme tytende ut skjønte jeg at jeg hadde hatt sex. Veninna mi spurte om han fyren visste hvor gammel jeg var, og han svarte at jeg hadde sagt at jeg var sytten, men om jeg gjorde det husker jeg ikke noe av. Hun fikk meg hjem og i seng. Dagen etterpå ordnet jeg med angrepiller, og angret noe forferdelig. Musa var så sår at det kjentes ut som om jeg hadde hatt en cola flaske opp der. Siden han satt over meg for å ronke den opp før han stakk den i meg, husker jeg at penisen hans var ganske stor og luktet vondt. En patetisk fyr egentlig. Han kom nesten med en gang første gang han gjorde det, så det var andre omgang han ga meg som venninna mi så.

    Fy faen for en jævel (jævel er vel et ganske svakt ord for sånne om han) :mad:

    Har du anmeldt det? Det blir ikke bedre av å IKKE anmelde det :no:

     

    Vel, ho gjorde jo noko ulovleg. Han gjorde noko ulovleg. Han pulte ei mindreårig, og ho drakk. Og så er det jo "jævlig smart" å gå på fest og drikke seg sørpe full i den alderen, då. Naivitet og liknande straffar seg no litt.

    Eg synast litt synd på ho, men ikkje mykje.

     

    Når ble det egentligt ulovlig å drikke alkohol som 15 åring?

  9. Vel, viss ikke annet er skilta så er det slik. Det er vel rimelig vanlig praksis at man tar den "venstre" delen av veien i en rundkjøring som bare har en avkjørsel til høyre, men ikke til venstre. Ville dog ikke gjort det på en oppkjøring:p

     

    Så se etter skilter og følg dem.

  10. Hei, jeg starter opp i planlagt jobb i morgen. Det har ikke forekommet noe skriftlig kontrakt, har heller altså ikke oppnådd noe lønn.

     

    Kan jeg da si opp på dagen? Jobben er i et Manpower oppdrag, der de har masserekruttert folk. De har også en policy om å stille opp med vikar på dagen for oppdragsgiver, viss vikar ikke dukker opp.

     

    Altså, jeg har ikke jobbet enda.

  11. Hei

    Pepsi max binder vann i kroppen. Hold opp en uke, så skal du se at du går ned 1-3 kilo. Kunstig søtstoff er ikke særlig bra, iallfall ikke i slike mengder. Brus inneholder også syre som tærer på tennne. Tannleger må nå gi 40-åringer gebiss eller implantat.

    Kan være du er hekta - men det går an å løsrive seg!

    Drikk vann fra springen - det er billig og sunt!

    Gamla

     

    Binder vann? Som du kanskje veit så er både aspartam og koffein vannavdrivende, noe som ofte gjør at du må urinere ofte etter å ha drukket drikker som inneholder dette.

     

    Dessuten så er aspartam 200 ganger søtere enn sukker, noe som gjør at en trenger veldig små mengder for å oppnå samme søthetsgrad i brusen.

    Personlig syns jeg det hadde vært bedre å bruke Stevia som søtningsmiddel, som igjen er 300 ganger søtere enn sukker, og dermed blir brukt i enda mindre mengder.

×
×
  • Opprett ny...