Gå til innhold

aTTo

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aTTo

  1. Vi hadde filmprjosjekt på skolen engang, hvor vi brukte lyskastere. Da brukte vi enslags tynn plastikk som dempte lyset(denne var garantert lagt til dette fordi det var ingen problem med å la den henge rett foran kasteren). Men hvis du ikke finner noe så hadde jeg rett og slett prøvd med vaskekluter eller noe i den duren...

     

    håper du finner rette innstillingene på prøvebildene!

    Lykke til!

  2. arghh... har desverre dårlig med kunnskap når det gjelder valg av innstillinger. utrolig plagsomt at dem som har kunnskaper ikke har hjulpet deg..

     

    ta å prøv deg frem hvis du har muligheter å komme inn på skolen, bare ta bilder av rommet og se om det blir mye støy på bildet o.l..

     

    hehe, vet dette hjelper utrolig lite, men har hørt at ISO`en skal være på noe spesielt på innebilder...

     

    beklager at jeg ikke kan hjelpe deg i det heletatt her, eneste jeg kan rådet deg til er å prøve å finne tutorials eller lingnende å internett...

  3. Jeg vil croppe et bilde til f.eks. 600x400 px uten å resample det. I Photopaint får jeg automatisk opp en property bar hvor jeg kan taste inn området for cropen og så justerer utsnittet seg automatisk. Den eneste inputen jeg fant i PS cs resamplet bildet i ettertid.

     

    vet ikke om du har fått svar på dette men :

     

    du går på menyen oppe, går på Image - Image size...

    her kan du skrive inn hvor mange pixels du vil ha bildet, og helt nederst står det "resample image" som ett valg. Du trykker bare dette valget vekk, og så resamples det ikke...

  4. Hei.

    Jeg har nettopp kjøp dette kameraet (Fujifilm Finepix S5000) og la merke til liten ting.Det skal jo være ett 3,1mega pix. kamera.

    Men den største oppløsningen kameraet kan ha er 2810 * 2120 som tilsvarer 5,9mill....

     

    Er jeg helt på jordet eller vil ikke dette tilsvare at kameraet egentligt er ett 6 mega pix kamera?

  5. jstrandl:

     

    Da kan du heller spørre etter det du trenger istedet for og begynne og refse på andre og komme med anklagelser!! Forresten anklagelser uten særlig bakgrunn. Det eneste må i så fall være at du ikke ante at det fantes redigeringsprog. som kunne gjøre dette.

     

    Det er ting her i verden som går ann som du ikke vet om, tro det eller ei.

     

    [ Denne Melding var redigert av: aTTo på 2002-08-22 22:18 ]

  6. Ehhh,,,, det er jo fullt mulig og kjøre det igjenom et div-X codec for og få filen til og bli mindre. Og et redigringsprog. for lyd og hive flere små film snutter sammen!!!!!

     

    ærlig talt man... ta deg sammen!!!!

     

    Herregud.. setebelte spurte ikke om meninger om siden.. Han ville bare dele filmene han har filmt med kamera sitt til de andre på forumet.. "Unskyld han da"..

     

    Selv synes jeg at det er morsomt å lage litt ut av filmene.. De er jo lite gråe slik de er uten noe tillegg

     

    [ Denne Melding var redigert av: aTTo på 2002-08-20 18:02 ]

×
×
  • Opprett ny...