Gå til innhold

neonsun

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neonsun

  1. Ladet min på lørdag kveld og når jeg satte på lading igjen nå for en halvtime siden var batteriet fortsatt på 38% - da hadde jeg synket mail mot Exchange gjennom hele helga (annenhver time) og Gmail hver sjette time. Wifi, GPS og BT slått av med Quick Settings (Mobile Data har vært på og mobilen har synket via HSDPA). Sendte også en fem-seks meldinger gjennom helga og hadde en samtale på ganske nøyaktig en time. Synes dette ser veldig bra ut batterimessig jeg. :)

     

    Så, et spørsmål.. Når jeg linker kontakter som jeg både har i Exchange og på FB/Google/Flickr, så velger telefonen alltid profilbildet fra FB for kontakten. Siden jeg syncher Exchange-kontaktene mot en Sharepointserver på jobb med 'ordentlige' bilder av kollegaer hadde jeg foretrukket at disse ble vist i stedet for de bildene folk har lagt på FB. Er det mulig å overstyre dette (gjerne for alle kontakter samtidig uten å måtte endre på hver enkelt!)?

  2. Hei.

    fikk min telefon i posten i går endelig :D

     

    men sliter litt med å komme meg på nett med chess.

    har oppsett og finner ingen feil med det.

     

    funker kun å gå på nett med wlan.

     

    noen som vet?

     

    Sjekk at innstillingene stemmer med det som står på Kundeservice - på min telefon var APN satt til 'internet.netcom.no', når jeg endret til 'netcom' som angitt i FAQ så funker det fint her iallfall.

  3. Oppdatering: Jeg tok en tur ned på Elkjøp på mandag for å kikke litt på de forskjellige og prøve tastaturer, få litt 'feel' med de forskjellige. De hadde ikke E51 der nede, men Touch Dual og S730 var utstilt. Etter litt fikling og fofling bestemte jeg meg for å droppe begge disse. Touch Dual ble litt for liten til å være touchscreen og skyv ut-tastaturet likte jeg ikke (liker litt struktur over tastene for å kunne skrive uten å se på), mens qwerty-tastaturet på S730 ble alt for kronglete og smått for "pølsefingrene" mine. Den føltes litt "plastikk" også, S710 som også var utstilt virket mer solid bygget (muligens bare designen som spilte meg et puss der men men..)

     

    Så da ble det E51 på meg. Førsteinntrykket av denne er så langt veldig bra. Mail for Exchange funker så langt uten problemer (også med push) og apparatet er lett, fint og ekstremt tynt. Synes heller ikke skjermen er så vanskelig som enkelte skal ha det til, har ingen problemer med å lese mail på denne telefonen.

     

    Det eneste jeg savner nå er å kunne skru av vibrasjon på mailvarsling og kun kjøre en diskrét 'bipp' (men likevel ha det aktivert for sms/innkommende samtaler). Noen som har tips her? :)

  4. Det er sant - jeg så også på noen bruksvideoer og det ser jo forsåvidt ut som om de har klart å mekke et ganske brukbart on-screen keyboard på Touch Dual (og da sikkert det samme også på Cruise) med valg mellom to/tre bokstaver per 'tast'. Liker touchscreen men foretrekker å slippe stylus - så kanskje jeg egentlig heller burde kjøpe iPhone? Kikket

     

    litt på E51 etter forrige forslag og den ser veldig interessant ut - det eneste jeg tilsynelatende savner er lademulighet via USB - har en tendens til å glemme mobillader hjemme men man har "alltid" tilgang til PC så den muligheten har reddet meg mange ganger før. Den hadde visst ifølge brukererfaringene på amobil også litt problemer med at glasset over skjermen på iallfall noen apparater var "løst" men mandagsprodukter kan man jo få fra alle produsenter.

     

    Det begynner å se ut som S730 er telefonen for meg her synes jeg.. Eller eventuelt vente til "E52" kommer, nå bør vel de fleste produsenter begynne å få til USB-lading til neste generasjon, eller..? Android ligger vel an til å bli aktuell neste gang man skal ut å kjøpe igjen forhåpentligvis.

     

    Har ikke LG, Samsung og andre mindre produsenter telefoner til slik bruk? Er det bare kamera og mp3 som gjelder for tida?

  5. Jeg trenger ny telefon. Har Qtek 9100 fra før og er stort sett fornøyd med funksjonaliteten, men synes den blir for tung, klumpete, treg, og med for dårlig batteritid. Har oppgradert til WM6 med TouchFLO og synes dette fungerer veldig greit.

     

    Har vel sett mest på en ny HTC: Touch Dual, Touch Cruise eller S730 seiler opp som aktuelle kandidater (TYTN II blir for stor og tung da den er enda større enn den jeg har). Problemet er at ingen av disse har det 9100'en har: touch-screen OG slide-out qwerty-tastatur. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil savne mest, men er stort sett ganske tilpasningsdyktig til nye funksjoner, så Touch Dual ser iallfall lovende ut form- og funksjonsmessig, men så har S730 og Cruise nesten dobbelt så bra batteri igjen da.. Men S730 har ikke touchscreen og Touch Dual/Cruise har ikke skikkelig tastatur (Cruise har jo ikke i det hele tatt). Argh!

     

    Har også sett på type SE K810/K850/N73/N95 men de fleste SE/Nokia markedsføres som kamera/musikktelefoner og det er ikke det jeg trenger mest. Har hatt Nokia og SE før og har stort sett ikke vært mer enn middels fornøyd med byggekvalitet heller. Knirking og joysticker som slutter å funke i en retning etter et halvt år er lite interessant. Kort sagt ønsker jeg tips om en mobil med bra batteritid (gjerne en jobbuke i standby (i praksis, ikke teori) med GPRS/3G og epost-push aktivert 24/7), en bra epost-klient med push støtte (mot Exchange - trenger ikke resten av Office Mobile så *MÅ* ikke være WM6, men epost-klienten er jo skreddersydd da..), som er god og rask å skrive meldinger og mail på og som ikke går i stykker av vanlig bruk. Alle tips mottas med stor takk :)

     

    Funksjoner:

    -Kalender: Ja, proff

    -GPRS: Ja

    -EDGE: Ja

    -Email klient: JA (må støtte direct push)

     

    Form:

    -Vanlig

    -Vekt: maks 150g

    -"Støt/sprut/støv-sikker": Ikke viktig, behandles bra - men må tåle normal bruk.

     

    Skjerm:

    -Touchscreen: Kanskje, se over.

     

    Pris:

    Under 10000. Kjøper uten abonnement.

     

    Diverse:

    -Merke: Gjerne HTC

    -Kamera: Ikke viktig men "greit nok" duger.

    -Videokamera: Ikke viktig men de har vel det uansett om de først har kamera.

    -Symbian: Tja..

    -Infrarød port: Ikke nødvendig, bruker USB eller BT.

    -Bluetooth: Ja (har BT handsfree så må funke med denne)

    -Internminne: Nok til å kjøre programmer (også custom)

    -Minnekort?: Ja, kan være kjekt

    -MP3: Nei takk, har allerede ipod

    -Radio: Nei takk

    -Triband: Ja, vil brukes i EMEA og USA iallfall.

    -WLAN: Batterikiller, så heller HSDPA og 3G

    -Mulighet for GPS: Nice-to-have, ikke need-to-have.

    -Instant Messenger [Tjenester alá MSN etc.]: Ikke veldig viktig

    -Batterilevetid: Veldig viktig

    -Hva er primærbruksområdet for mobilen din idag? Mail, SMS.

×
×
  • Opprett ny...