Gå til innhold

leakimmen

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leakimmen

  1. Hei!

    Er nysgjerrig på hvordan du fikk kontakt med dem en lørdag formiddag, mail eller telefon...?

    Skrev innlegget i dag, men ringte forbrukerkontoret i går, burde vel kanskje tatt det med i det første innlegget men jeg skrev der at jeg kommer til å ta saken til forbrukerrådet noe de anbefalte meg når jeg ringte de.

  2. Hei. Det beste i denne saken tror jeg nok må være at du ringer forbrukkerrådet også hører med de hva dem mener? De er vel de beste når det gjelder dette her.

     

    Jeg skal alderi mere handle telefon gjennom telenor, jeg retuernerte tlf jeg hadde bestilt uåpnet etter ca 2-3 dager fordi jeg hadde klart å kjøpe feil tlf i forhold til det kjerringa ville ha. 1 måned senere ca purret jeg på dem, da viste det seg at de ikke ville betele meg penger tilbake fordi jeg hadde vist brukt telefonen i minst 3 uker ca de, var vist knust skjerm osv. Tok det med forbrukkerrådet og sendte lover og regler over til Telenor som forbrukerrådet hadde sendt meg, så da fikk pipa en annen låt, de betalte tilbake pengene.

     

    Så mitt tips er kontakt forbrukerrådet :)

    Hei. Har kontaktet forbrukerrådet og de sier at dette helt klart er et forsøk på å begense angreretten og de anbefaler meg å sende saken over til de men først må en forsøke å løse den selv og det har jeg jo gjort, uten resultat. Synes forøvrig det er noe forunderlig og på kant med rettsikkerheten at deres eget verksted sender "bevis" i form av et uidentifiserbart bilde som med all tydelighet er lyssatt direkte fra siden og da vil ethvert støvkorn fremstå som skade på deksel. For alt jeg vet kan verkstedet godt ha liggende et deksel med en ripe på som de bruker til dette. Bruk av angrerett er så klart ikke gunstig for en nettbutikk da de vel ikke kan selge en telefon som har vært pakket opp som ny men velger de å selge produkter via nettet må de rett og slett forholde seg til dette. (har redigert innlegget i form av å korrigere noen skrivefeil)

  3. Kjøpte en samsung mobil fra kjedebutikk til Telenor med binding, mottok denne pakket den forsiktig ut for å beholde originalemballasjen mest mulig inntakt, måtte ta av film på bakdeksel for å få satt i batteri. Prøvde telefonen litt ved å taste litt ta noen bilder etc, satte aldrig inn sim kort etc og tlf var aldrig ute av huset. Fant ut at tlf ikke svarfte til mine forventinger og ikke var egnet til mitt bruk pakket den derfor raskt inn i originalemballasjen medflølgende alt tilbehør og returnerte den. Hørte så ikke noe fra selger på nesten 14 dager, sendte derfor en mail og spurte om de hadde mottatt returen. fikk da beskjed om at angreretten avr avslått pga bruksriper i telefon og at denne avgjørelsen ikke kunne omgjøres. Det var lagt ved et bilde som viser en telefon med en liten ripe på ca en cm på den ene siden av løst og utbyttbart batterideksel, bildet viser ikke noe i forhold til at det faktisk er den innsendte telfonen som er avbildet, bildet inneholder heller ikke elektronisk tag som sier når bildet er tatt. Verkstedet er Mcare som jo eies av kjedebutikken til telenor. Fikk dagen etter telfonen i retur (den var returnert før jeg fikk mulighet til å innklage avgjørelsen) Prøvde med en klage på avslaget om bruk av angrerett da jeg mener dette kun er et forsøk på å avgrense lovbestemt angrerett men fikk avslag de sa samtidig at jeg bare fikk gå til forbrukerkontoret om jeg ønsket det.

     

    Sendte en mail til og spurte om de da ikke evt kunne bytte batteridekselset og la meg betale for dette, da dette er dusin vare som ikke koster stort mer enn returkostnadene. Ba de også om å dokumentere hvor mye telefonen skulle ha vært brukt siden de mener den er påført bruksriper. Regner med at de kan se evt bruk mot telenettet via imei nummeret om en har satt inn sim kort om en ikke en gang har satt inn sim kort har en vel ikke tatt tlf i bruk som sin egen? Denne mailen har de ikke en gang svart på.

     

    Ser av avgjørelser i forbrukertvistutvalget at kjedebutikken til telnor er godt representert i saker som har med avslag av angrerett å gjøre, de har der tapt ganske mange av disse sakene. Jeg kommer til å ta denne saken til forbrukerkontoret men telefonen ligger nå på posten og jeg lurer da på om det beste er å la være å hente den ut og la posten returnere den?

  4. Ser ut som om prisen som er ført opp på sluttfaktura varierer, noen har fått 143 øre andre 147 -+ for samme periode? og det ser ut som om sluttavregninga går ut på samme sum som jeg har fått med fratrekk for forskudd(+300/400 kr). Har Vitel rett og slett laget et regnestykke på hver enkelt kunde hvor de bruker prisen og setter den slik at de slipper å betale tilbake forskuddet som er innbetalt og istedet sitter igjen med noen hundrelapper pr kunde? Her dreier det seg om mye penger og Vitel har kanskje ikke råd til å tilbakebetale forskuddene derfor er det bedre å prøve seg på en svindel overfor kundene for å berge butikken.

  5. Hvorfor fjernet du posten din? Du har ikke hengt ut noen, kun kommentert på en reell situasjon...

     

    Jeg har da ikke fjernet noe ? Dette skjønner jeg overhodet ikke.

     

    Da må det ha vært andre inne og gjort det, Jeg er ikke redd Larvik sykkelsenter og står for alt jeg har skrevet og kan dokumentere at det ikke er oppspinn fra min side ved hjelp av mail mellom meg og forhandler

  6. Så om han som saksøker her klarer å bevise at trådstarter har gjort dette..ja, da vinner han.

    Nå er det vel saksøker som har bevisbyrden dersom han skal gå til sak? Altså må saksøker heve over enhver tvil at påstandene fremsatt av trådstarter er gale.

     

    Dessuten stiller jeg meg undrende til hvordan dette blir å gjennomføre i praksis siden vi her snakker om en kunde av foretaket. Ikke en konkurrent eller samarbeidspartner.

     

    Alt jeg har skrevet kan underbygges med fakturakopier og mail fra forhandler mm

  7. --------------------------------------------------------------------------------

     

    Viser til mitt tidligere innlegg her ang Larvik sykkelsenter, Fikk i går beskjed fra daglig leder der nede om at hvis jeg ikke fjernet innlegget mitt umiddelbart ville de saksøke meg og at advokat var kontaktet.

     

    Hva med et masse søksmål mot alle som har skrevet om de? da ville larvik sykkelsenter kunne se frem mot en travel vår og sommer.

     

    Et firma eller en daglig leder/ eier/ juridisk ansvarlig kan ikke juridisk sett være fredet mot å få navnet sitt nevnt i aviser, intenett etc. Media er fulle av navngitte personer i forbindelse med firmaomtaler mm, noe annet er om en henger ut privatpersoner pga personlige ting.

     

    Må bare ønske Larvik sykkelsenter lykke til med trusler og evt søksmål! Er det ikke ytringsfrihet i Norge? eller skal enkeltpersoner/foretak kunne drive sensur når det gjelder omtalen de får ang sin egen forretningsdrift

     

    Mitt innlegg går ikke på person men er en oppsummering ang en opplevelse jeg som kunde har hatt med firmaet selvsagt sett med mine øyne

     

    Saken ble bragt inn for forbrukerrådet og da de tok fatt i Larvik sykkelsenter kunngjorde LSS at de kom til å saksøke meg pga innlegg på internett, dettte førte til at forbrukerkontoret stoppet saken umiddelbart da de etter eget utsagn ikke kunne være part i en sak som gikk mot saksøking. Også her klarte LSS å komme seg ut av saken med skinnet i behold. De bruker alle tilgjengelig midler og utøver nå også sensur mot meningsytrere.

     

    Ps: et annet innlegg som jeg hadde i ATV forumet ble stengt etter at det dukket opp en nyregistret bruker (som av en eller annen grunn hadde detaljert innside kjennskjap til saken, hvem kunne det ha vært tro?) denne brukeren gikk til usaklige og flere siders angrep på meg og alle som hadde ytret seg i saken. Tråden ble stengt uten at jeg fikk anledning til å forsvare meg mot innleggers siste og helt utrolige angrep på meg med flere. For jeg kan dokumentere at denne brukers påstander er helt uriktige og kun et forsøk på å ødelgge tråden og sverte meg

     

    http://atv.egetforum.se/forum/viewtopic.php?t=241

  8. --------------------------------------------------------------------------------

     

    Viser til mitt tidligere innlegg her ang Larvik sykkelsenter, Fikk i går beskjed fra daglig leder om at hvis jeg ikke fjernet innlegget mitt umiddelbart ville de saksøke meg og at advokat var kontaktet.

     

    Hva med et masse søksmål mot alle som har skrevet om de? da ville larvik sykkelsenter kunne se frem mot en travel vår og sommer.

     

    Et firma eller en daglig leder/ eier/ juridisk ansvarlig kan ikke juridisk sett være fredet mot å få navnet sitt nevnt i aviser, intenett etc. Media er fulle av navngitte personer i forbindelse med firmaomtaler mm, noe annet er om en henger ut privatpersoner pga personlige ting.

     

    Må bare ønske Larvik sykkelsenter lykke til med trusler og evt søksmål! Er det ikke ytringsfrihet i Norge? eller skal enkeltpersoner/foretak kunne drive sensur når det gjelder omtalen de får ang sin egen forretningsdrift

  9. og betaling skal de ha.. regningen blir ikke liten heller.

    man bør kunne litt med hendene selv idag, når man har ting som må tas service på osv. (ikke personlig ment mot deg, men sånn generelt)

    Er ikke helt sikker på om jeg er enig i det du sier her, selvsagt er det kjekt å kunne litt med hendene men om en ikke er spes praktisk anlagt skal en da ikke kunne kjøpe, bil,båt, moped etc ? Må da være slik at de tjenestene en ikke kan utføre selv skal en kunne kjøpe av andre, er det ikke det næringslivet handler om?

     

    Er selv ganske prakisk anlagt (håndverker) men det er fortsatt enkelte tjenester jeg ønsker å få utført av proffer. Så må det vel gjøres noe slik at de såkalte proffene må utføre ting på en ordentlig måte og ikke bare kunne lage regninger for ingenting. Men har nå erfart at om et verksted praktiserer tilbakeholdelsesretten ubetinget så kan de faktisk ta betalt for hva som helst og om du som kunde er uenig i dette vil det ta deg fire fem uker å få ut kjøretøyet ditt om du ikke betaler men går veien via advokat etc.

     

    Du snakker om forbrukerrett! Spør forbrukerkontoret feks de kan ikke gjøre noe før om en fem seks mnd og det er jo liten hjelp i når du i mellomtiden må gå på jobben

  10. Dog det med pluggen er bare småpenger i forhold til det andre da...

     

    Ja, var vel kanskje litt dumt å dra frem det med pluggen for det er jo som du sier ikke det vesentlige i denne saken, men der hadde jeg et konkret sammenligningsgrunnlag med en plugg jeg hadde kjøpt dagen før, en annen ting er jo at pluggen jeg kjøpte hadde varmeverdi ti og pluggen de satte inn hadde varmeverdi 7 ?? Noe som er alt for lavt på en moped med effekt anlegg uten plombe mm og 70ccm sylinder men like fullt kaller de seg proffe mekanikere

  11. At en plugg koster 90kr er HELT vanlig. Jeg betalte 145kr for min, litt mer spesiell plugg med veldig høy varmeverdi, men alikvel.

    Det er ikke vanlig her i alle fall.. Jeg betaler rett over 60kr hos normalt dyr forhandler...

    Pluggen jeg betalte 90 kr for er nøyaktig samme type som jeg betalte 53 kr for hos annen motorsykkelforhandler noen dager før

  12. At en plugg koster 90kr er HELT vanlig. Jeg betalte 145kr for min, litt mer spesiell plugg med veldig høy varmeverdi, men alikvel.

     

    Jeg vil ikke kommentere noe videre om firmaet, da jeg ikke har vært i kontakt med de, men historier endrer seg vanligvis fra selger/kjøper ol.

  13. Saken gjelder en Aeon Cobra 50ccm

     

    Er all grunn til å advare mot å ha noe som helst med Larvik sykkelsenter å gjøre, et verkstedmottak som ikke fungerer i det hele tatt. De utfører ikke verkstedarbeid som avtalt og tar overhodet ikke noe ansvar i ettertid. men da vi uttrykte misnøye med utført arbeid truet de med at dersom vi ikke lot det være skulle de innrapportere at det var satt på trim sylinder på kjøretøyet til Biltilsynet

     

    Siste nytt i saken er at Larvik sykkelsenter nå nekter å utlevere sykkelen før vi betaler en ny regning på 625 kr det skal de ha for å ha sett på sykkelen i forbindelse med at vi klaget på utført verkstedsarbeid?? Har fra før betalt 3000 kr for utførte arbeider(de ba oss om å komme med sykkelen fordi de ville se på den i forbindelse med at vi klaget på arbeidet) Sykkelen skar seg etter kjørte 600 meter når den kom fra verkstedet, sykkelen ble satt inn for å ta en gjennomgang, justere opp og sjekke at alt var i orden før den ble tatt i bruk. Så nå forlanger altså Larvik sykkelsenter betalt for å vurdere sitt eget arbeid i forbindelse med en reklamasjon. Satte advokat på saken men de ignorerer han også. Så nå har jeg blitt nødt til å betale 650 kr for å få ut kjøretøyet men til og med da nekter de å utlevere kjøretøyet fordi de må få bekreftelse fra banken på at beløpet er innbetalt (har sendt kvittering men dette er ikke bra nok) Dette gjør de nå kun for å lage trøbbel og holde tilbake kjøretøyet så lenge som mulig, kan virke som om de nå prøver å straffe meg fordi jeg var så dum at jeg klaget på de.

     

    De kom med et forslag til en minnelig ording og tilbød meg en sylinder til netto forhandlerpris og det oppga de til 1450 kr jeg godtok etter litt frem og tilbake det men ba de om å sette den på, da forlanger de plutselig 1875 kr for sylinderen og nå er den brukt i tillegg. de skal videre ha tre timers arbeid for montering (sykkel står der uten sylinder så det er bare å skru på den nye) 500 kr pr t + mva og vil ikke gi garanti på hverken deler eller jobb ?? Dette kunne jeg ikke godta,de har nok en gang forandret saken i vår disfavør.

     

    de har i sakens gang produsert beskyldninger og løgner, falske arbeidsordre samt en mengde med utrolige påstander og har tydeligvis ikke noe forhold til avtaler og sannhet overhodet, de ignorerer forbrukerlover og advokater

     

     

    Hold dere langt unna dette firmaet for det betyr trøbbel fra ende til annen

     

    Innlegget er lagt inn på nytt da det eksisterende innlegget har blitt slettet

  14. Saken gjelder en Aeon Cobra 50ccm

     

    Er all grunn til å advare mot å ha noe som helst med Larvik sykkelsenter å gjøre, et verkstedmottak som ikke fungerer i det hele tatt. De utfører ikke verkstedarbeid som avtalt og tar overhodet ikke noe ansvar i ettertid. men da vi uttrykte misnøye med utført arbeid truet de med at dersom vi ikke lot det være skulle de innrapportere at det var satt på trim sylinder på kjøretøyet til Biltilsynet

     

    Siste nytt i saken er at Larvik sykkelsenter nå nekter å utlevere sykkelen før vi betaler en ny regning på 625 kr det skal de ha for å ha sett på sykkelen i forbindelse med at vi klaget på utført verkstedsarbeid?? Har fra før betalt 3000 kr for utførte arbeider(de ba oss om å komme med sykkelen fordi de ville se på den i forbindelse med at vi klaget på arbeidet) Sykkelen skar seg etter kjørte 600 meter når den kom fra verkstedet, sykkelen ble satt inn for å ta en gjennomgang, justere opp og sjekke at alt var i orden før den ble tatt i bruk. Så nå forlanger altså Larvik sykkelsenter betalt for å vurdere sitt eget arbeid i forbindelse med en reklamasjon. Satte advokat på saken men de ignorerer han også. Så nå har jeg blitt nødt til å betale 650 kr for å få ut kjøretøyet men til og med da nekter de å utlevere kjøretøyet fordi de må få bekreftelse fra banken på at beløpet er innbetalt (har sendt kvittering men dette er ikke bra nok) Dette gjør de nå kun for å lage trøbbel og holde tilbake kjøretøyet så lenge som mulig, kan virke som om de nå prøver å straffe meg fordi jeg var så dum at jeg klaget på de.

     

    De kom med et forslag til en minnelig ording og tilbød meg en sylinder til netto forhandlerpris og det oppga de til 1450 kr jeg godtok etter litt frem og tilbake det men ba de om å sette den på, da forlanger de plutselig 1875 kr for sylinderen og nå er den brukt i tillegg. de skal videre ha tre timers arbeid for montering (sykkel står der uten sylinder så det er bare å skru på den nye) 500 kr pr t + mva og vil ikke gi garanti på hverken deler eller jobb ?? Dette kunne jeg ikke godta,de har nok en gang forandret saken i vår disfavør.

     

    de har i sakens gang produsert beskyldninger og løgner, falske arbeidsordre samt en mengde med utrolige påstander og har tydeligvis ikke noe forhold til avtaler og sannhet overhodet, de ignorerer forbrukerlover og advokater

     

     

    Hold dere langt unna dette firmaet for det betyr trøbbel fra ende til annen

     

    Innlegget er lagt inn på nytt da det eksisterende innlegget har blitt slettet

×
×
  • Opprett ny...