Gå til innhold

Sir3n

Medlemmer
  • Innlegg

    310
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir3n

  1. Har hatt en Can Am Outlander Max LTD 800cc som er registrert som 4hjuls mc og kjøres på klasse b. Har jo blitt nevnt før men sier igjen, 4hjulinger er ikke bygd for høy fart på asfalt. Men det hjelper på om du senker og bredder de. Hjelper også om man bruker skikkelige hjul, mange som bruker spacer slik at man kan bruke bilhjul men du verden man får mye sporing da. Har maxxis atv asfaltdekk på min og synes det går helt greit. Har kjørt 5k km nå med den stort sett etter hovedvei og synes det går bra. Så lenge man er klar over "handlingen" fra atvn og ikke kjører som tulling så går det bra ;)

  2. Det med DAB er jeg helt klar over, og tenkte at denne har 4x40ish w rms så trodde jeg det vil gå greit med å kjøre de rett inn i den spilleren?

    En enkel men god oppgradering som er planen, er ikke helt sikker hvor mye tid og penger jeg skal legge ned i denne bilen i anlegg. Har og tenkt å kjøpe slik 5.25" brakett til framdørene på samme nettside. Slik småe diskanter du nevner her, er det de som kalles tweeters eller har jeg misforstått?

  3. God dag
    Har tenkt på å oppgradere lyden i en 740 jeg har fått tak i og trenger litt hjelp. 
    Skal låne en 2x12" JBL subwoofer og Boss Phantom 4000w monoblokk av broren og kjøpe en Sony MEX-XB100BT spiller http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=18442&katid=2&id=

     

    I første omgang så er det bare de 2 høytallerene i framdørene som jeg tenkt å bytte ut. Hvilke høytallerene funker bra med den spilleren? Det er 5.25" som sitter i døra har jeg hørt. Kan jeg bruke de original kablene til de gamle høytallerene eller må jeg ha nye? 

  4. Spiller Hard foreløpig og er 3/4 av tiden i Power Armor, ganske lett nå som jeg har ett par gode våpen nå. Dør bare når jeg er reckless :p 
    Samlet endel legendary armor for å crafte men har ikke ordnet en skikkelig suit. Har 480 i carry capacity nå med PA, bruker fort 300 i bare våpen jo :D

    Kan plukke opp de enkelte PA delene (hode,arm osv) men kan bare bruke de på en PA Frame.

  5. Kuruma er ikke noe problem, 1 Sticky eller ha litt luck når du skyter mot hodet på sjåføren så går det ganske greit, man tar jo tanks med en eller 2 nade's fra granatkastern ^^
    Har ikke hatt noe problem med å møte en kuruma mot meg, de fleste tror jo de er udødelige i den bilen men har tatt mange med Carbine rifla og Sticky. Verre når folk har Insurgenten med HMG på toppen, men da tar jeg fram min Insurgent mot de igjen :p

  6. Karin Sultan RS er jo en god allrounder og 4seter sedan, ligner litt på Mitsubishi Lancer EVO / Impreza WRX. Man kan stjel den også gjøre den om til din noe som sparer mye penger :p

    Jeg bruker og Benefactor Feltzer men den er 2seter og du må kjøpe den. Har hatt begge disse lenge nå og de brukes mye for de passer liksom til alt også har jeg Insurgent med turret på hvis folk begynne å plag meg :D

     

  7. Var en tidligere her som spurte om man kan snike seg inn i prison break mission uten å bli oppdaget og det kan man ikke, det er scriptet slikt. Ikke artig å høre at folk sliter med spillet og service når man selv ikke har hatt noen problemer fra dag 1 :/ 
    Hvis dere syntes prison break var jævlig med randoms, vent til stealth delen på neste heist! alltid en idiot som er med og blir spottet og når man har failet 2 til 3 ganger så er det en som leaver og vips så blir det Grand Theft Loading på nytt, og sette på heist igjen med andre og satse at de ikke ragequiter e.l. 
    Sitter på en svakt overklokket 2600k, gtx 970, 16gb 1600mhz ddr3 ram og crucial ssd. Har god flyt og "relativ" kort loading men den er der. Spiller faktisk på Netcom 4G nett, og har ikke noe problemer med det, har ikke gjort noe deathmatch i online men det å kjøre i free roam med armored car med maskingæver på toppen er ikke noe stress og svært lite desync issues som jeg hadde på 360n

  8. Hvis OS disk er ok kan det da være noen av de andre diskene som gjør det til ? Har merket litt lyder inne i kabinette etter jeg har flyttet den oppå bordet mitt og tatt av sidedeksle..

     

    Lastet ned Hard Disk Sentinel for å sjekke hardiskene og den viser til en dårli hardisk så må nok bestille opp en ny..

     

    post-148920-0-23034700-1429304663_thumb.png

  9. Hei og takk for at du tar tiden til å hjelpe :) 
    Sliter med at pc'n noen ganger i lengre perioder sliter med de letteste oppgavene, lang tid før noe skjer, konstant stuttering eller lignende. f.eks så er fps i Dota 2 rundt 40-50, noen ganger nede i 25. Jeg får mye mindre fps enn det jeg skulle ha hatt og jeg har tatt runder med antivirus, drivere og reinstall osv osv, men sjekket litt på cpu mens jeg spillte gta5 til tross for 20 fps, høy cpu var det, gjorde rent i kabinett, hjalp ikke en dritt. men sjekket med intel burn test i etterkant og dette er det jeg fikk..

     

    17gFlops !? 
    Noen som har noe innspill?

    Specs:
    Gtx 970
    1333 mhz 16gb ram
    i7 2600k @4,2 ghz

    diverse harddisker

    Edit: la til screenshot av testen jeg hadde med cpu-z

    post-148920-0-26626800-1429264424_thumb.png

  10. Hei, er ikke sikker på om dette er helt rett plass men prøver uansett. Har per idag ett gammelt CM kabinett med innhold som har blitt regelmessig oppdatert men nå så har jeg lyst på ett nytt kabinett og skaffe vannkjøling med tanke på at jeg skal overklokke systemet litt.
    Har sett meg ut det Storm Stryker kabinett og det har vært fint med litt hjelp ang vannkjøling system, komplette pakker osv.

    Intel I7-2600K @3,4GHz

    Corsair Vengeance 16Gb 1333mhz

    Zotac GTX 970

    Corsair HX850W

    MSI Z68A-GD65-G3 HK

     

    Crucial MX100 256gb SSD

    WD Greendisk 4Tb

  11. Får bare svart skjerm med en "_" som blinker og b2 i nedre hjørne etter bytte av skjermkort 570 -> 970

    Gamle kortet fungerer som normalt, innebygd grafikk fungerer når gpu er tatt ut men ingenting skjer så lenge ny kortet er koblet til. Alle kontakter sitter godt, gammel driver er slettet og har prøvd det andre PCIe sporet. Noen med råd?

    Skal prøve kortet i en annen pc så fort jeg får sjansen..

     

    Corsair 850w PSU

    MSI Z68A-GD65 G3 hovedkort

    Corsair vengeance 16gb ram

     

    Legger til at ny kortet starter opp og vifter spinner og den kommer ikke seg til bios engang.

     

    970 kortet fungerer fint i brosjan sin pc etter en driveroppdatering..

     

    670 kortet til brosjan fungerer heilt greit i mitt oppsett

     

    Har og prøvd og slettet gamle drivere og restfiler ved hjelp av ccleaner for fresh install men ingen forandring

  12. Noen som vet hvorfor jeg ikke finner Zotac sitt 970 kort når jeg prøver å finne fram det selv men med linken så kommer det fram uten problemer?
    Skal oppgradere litt på pc no, har Zotac GTX 570 idag å sprange opp til 970 blir vel natt og dag men er det egentlig noen forskjell på de ulike leverandørerene?
    Har ikke hatt noen problemer med mitt Zotac kort men er de kjent for å være litt jallabygd? frister veldig med Zotac sitt til 2595,- nå :p

  13. God dag, akkurat nå så er det disse delene som står i pc'n og har tenkt lenge på en oppgradering og har ventet til den nye 900 serie kom for ikke lenge siden.
    Søker tips og råd til SSD til OS og noen spill. Har 3 stk 1TB disker der som så godt som fulle, den 4'e som os ligger på er kansje 4 år gammel på og har engang vært win vista på som har blitt oppgradert til neste windows siden.

    Leste mye om 970 og 980 og havnet på 1 stk 970 til å begynne med også kanskje slenge på et 970 til senere, og har tenkt å gjøre noe med disse harddiskene til fordel av en større snurredisk og en SSD på minst 240gb så det jeg lurer på er hvilken SSD, HDD og hvilken gtx 970 som har bra ytelse/pris forhold?

    Dagens specs;

    Zotac GTX 570 (stock)

     

    Intel i7-2600K CPU @ 3.40GHz

     

    16gb ram Corsair Vengeance 4x4gb vet ikke mhz (noen som vet hvordan jeg finner ut?)

     

    Strømforsyning Corsair HX 850W

     

    Diverse harddisker av forskjellig kvalitet..

     

    Hovedkort av MSI Z68A-GD65 (G3)

     

    budsjett rundt 5k tenkte jeg, trenger ikke den råeste ytelsen :p

  14. Skaffet meg Xbone den 5 sept og fikk prøvd en dag bare før jeg måtte bort på arbeid, men kom ett stykke på Forza fordi og jeg også rammet av den knitrelyden men har ikke tenkt så mye på det, når man leverer boxn får man da en ny en med engang eller må man vent litt? Og det med savegames, er de i cloud?

  15. Det bordet jeg har kan man tilpasse slikt; bare føtter, skuffe + føtter + skuffer eller ved skuffe i midten eller på siden.

    Fant bare ett passende bordplaste og sjekket om jeg kunne ha bare føtter først men fant jeg ut der å da på IKEA at det passet med skuffer i midten til mitt bruk

×
×
  • Opprett ny...