Gå til innhold

Giske

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Giske

  1. Haha, herrefred. Du er fortsatt etterpåklok. Du kan på ingen måte ha vist hvordan family greia skulle bli. Du tvilte kanskje på den, men du kan for guds skyld ikke komme her å tro vi ikke ble skuffet. Om det viser seg at mye var bløff så er det et mindre tap, men Microsoft har ikke fortalt noe om konseptet. Du baserer påstanden din på rykter du også, eller ville du kalt det "slik det er fremstilt av Sony-fanboys"? Så for guds skyld du må virkelig klare å se at man kan ha blitt skuffet.

     

    Du får tro det du vil. Jeg (og mange andre) visste at dette var for godt til å være sant.

    • Liker 2
  2. Nå er du etterpåklok da. Det ble fortalt at med family sharing kunne man spille et spill man delte, og man kunne spille sammen på multiplayer f.esk. Om det som står der er ekte så gjør det virkelig ingenting om funksjonen er borte.

     

    Hadde aldri troen på det og visste at det kom aldri til å bli slik som de fleste trodde. Dette bare bekrefter mistanken min. Vi snakker om Microsoft her, de hadde ALDRI latt deg dele spill på den fantasifulle måten som ble fremstilt av flere fanboys på nettet.

    • Liker 3
  3. http://pastebin.com/TE1MWES2

     

    The premise is simple and elegant, when you buy your games for Xbox One, you can set any of them to be part of your shared library. Anyone who you deem to be family had access to these games regardless of where they are in the world. There was never any catch to that, they didn’t have to share the same billing address or physical address it could be anyone. When your family member accesses any of your games, they’re placed into a special demo mode. This demo mode in most cases would be the full game with a 15-45 minute timer and in some cases an hour. This allowed the person to play the game, get familiar with it then make a purchase if they wanted to. When the time limit was up they would automatically be prompted to the Marketplace so that they may order it if liked the game.

     

    Til alle de som proklamerte family sharing som verdens beste ting ever. Latterlig.

    • Liker 4
  4. Var kanskje litt for positiv i forrige post, for litt er det jo å klapse Naughty Dog i ansiktet for:

     

    AI suger vel mildt sagt pikk, og det er helt latterlig å se på kompanjongene dine til tider, og hvordan mønsteret deres bryter med all logikk :p . Fienden driter selvsagt i dette, ganske ødeleggende i noen sekvenser. Håper for guds skyld vi kan få AI i spill som bare fungerer, og kan imponere mye neste generasjon.

     

    Jeg synes de løste problemet på en OK måte, selvsagt kunne det vært bedre, men jeg tror det ville vært mye mer kritikk hvis kompanjongene dine kunne dra ut fiendene på samme måte som deg. Frem til de klarer å skape AI som kan følge etter deg og holde seg skjult på en troverdig og god måte så vil man måtte jukse litt.

  5. Trenger vi egentlig spoilertags her nå som spillet har vært ute i nesten en uke? Er idiotisk å gå inn i en tråd om et spill du ikke har spilt igjennom, en film du ikke har sett eller en serie før du har sett siste episode.

     

    Normalt ville jeg være enig med deg, men jeg vil ikke være den som ødelegger opplevelsen av et så herlig spill for noen så tar ingen sjanser. Og en uke er ikke veldig lenge, ikke alle har anledning til å spille det med en gang det er ute i butikkene.

    • Liker 3
  6. Folk sier at man blir knyttet til folkene i spillet,

    gjelder dette han faren med sønnen også? Selv hadde jeg ikke noe imot sønnen.. i starten, men faren var en jævla dust. Greit at de sikkert hadde røket med om de ikke stakk fra oss, men helvete til cowboy holdning om det etterpå. Hadde man hatt valget å drepe, hadde han daua der. Men problemet løste seg selv til slutt iallefall

     

    Ikke les om du ikker er over halvveis.

     

    Svar i spoiler tags:

     

     

    De er brødre, ikke far og sønn. Jeg synes det var en veldig bra storyline som viser hvor skjørt det er å stole på noen i en verden hvor alt har gått til helvete. Det var ganske tragisk hvordan de hele endte, nok en opplevelse for Ellie som var med på å bryte henne ned og avstumpe entusiasmen og personligheten hennes.

     

    Det var ganske hjerteskjærende å se hvordan Ellie forandrer seg gjennom spillet fra en relativt glad jente som er nysjerrig på verdenen til en innelukket, mistenksom og kald person.

     

    Likte veldig godt seansen med giraffene i Salt Lake City som viste at hun fremdeles var der inne bak muren hun hadde bygget opp.

     

  7. Dette er utvilsomt den beste spillopplevelsen jeg har hatt siden Portal 2. Det er mye positivt som blir nevnt her, så jeg vil prøve å trekke frem noe av det negative også.

     

    <snip>

     

    Merkelig, jeg har den motsatte opplevelsen. Jeg har også problemer med repitisjon, men her følte jeg at de balanserte det bra og ikke gjentok noe for mye. Det er også veldig bra at du får spille som flere forskjellige figurer istedenfor å være låst til én gjennom hele spillet.

     

    Jeg har tenkt mye på spillet og slutten siden jeg ble ferdig med det forrige uke og jeg føler fremdeles at det er noe som mangler og at spillet tok slutt for tidlig. Jeg vet at mange sier de er fornøyd og at de ikke trenger mer, men jeg vil veldig gjerne ha et gjensyn med Joel og Ellie. Jeg håper Naughty Dog fortsetter med flere spill i serien.

     

    Jeg kommer nok til å ta en runde til i ferien for å gå over alt det jeg gikk glipp av i første omgang. Bl.a. fikk jeg ikke med meg alle samtalene man kan ha med Ellie gjennom spillet.

     

    Jeg er enig at noen spill kan trekke ut ved å kunstig øke lengden på spillet ved å kaste uendelige mengder fiender etter deg eller lange puzzle seksjoner, men i The Last of Us synes jeg ikke dette er tilfelle og må si meg uenig i din kritikk.

  8. Okay ...

     

    Du vet at man kan slå av Kinect ikke sant? Hva med kameraet og mikrofonen på laptopen din? På mobilen? Du er klar over at de også kan brukes til å overvåke deg ikke sant?

     

    Må være slitsomt å være så paranoid.

     

    Man kan ikke bruke konsollen uten at Kinect er koblet inn, altså den kan ikke slåes helt av.

     

    Hvis man er noenlunde oppegående og følger med i nyhetsbildet så er det ganske opplagt at vi er på vei inn i et overvåkingssamfunn som raskt kan utvikle seg til noe à la George Orwell's 1984.

     

    Kinect er NSA's våte drøm, de overvåker allerede stort sett alt av e-poster, internett trafikk, telefonsamtaler og tekstmeldinger. Det er ikke så veldig vanskelig å tenke seg frem til et scenario der de via hemmelig rettsinstans pålegger Microsoft å legge inn en liste med ord og uttrykk som Kinect alltid skal lytte etter og ta opp samtaler når disse blir trigget.

     

    Man trenger ikke være paranoid for å være skremt av utviklingen.

    • Liker 4
  9. Bla bla bla og atter bla

     

    Bor du under en stein eller har du bare ignorert alle nyhetssakene om NSA og PRISM? Microsoft samarbeider allerede med myndighetene i USA og gir de direkte tilgang til serverene sine, potensialet for misbruk med et kamera som kan se i mørke, analysere hjerterytmen din og en mikrofon som alltid lytter er dritskummelt.

     

    At de i det hele tatt slipper unna med noe slikt er pga. hjernedaue sauer som deg som ikke fatter og begriper invasjonen av privatlivet deres som skjer allerede i dag. Vi har allerede Datalagringsdirektivet i Norge og verre ser det ut til å bli. Storebror ser deg er blitt en virkelighet og det er skremmende at vi bor i et samfunn der mange synes det er akseptabelt å bli overvåket i så stor grad.

    • Liker 2
  10. Husker jeg riktig om det var slik at PS4 fortsatt å ha Internet en gang vær 30'ende dag? Dette er overkommelig for meg om det er fakta eller ikke, så da gjenstår det bare å se om det er noen måte jeg kan bli kvitt dette irriterende kameraet som følger med.

    For ikke søren om jeg GIDDER å betale den prisen; når et så bra alternativ for en billigere penge finnes. (PS4, IKKE Xbox1 altså).

     

    PS4 krever ikke internett tilgang.

  11. Ok. Fæle greier. Du får kjøpe den andre konsollen.

     

    Har allerede forhåndsbestillt PS4.

     

    Du kan ikke slå av noen kamera eller mikrofoner som er montert fast på en enhet. Du kan kanskje i noen tilfeller via software slå av, men tror du virkelig ondsinnede som er i kontroll eller ønske om å ta dette i bruk stoppes av dette?

     

    Du får rulle den inn i et håndkle å legge den bak tv :)

     

    Jeg vil ganske enkelt ha muligheten for å koble Kinect av og på etter behov. Og ja, det er faktisk mange som teiper over kameraer på diverse enheter. Selv har jeg ikke gjort det, men det er jo forståelig. Det er ingen problemer for Microsoft å tilby kunder valgfrihet i dette tilfellet så jeg er prinsipielt mostander av Kinect kravet.

    • Liker 1
  12. Fikk spillet forrige onsdag. Gamezone er alltid bra på å sende ut spill i tide, anbefales på det varmeste.

     

    Må si at jeg ikke opplevde noe problemer med AI, jeg kunne droppe motstandere med headshots hele tiden, og det er meningen at noen av fiendene står stille. Hvis du leser beskrivelsene av de forskjellige typene så er det en som står stille pga. utviklingen av parasitten gjør dem blinde, men de kan ikke bruke ekkolokalisering for å finne deg ennå.

     

    Story, stemmeskuespill, animasjoner og kinematografi er helt suverent det beste levert på PS3. Alle de små samtalene du kan ha med Ellie og de kommentarene hun har underveis (lærer å plystre, forteller vitser osv) bringer henne til live og får deg til å bry deg om henne på en fantastisk måte.

     

     

    Hele reisen var utrolig engasjerende og en emosjonell berg-og-dal-bane. Ble faktisk sint når Joel våkner på sjukehuset og Marlene forteller at Ellie må ofres for å redde alle. Ville bare drepe alle Fireflies og redde Ellie for alle pengene. Utrolig bra at Naughty Dog fikk meg så investert i figuren! Var redd hele den sekvensen at jeg skulle komme til operasjonssalen og det var for sent.

     

    Vil så gjerne ha mer tid med Joel og Ellie, men Naughty Dog sier at deres historie er ferdig. Er spent på hva den story DLC'en som kommer handler om hvis det ikke er Joel og Ellie.

     

     

    10/10 – beste spillet i denne konsollgenerasjonen uten tvil.

     

    PS

     

    Joel er inspirert av Rooster Cogburn og Ellie av Mattie Ross fra True Grit.

  13. Why? Pga 2 spill? Som blir borte om du ikke er online?

    Jeg liker å prate med kamerater som spiller andre spill enn meg. Kan du det?

     

    Vil ikke si at det er stor forskjell på Ps + og Xlive annet enn to gratis spill. (som også kommer til gold med X360

     

    Spillene de tilbyr tilgang på via Instant Game Collection er imponerende. Xbox Live kan ikke matche det og er bare søppel som jeg aldri har brukt penger på.

     

    Nå er ikke jeg noe stor fan av multiplayer på konsoller så jeg er ikke helt objektiv i synet mitt på hva som er best, men hvis du er kun ute etter multiplayer så er det vel liten forskjell på tjenestene.

     

    Hvis ikke jeg husker feil så er vel PS Plus billigere enn Xbox Live Gold også.

×
×
  • Opprett ny...