Gå til innhold

Hetzer

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hetzer

  1. Tenkte å selge unna pc'n til brorsan og lurte på hva som er en fair pris for dette:

     

    AMD XP 2500

    Abit NF7-S

    1 Gig RAM

    160 Gig S-ATA Hard disk

    Radeon 9800 Pro skjermkort

    16X DVD spiller

    Logitech mus og tastatur (MX 510) og func 1030 matte

    Små-fancy kabinett med 400W strømforsyning

     

    Uten skjerm forøvrig

  2. Var det jeg mente å ha hørt ja...men man kan jo lett tro at NF7-S2 er en oppgradert versjon av "vanlige" S....for skynde meg å bestille. Finner NF7-S kun på et fåtalls nettbutikker nå. Ser nesten ut som om de faser det ut til fordel for S2 og S2G

  3. Tenker på å oppgradere pc'n og hadde da planer om å basere meg på et NF7-S hovedkort siden jeg har hørt så mye bra om det, blant annet klokkevennlig og et bra integrert lydkort. Ser nå at NF7-S har i flere nettbutikker veket plassen for to nye kort, NF7-S2 og NF7-SG. Lurer nå på om dette er forbedrede videreutviklinger av NF7-S eller tar jeg feil?

  4. Mulig noen har sett den russiske filmen STALKER fra åttitallet tror jeg. Er en rimelig sær sak, men er sikker på at spillet til en viss grad er inspirert av den. Handlingen foregår der i en zone der det har skjedd en katastrofe (mest sannsynligvis kjernefysisk). STALKERNE er en slags guider i denne sonen som kjenner den ut og inn. Ekstremt sær film som jeg tror en del vil ha vansker med å svelge.

  5. Gir meg ikke over før jeg faktisk ser det på egen skjerm. Liker BFV meget godt, men ble litt skuffet over grafikken når jeg prøvde det første gang. Utifra screen-shots offentliggjort tidligere så det lekrere ut enn det det faktisk var. Men screen-shots kan slå begge veier...noen spille er mye penere i "virkeligheten" enn på bilder.

  6. Oppgraderte pc'n her om dagen med blant annet et NF7 h-kort (ikke -S utgaven), har et Audigy lydkort fra før, men la merke til at det integrerte lydkort virket rimelig fancy faktisk. Men har alltid hatt litt fordommer mot integrerte "ting". Lurer nå på om det integrerte lydkort er bedre enn det jeg har?

     

    ##Topic har blitt endret av moderator. Vennligst prøv bedre neste gang ;) - Blib##

  7. Vil ikke påstå at Mi8 helikopteret er så overlegenet de andre. Det har dog fordelen at alle våpnene styres av en person, men mener selv at Cobraen (forutsatt at det er to vettuge personer bak spakene) er det desidert beste helikopteret. 2 stk "vanlige" missiler", 2 stk varmesøkende missiler og en chaingun.

     

    Bruker aldri m60/LAW. En gullmedalje føles mye bedre om du har benyttet deg av AK-47/M16 enn om du har benyttet deg av spillets mest graderende ubalanse. Kommer nok uansett til å bli endret ganske snart og da er de gode dagene over for de "uridderlige" uansett.

     

    Det som jeg finner mest irriterende er fellene til V.C. Synes sjelden du får noe ut av å plassere de ut, og sjansen for at en lagkamerat blir offer de er nesten like stor som at de rammer fienden. Burde lagt til et "Danger-Trap" symbol når du gikk inn i et område der dine egne hadde lagt ut feller. Ala mine tegnet i BF1942.

  8. Hehe :-)

     

    Da skal jeg kanskje ikke være så misfornøyd med å i det minste ha en Focus da ;) Jeg er i hvertfall godt fornøyd, og den er ikke så værst å se på heller. Dessuten er jo dieselen med commonrail heeeelt råååå! Jeg gikk direkte fra BMW 328 til denne, og 80-120 er dødt løp, tro det eller ei!!!!!

     

     

    Vel dagens Forder er det ikke noe i veien med...kjørt en ny Mondeo selv og hadde ingenting å si på den.

    Det er vel bare det at "Sierra-Granada-Scorpio" har satt litt arr i sjelen på meg....mulig de er greie å kjøre, men de ser ikke ut (spør du meg)

  9. Kjører nok rundt i buss ;)

     

    Har desverre aldri hatt råd (råd og råd, alt er et spørsmål om prioriteringer) til en bil jeg har hatt lyst på....hvis jeg skal ha en så skal jeg like det jeg ser.

    BMW's gamle 6 serie eller Jaguar XJS er vel det jeg en gang håper jeg kan gå til anskaffelse av.

×
×
  • Opprett ny...