Gå til innhold

Prebsor

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prebsor

  1. Hei, helt siden jeg installerte H100i så har maskinen slått seg av uten videre. Det kan gå alt fra dager til minutter hvor ofte det skjer. Spiller ingen rolle om maskinen er under load eller idle. Av og til så slår den seg på igjen rett etterpå, hvis ikke så får jeg ikke startet den før jeg har slått av strømmen på PSUen og ventet litt for så å slå den på igjen.

     

    Har gått gjennom maskina og fått fjernet en del støv, noe som virket å hjelpe litt. Temperaturene til CPUen og GPUen er fine, så det er ikke det som er problemet. Har lest litt rundt og det virker som om maskinen kortslutter? Er usikker på hvordan jeg kan få sjekket hva som kortslutter maskinen hvis det er tilfelle.

     

    Specs:

    CM HAF X

    Gigabyte UD4 Z68XP

    Intel i5 2500k

    2*4 GB Corsair Vengeance 1600MHz CL9

    Gigabyte GTX 670 Windforce

    Corsair AX760

    Plextor M3 og M3P

    Samsung Spinpoint F1 1TB

     

    På forhånd takk for hjelpen! :)

  2. SS = Missing fra lane. Noe som betyr at du bør sjekke minimap og spille defensivt til man vet hvor fienden er slikt at man ikke blir ganket.

     

    Jungling = Når en hero farmer creeps i jungle.

     

    Missing fra top/mid/bot = En fiende mangler fra lane. Som regel er det 2 fiender i top og bottom lane, så derfor sier man det, selv om det er en fiende igjen i lane. Kan også hende at det er illusion i lane, som forsøker å lure deg til å tro at man er i lane, når man ikke er det. :)

×
×
  • Opprett ny...