Gå til innhold

lemonman

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lemonman

  1. Jeg har ikke så mye å komme med når det gjelder ditt problem. Men jeg har to G73 og en G54, og jeg har ikke merket noe av disse symptomene på disse maskinene. Det spilles (BF, COD, TF, L4D, Skyrim o.a.) og surfes på alle disse maskinene daglig.

     

    Jeg vil anbefale deg å demonstrere problemet overfor de som tar imot din PC for service

     

    Lykke til!

  2. Jeg har selv anskaffet meg noen Asus G-utgaver til kun spill. Valget skyldes forholdsvis grei pris mot ytelse og holdbarhet. Selv etter en god del timer (5-6) uten stans på enkelte dager og 1-3 timer ellers, så er Asus fortsatt "kjølig" (kjent ut i fra tastaturet). Og det er også derfor jeg ikke har installert SpeedFan eller lignende for å følge med på temperaturen. Og selv etter snart ett år så er fortsatt Asus like "kjølig". På andre (tidligere) spill-laptop fra andre produsenter så har de over tid hatt en økning (naturligvis - pga. støv og slitasje) i temperaturen over tid, som sammenlignet med Asus, øker merkbart mer på samme tidshorisont (ca. 1 år)

     

    Det samme kan jeg ikke si om MSI, så det håper jeg at noen andre med erfaring kan uttale seg om. Det er viktig at vedkommende forteller om sine erfaringer etter flere måneds bruk. Da de fleste PC er ganske bra til å begynne med.

  3. Denne passer kanskje til dine ønsker:

     

    Prisen er kr 5.790.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=631559

     

    OBS! Det er en demo-PC.

     

     

    Under har jeg klippet direkte ut av lenken fra komplett.no:

     

    Generelt om Demo PC:

    Dette er PC-er som har blitt bygget for kunder hvor de ikke har hentet den hos

    speditør eller når privatkunder har benyttet sin angrerett.

    PC-en har 2 års garanti med "bring inn" service.

     

    Windows 7 Home Premium

     

    451982 AMD Phenom II X4 955, Black Edition

    352067 Kingston DDR3 1333MHz 4GB KIT CL9

    575186 WD Caviar® Green™ 1TB SATA 2.0

    602777 Gainward GeForce GTX460 1GB GS PCI-E

    596850 MSI 870A-G54, Socket-AM3

    488176 Sony DVD±RW AD-5260S BLACK/SATA

    376060 Silver Power SP-SS500 500W PSU

    604766 Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower

     

    586448 Ahead Nero 9 Essentials OEM

    497731 CyberLink DVD Suite 7 XP/Vista/Windows7

  4. Olympus Micro FourThirds-kamera, E-P1, E-P2 eller E-PL1 er gode kamera hvis du regner dem som kompakte. God video, spesiellt blir de bedre enn de andre kamraene som er nevnt når det blir mørkere. Grunnen er fordi den har en mye større billedbrikke enn de minste kamraene.

     

     

    Jeg vil muligens velge Z10 (hvis den kommer ut i tide...) eller GF1 (istedenfor Olympus sine Micro FourThirds). Jeg kan komme tilbake med nærmere forklaring senere i kveld. Ellers så kan andre bare følge opp mitt forslag med utdypende informasjon og lenke.

  5. Uansett hva du velger så bør du vite hva du skal bruke "mobilen" til.

     

    Omnia er liten og nett. Den er en meget god allrounder som har "alle" funksjonene du trenger. Selv om brukervennligheten kunne vært to hakk bedre. F.eks. når man har tatt et bilde så må man flytte fingeren vekk fra utløserknappen og trykke "OK" på skjermen før man kan ta neste bilde. Man kan ikke bare trykke svakt på utløserknappen som man kan på Nokia og SE.

     

    Hvis man sender mye SMS så er man avhengig av T9 aktivert, ellers blir det meget tungvint å bla seg frem til ÆØÅ i "undermenyene".

     

    "Pennen" kan dessverre ikke settes inne i mobilen. Skal du ha med pennen så må den henges løst på mobilen. Å bruke fingrene er litt vanskelig, men kan til nød gå an.

     

    Jeg hadde problemer med installasjonen av nordisk kart fra minnebrikken. Synkroniseringen av lisensnøkkelen fra minnekortet fungerte ikke som det skulle. Og var derfor avhengig av hjelp fra kundeservice. Dessverre måtte de først registrere forespørselen og så ringe meg tilbake. Noe de gjorde to dager senere. Dette skyldtes at de ikke hadde Omnia for hånd. Men dessverre var det ikke mye positive svar jeg fikk på mine spørsmål (snarvei til SMS/MMS, hvordan vet man om man bruker 3G eller WLAN, geotag på bilder etc.) Det var ikke geotag på Omnia, selv om det står at det er i reklamen. WLAN vil alltid blir først benyttet som datakanal selv om 3G/HSDPA er aktivert, men de fortalte ikke hvordan jeg kunne vite det. Jeg måtte bare ta deres ord for det.

     

    Jeg har bare hatt mobilen i 2-3 uker så jeg holder fortsatt på å teste den ut.

     

    Ut av boksen vil jeg ikke si at Omnia (og Iphone) er noe spesiell. Men når du har tilpasset den med andre programvare så er den plutselig mer nyttig. Og jeg kan anbefale www.freewarepocketpc.net som en fin kilde til masse freeware. Det er mange andre websider hvis du googler litt.

     

    Kundeservice hos Samsung hadde ingen veiledning for synkronisering mot Outlook. Noe som Micrsoft heller ikke hadde.

  6. Jeg vil ikke anbefale ACER. Den har et integret grafikkort som ihht. Notebookcheck.net er klassifisert på nivå 5 (http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html denne lenken har en tabell på høyre siden, som viser flere andre type grafikkort).

     

    Jeg vil heller anbefale deg å kjøpe HP (modell HPDV51095) som hos Expert koster 8.999,-. Dessverre koster den tre tusen kroner mer, men da får du en GeForce 9600M GT som er ihht. Notebookcheck.net er klassifisert på nivå 2 (lavere tall er bedre).

     

    Jeg har selv benyttet GeForce 8800M GTS (nivå 1) og er meget fornøyd når jeg spiller CS:S og COD4 (kun slått av V.Sync, alt annet står på maks.) Har ingen erfaring med 9600M GT, og håper det er noen andre som kan komme med sine erfaringer her.

     

    Noe dårligere enn nivå 2 er ikke å anbefale hvis den skal "fungere til de fleste spill". Kom akkurat på at jeg min andre bærbar har en GeForce GO 7700 (også nivå 2, men lengere ned på ytelseslisten). Her går CS:CZ greit, men får problmer iform av "lagg" på CS:S(ource).

     

    CS:S innebygde videostress (test) viste meg ca. 160fps på 8800GTS og 45fps på GO 7700.

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...