Gå til innhold

chirsso

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chirsso

  1. Den er brukt til å trekke strøm til garasjen. Ligger igjen over 50 meter. Skal brukes til å koble aggregat i annekset inn til hytta. Settes inn ved bruk og blir ikke en permanent installasjon. Ikke redd for å bruke den, var bare nysgjerrig på hvorfor det er en fjerde leder.

    20220515_093938.jpg

  2. Hei

    Skal lage en skjøteledning av en kabel jeg fant i garasjen. Ligger igjen etter en elektriker jeg hadde i huset for noen år siden. Lurer på hva denne brukes til i utgangspunktet. Den har pluss, minus, jord og en fjerde leder. Skjønner at jeg bare bruker tre men finner ingen god forklaring på den fjerde ved å google.

    20220515_091601.jpg

  3. K N skrev (5 minutter siden):

    Tok et kjapt søk på Finn, og endte opp på en annonse av Telebit.no. 
     

    på siden dems får man digital til kjempetilbud, satt ned fra 12999kr til 9499kr. Evt disk versjonen satt ned fra 14999kr til 10649kr. 
     

    Helt horribelt.

    Telebit må være Scalpers på PS5. de får garantert ikke levert fra Sony.. De reklamerer for billig elektronikk til alle og har et konsept med gjenbruk. Dette er vel gjenbruk fra Elkjøp. Power og NetOnNet tenker jeg...

    • Innsiktsfullt 2
  4. Blazerfar skrev (19 minutter siden):

    Skjønner ikke hvordan gamezone kan ta 8000 for konsollen, det er så på kanten at jeg vil avstå fra å kjøpe noe som helst der fremover... Vel, med mindre de selger diskversjonen til vanlig pris selvsagt. 

    Forkastelig. Det virker jo heller ikke som de vil selge den. Ikke noe sted å finne den fra forsiden. Må søke på siden deres og da kommer konsollen langt ned på trefflista. La oss håpe det er en feil. Hvis ikke har de mistet meg som kunde for lang tid fremover.

    • Liker 1
  5. Hei

     

    Har et bryggesameie med 12 båtplasser som eies av tre naboer. Den ene naboen har nå startet en kommersiell marina på en annen brygge i nærheten. Hans plasser i vårt private bryggesameie har nå blitt en del av hans kommersielle virksomhet. De som leier de plassene leier nå plassene gjennom hans marina og han betaler mva. på lik linje med de andre bryggene i hans marinavirksomhet. 

    Har han anledning til å gjøre dette? Er også redd for at andre regler gjelder hvis vår brygge nå blir definert av kommunen til å være en kommersiell virksomhet og ikke lenger en privat brygge.

    Vi har kun enkle vedtekter som ikke sier noe om utleie. Vi skal nå skrive nye vedtekter og spørsmålet vil da også være om vi med to tredjedels flertall kan nekte han det selv om loven ikke skulle si noe om det. Vi ønsker ikke å begrene hans rett til å leie ut men vil gjerne begrense det til kun privat utleie.

     

    Vi andre to leier ikke ut båtplasser men har også et spørsmål om hvorvidt det vil være skattepliktig hvis vi ønsker å leie ut en plass eller to?


    Anonymous poster hash: 65afa...23d

  6. Beste tilbud for familie på fire.

    Onecall familiepakka 5 gb. 979 kr. Dette blir 244.75,- kr pr. pers pr. mnd

    Gjelder for eksisterende kunder og nye kunder som bestiller før 1. juni. De beholder denne prisen også etter 1. juni,

    1 GB ekstra mobildata 69,-

    3 GB ekstra mobildata 139,-

    5 GB ekstra mobildata 199,-

    10 GB ekstra mobildata 299,-

  7. Jeg har 8-9 mbps på hjemmenettverket og det funker fint for en familie på fire som ikke har TVabb. og kun streamer. Kan umulig være nødvendig med mer enn 10 mbps på mobilnettverket. Skulle vi brukt det så hadde vi jo kunne bruke hver vår linje på 10 mbps. Det er ganske meningsløst med mer. elenor og Telia prater svada. Kom med fri bruk og samme pris i hele EU. Det er hva markedet trenger.

  8. Mer ytelse til mindre penger. Ny sokkel, bra prosessor og skjermkort. Sleng på 8 gb ram og du har en meget bra gaming PC.

     

    http://www.multicom.no/multicom-tycho-i530s-houseofnerds-killer/cat-p/c100583/p10632096.

     

    Evt. denne med ny skylake i5 prosessor. Også meget bra ytelse til spill. Mange tester som sier i5 til spill og koste på i7 hvis man i tillegg skal bruke tyngre redigeringsprograsmmer og kjøre mange prosesser på likt.

     

    http://www.multicom.no/multicom-tycho-i528s-gaming-pc/cat-p/c100583/p10631754

  9. Er vel hakket bedre specs i denne her fra Multicom? Kommer akkurat under budsjett. 

     

    http://www.multicom.no/multicom-tyrion-i510s-gaming-pc/cat-p/c100583/p10632550

     

    • Intel Pentium G4400 3.3GHz
    • GeForce GTX 950 OC 2GB GDDR5, PhysX CUDA
    • 1TB Harddisk 7200rpm
    • 8GB DDR4 2133MHz, 2x4GB (2 ledige slotter. Støtter opptil 64GB)
    • DVDRW brenner
    • ASRock B150M Pro4S hovedkort
    • 500W ATX strømforsyning
    • Sharkoon MS-120 micro-ATX kabinett med gode kjøleløsninger
  10.  

    Det er bare å legge sammen summen av delene for å finne ut om det er for godt til å være sant.

     

    For øvrig er det helt fremmed for meg å betale for noe som jeg (og hvem som helst) kan gjøre selv. Hvis jeg ikke hadde kunnet gjøre det selv, hadde jeg fått komplett.no til å gjøre det.

    Delene tilsammen koster betydelig mer enn det han skal ha ferdig satt opp. Ca. 2000,- billigere med den billiste oppsettet, mer på andre oppsett

     

    Betaler ikke for oppsett. Mye billigere å la han sette opp. Jeg kan bygge men hvorfor hvis dette er reelt.

  11. Det er bare å legge sammen summen av delene for å finne ut om det er for godt til å være sant.

     

    For øvrig er det helt fremmed for meg å betale for noe som jeg (og hvem som helst) kan gjøre selv. Hvis jeg ikke hadde kunnet gjøre det selv, hadde jeg fått komplett.no til å gjøre det.

    Delene tilsammen koster betydelig mer enn det han skal ha ferdig satt opp. Ca. 2000,- billigere med den billiste oppsettet, mer på andre oppsett

  12. Jeg har hatt Honor 7 i to uker. Fantastisk telefon. Rask, brukervennlig, bra skjerm, hurtigknapp og enkle menyer. Veldig enkelt med fingeravtrykk for å åpne telefonen. Gikk fra Experia Z2 til denne. Mye mer fornøyd med Honor. Utrolig telefon til den prisen.

     

    Eneste minus er skjermbeskytteren som sitter på. Den må byttes med en kraftigere. Kjøpes her:

    http://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=3899

  13. Hei

     

    Har en sønn som ønsker seg ny PC til jul. Har nå en bærbar + ekstern 19" skjerm som funker til skoleoppgaver og Minecraft. Trenger en stasjonær kraftigere som funker til spill.

    Tenkte å stoppe på 8000,- kroner alt inkludert. Har bygget noen PC'r før men det er mange år siden. Ønsker primært ferdig pakke men kan bygge hvis det betyr betydelig bedre spesifikasjoner.

     

    Har sett på denne men følger ikke lenger med så aner ikke om dette er bra eller et godt kjøp.

    https://www.komplett.no/product/11041

     

    Har 19" skjerm men den begynner å bli en god del år og er vel dessuten litt liten. Har ekstern DVD, høyttalerer og headset med mic. Trenger alt annet,

     

    Forslag mottas med takk.

  14. Hei

     

    Skal kjøpe en bærbar til kona til jul. Hun har en fire år gammel Atom 11 tommer PC nå. Hun klager på et den er treg og liten.

     

    Hva ville dere valgt,

    Denne med SSD

    http://www.netonnet.no/art/data/barbar-data/skjermstorrelse/15-16-tommer/toshiba-satellitel50-b-1t2/207264.3003/

    Eller denne

    Eller denne

    http://www.netonnet.no/art/data/barbar-data/skjermstorrelse/15-16-tommer/acer-aspiree5-571-51x9/205878.3003/

     

    En annen? Forslag. Ikke over 5500,- Ville helst hatt 17 tommer med SSD.

     

    Det eneste som teller er rask oppstart, rask surfing og bruk av Office.Tror selv at SSD er viktig.

×
×
  • Opprett ny...