Gå til innhold

agm

Medlemmer
  • Innlegg

    295
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av agm

  1. Takker for svar, men finner ikke valget på HTC 8S. Kan huke vekk "Email", men ikke kontakter.

     

    Har også prød å filtrere ut Hotmail/Outlook-kontakter, men står da bare igjen med et valg om å importere SIM-kontakter og synkronisere disse med Hotmail. Kan virke som det enkleste er å sette opp en helt ny Microsoft-konto.

  2. Noen som vet om det er mulig å desynkronisere WP8 telefonlisten og Outlook kontaktlisten?

     

    Telelfonen ba meg legge inn Microsoft-konto. Og vips, så var alle telefonkontakter lagt til i Outlook og alle mailkontakter lagt til i telefonen. Det ville jeg ikke, men finner ikke noen mulighet for å skille kontaktlistene. Noen som vet?

  3. Jeg tenker det samme som Xatic; plutselige feil i Wordpress skyldes ofte plugins/temaer og oppdateringer. Det kan ofte feilsøkes ved å skifte tema eller skru av alle plugins og så skru på igjen én og én inntil feilen kommer tilbake.

     

    Man blir aldri hacket, men man kan bli kompromisset av en black hat hacker.

    Kompromittert?

  4. Det er meningen, Om jeg setter dem på andre sider vil de virke for de sidene jeg setter dem på.

    Altså om jeg setter dem på "Mobil nytt" vil det stå 0 likes og man liker da "Mobil nytt" om man trykker her, Ikke Hele siden.

     

    Neida. Generer en knapp på https://developers.f...e/plugins/like/

     

    Under "Step 1 - Get Like Button Code", skriv inn URL til siden din (http://meritnytt.com) og generer en knapp. Samme hvilken side du legger knappen på, er det domenet ditt som vil likes, ikke de individuelle sidene. I tillegg vil det vises på personens tidslinje på FB. Har testet dette selv, og det fungerer fint!

     

    :)

  5. etse har rett. Søkemotorene oppdaterer algoritmer og administrerer søkeresultater hele tiden. Juksemakere kan plutselig oppdage at sidene deres enten er fjernet eller dumpet langt ned på listene. Mange som tar seg betalt for kjapp SEO bruker jukseteknikker ("Black Hat SEO"), så hold deg unna de fleste av disse.

     

    Du kan legge til rette for at søkemotorene finner sidene dine. Sørg for at sidene har velformatert kildekode så de er enkle å søke igjennom, at de er organisert logisk, at du har et sidekart - også kan du registrere siden på f.eks. Google Webmaster Tools og Bing Webmaster Toolbox.

     

    Men sist men ikke minst vil jeg påstå at det viktigste er å produsere godt innhold. Skriv faglige artikler. Dette kan du gjøre nesten uansett hvordan nettside du lager. Da kan du få med nøkkelord (men ikke overdriv) :-)

  6. Det hele virker rotete. Er dere etablert i Norge eller Danmark? Er prisene oppgitt i norske eller danske kroner? Er dere underlagt norsk eller dansk lovgivning? Hva skjer ift. tollsatser, EU / EØS lovgivning?

     

    Jeg regner med dere er underlagt norsk lov da nettbutikken åpenbart retter seg mot det norske markedet. Da bør dere sette dere inn i norske reklamasjons-, garanti- og reklameregler.

     

    Det er forskjell på "veiledende pris", "ordinær pris" og "førpris". Dersom dere har ført produktet for en annen pris tidligere, kan dere reklamere med "førpris". I motsatt fall er dette å regne som villedende markedsføring.

    • Liker 1
  7. document.getElementById("tall")="Beklager, men browseren din støtter ikke localStorage-funksjonen, så vår funksjon fungerer da ikke for deg.";
    

     

    Vet ikke om dette løser problemet for deg, men her mangler du vel innerHTML?!

     

    document.getElementById("tall").innerHTML="Beklager, men browseren din støtter ikke localStorage-funksjonen, så vår funksjon fungerer da ikke for deg.";
    

  8. Jeg anbefaler å ikke bruke malene som ligger i Dreamweaver. Prøv heller en plugin som heter ZenCoding. Her kan du skrive inn maler selv, og hente frem lett.

     

    F.eks. skriver jeg "html:5" og trykker tab. Da får jeg opp en fullstendig mal basert på HTML5 Boilerplate. Skriver jeg "html:4s" får jeg en mal basert på HTML4 Strict osv osv.

     

    Kan være vanskelig å sette opp, men anbefales!

  9. Hvorfor bruker telenor, Fvn eller statoil sitemaps?

    Litt off topic, men hvis vi sammenlikner med Telenor da. De har et vanvittig vidt tjenestespekter og mange millioner kunder. Telenor.no har over 400 unike sider med informasjon, priser mm. iPhoneFiksern har pr idag 2 unike sider. Jeg er generelt enig i at nettsider bør ha et xml sitemap, men du klarer ikke gå deg vill på iPhoneFiksern.no :) Det er i tillegg bare én lenke som skal crawles for søkemotorer - og den ligger allerede lett tilgjengelig på forsiden.

     

    Tilbake on topic:

     

    + Informasjonen er to-the-point. Det er bra!

    + Jeg liker fargekombinasjonene.

    - Ikke noe info om fremgangsmetode? Skal jeg bare sende inn telefonen og sende deg en SMS? Må jeg ta kontakt først og fylle ut et skjema?

    - Savner informasjon om hvem som står bak. Jeg ser navn, adresse osv, men hvem er du egentlig? Ingeniør? Erfaring med service? Du skriver "Vi". Er dere flere, eller er det bare deg?

    - Bredden er låst til 1162 piksler.

     

    Ser ut for meg som du har startet i feil ende. Avrundede hjørner, gradients og fine farger er vel og bra, men jeg ville nok startet med å skrive alt av innhold. Hva må du ha med av info? Hva trenger forbrukeren å vite? Hva ønsker forbrukeren å vite? Se på andre servicetilbydere og hvordan de legger frem sine tjenester.

     

    Et tips til å få inn mer innhold er å skrive tekster om vanlige problemer og løsninger. Hva kan forbrukere gjøre selv hvis iPhonen henger seg opp? Hvordan oppdaterer man software? Kan du anbefale apps for å diagnostisere problemer på telefonen? Du trenger ikke hjelpe folk så mye at de ikke trenger dine tjenester, men gi et intrykk av at du kan det du driver med og at du ønsker å hjelpe!

     

    Lykke til! :)

  10. Dette var stilig!

     

    Eneste jeg har å kommentere er "Save"-funksjonen. I mitt hode kunne det passe bedre å kalle funksjonen "Print code" eller bare "Print". Det er jo tross alt ingen ting som lagres :)

     

    En annen ting med denne er når jeg velger navn. Jeg trodde først dette ble filnavnet på en CSS-fil. Det kommer ikke frem tydelig nok at jeg rett og slett bare velger et klassenavn. (Og denne navnefunksjonen er vel unødvendig?)

     

    Men uansett - godt jobbet!

  11. Ryddig og grei layout.

     

    Men fremstår som useriøs;

    Kun PayPal og ingen org.nr? Betaler dere moms? Er dere registrert? Eller går alt rett i lomma?

    Ingen info om hvem dere faktisk er, hvem som står bak eller hvordan jeg kontakter dere (unntatt et skjema jeg ikke har noen garanti for at virker).

    Ingen kjøpsbetingelser/reklamasjonsinfo/angrerettskjema?

    Ingen info om hvor jeg evt. skal returnere produkter jeg angrer på/reklamerer på?

×
×
  • Opprett ny...