Gå til innhold

djplaya

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av djplaya

  1. Hei! Har testet Tptest 5 nå, men så ut til at jeg nesten fikk dårligere resultater der. Kan legge ved testresultater direkte tilkoblet bridget modem.

     

    http://www.scribd.co...TPTest5-Rapport

     

     

    Andre ting som kan hjelpe? DMZ? Statisk ip istedenfor dynamisk? Prøvde også skru av brannmur i linksysen uten at dette ga nevneverdige ytelsesforbedringer.

     

    Må da være mulig å kjøre 100mbit kablet igjennom en av de bedre forbrukerrouterne?

     

    Hadde Gbit mellom pc og router, og 10/100 mellom router og modem så det ut til.

  2. Okey nå har jeg prøvd litt til her.

     

    Får 90/40 med QoS av. Også får jeg 90/3.5 med QoS på auto. Med QoS satt til manuellt 120mbit upload får jeg 90/38.

     

    Kanskje jeg skal prøve og gå tilbake til orginal FW, synes nesten det ble værre når jeg oppgraderte, var ganske sikker på at jeg hadde rundt 55mbit opp før det.

     

    Noen andre tanker? KUDOS til de som kan løse denne!

  3. Hei!

     

    Har litt problemer med og oppnå full hastighet på fibernettet mitt med Linksys E4200. Kjører jeg speedometer.altibox.no eller andre tester ligger nedlastning mellom 90-100 mbits med opplastningen kjører maks på + - 50 mbits.

     

    Jeg har prøvd og leke litt med QoS innstillinger uten hell. Det er kablet nettverk vi snakker om. En av tingene jeg har lest litt rundt om er at man kan stille inn limit for opplastningskapasitet på QoS manuellt, men da bør denne stilles 2-3 ganger hastigheten man ønsker og oppnå, men dette er jo et problem siden man maksimalt kan stille inn 120mbits her.

     

    Jeg var version 1, og jeg oppdaterte til nyeste firmware idag uten at det hjalp noe, syntes nesten det gjorde ting værre, hehe.

     

    Det skal sies at jeg har prøvd et program for å teste kapasiteten til linja, samt og koble meg direkte til modem og da får jeg hastigheten jeg skal ha. Så problemet ligger helt klart i Linksysen.

     

    Noen forslag og synspunkter?

  4. Hei,

     

    Lenge siden jeg har vært så inne i hva som er bra i PC-komponenter, så hiver likegreit inn ett innlegg her. Skal oppgradere en pc som som fra før av funker ok, men harddisk og skjermkort begynner og fuske litt.

     

    Sitter i fra før av en Intel E6750 @ 2.66Ghz, 2GB ram og ett rimelig standard skjermkort.

     

    Pcen skal i hovedsak ikke brukes til så mye tunge programmer. Det blir mest vanlig bruk og ikke noe særlig spill egentelig, bruker ikke pc på samme måte som før :-)

     

    Legger ved oppsettet som jeg vurderer på bilde.

     

    - Er skjermkortet ok? Brukes da til noe 1080p bare, dette er nok det tyngste det vil oppleve. Tenkte det var en fordel med vifteløst også.

    - Har fra før en Corsair 450W PSU, holder dette?

    - Er det stor forskjell fra prosessoren jeg har og til den i3 jeg linker til? Eler bør jeg revurdere en i5?

    - Hvordan er SSD disken jeg har linket til? Tenkt å bruke til kun OS og noen programmer.

     

     

    Er listen komplett med det jeg trenger og kompatibelt med hverandre? Har fra før av som sagt strømforsyning, hdd, dvdrw og litt sata/strøm kabler.

     

    Takk for hjelpen!

    post-14876-0-42421300-1348402503_thumb.jpg

  5. Hallo!

     

    Er for tiden litt på jakt etter en ny pc.

     

    Har fra før en 13.3" Asus UL30VT ( SU7300, 500GB, G210M 512MB ), og ser etter noe med litt kraftigere spesifikasjoner, primært cpu, men også grafikk.

     

    Pcen brukes primært i skolesammenheng, så ålreit batterilevetid og god mobilitet ( Størrelse og vekt ) har endel og si. Vil gjerne kombinere dette med noe gamingmuligheter og god ytelse på 720p/1080p etc.

     

    Nuvel.

     

    Har falt litt for Asus, både utseende og kvalitetsmessig, og har derfor tittet litt på U36SD modellen deres. ( http://www.dustinhome.no/asus-u36sd-ci5-24-6gb-500-gt520m-133-w7hp/product/5010610269?intcmp=searchProvider_dacsa )

     

    Hva tror dere om denne? Det finnes utrolige mange versjoner ute, men denne ser ut til å være veldig godt priset. Sitter å tenker på og kjøpe i7 også.

     

    Vet denne finnes også i hvit, og er meget porno, er det noen her som klarer å hoste opp leverandør eller butikk som selger den her?

     

     

    Noen som har tips til andre modeller som kan ligne denne, eller møte mine krav?

     

     

    Tusen takk for hjelp!

     

     

    Kim

  6. Det har jeg ikke desverre, men, kablet nettverk skal også være prøvd med samme feilmeldinger. Det ser veldig ut som SW problemer, når man har problemer med og starte tjenester som er avhengig for at nettverk skal fungere.

     

    Når det er sagt fungerer ikke windows firewall heller ser jeg, får ikke skrudd den på. Så den linken fra microsoft som jeg sa jeg hadde prøvd over her ser ut til å stemme ganske bra med feilmeldingene, men det så ikke ut til at løsningen hjalp nevneverdig.

  7. Hei,

     

    Har en pc her som har problemer med å koble seg opp til det trådløse nettverket. Får opp begrenset eller ingen tilgang når jeg prøver å koble til. Hvis jeg holder musen over nettverksikonet står det følgende :

     

    " Tilkoblingstatus ukjent. En undetjeneste eller gruppe som den er avhengig av, kunne ikke starte "

     

    Dersom jeg prøver meg på nettverksdiagnose / innebygd feilsøking får jeg følgende :

     

    " Nettverksdiagnose kan ikke kjøre fordi tjenesten Diagnostics Policy ikke kjører "

     

    Deretter har jeg prøvd og gå inn i services.msc og starte denne uten hell, da det står at jeg ikke har tilgang, og får feil 5: ingen tilgang.

     

     

    Hva kan dette være? Jeg fant noe tips om noe register greier når jeg googlet litt istad, men der så alt fint ut. Regner med at OS er relevant her, og det er Vista som er innstalert på denne maskinen, HW er nok urelevant.

     

    Håper på svar, har en farmor som sitter og venter på pcen sin, hehe :)

     

    Kim.

  8. Hei,

     

    Har en 15/15mbit linje fra Østfold Fibernett. Har da altså Altibox routeren. Kjører kablet forbindelse fra denne opp i den stasjonære her.

     

    Teoretisk sett skal jeg iallefall ha 1,8mb/s i hastighet begge veier, og dette fungerer godt ved speedtester eller nogelunde ved torrentnedlastning.

     

    Problemet er at jeg skal laste ned rimelig store mengder data fra en server nå. Serveren er gbit og andre jeg har snakket med har opplevd hastigheter opp til 92mb/s server til server, så problemet ligger nok ikke der.

     

    Jeg koblet meg til via FTP. Nå bruker jeg FTPRush, siden den har vært stabil og fin ( er vel egentelig beregnet på servere ), men jeg får bare rundt 500kb/s, og den hastigheten er jevn.

     

    Har også prøvd med et annent program SmartFTP, og der fikk jeg rundt 900kb/s.

     

    Bruker altså :

     

    Port: 28542

    Protocol: SSL FTP (AUTH SSL)

     

    Noen tips om hva dette kan være? Må jo være en flaskehals begrensning i min programvare eller router?

     

    På forhånd takk for hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...