Gå til innhold

Kanchelskis

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kanchelskis

  1. Enig med deg Totentatz. Det var forøvrig interessant å se FBIs innslag om saken, og spesielt det som ble sagt fra brann- og sikkerhetsbransjen, og at kundene rett og slett blir lurt til å tro det ikke er nødvendig. Men det virker som blant annet Samsung er i ferd med å ta til seg kritikken, så det kan nok bli mer fokus på dette i forbindelse med fremtidige modeller.

     

    Hva i alle dager man skal med en Av/På knapp sier vel seg selv.

  2. Takk for tilbakemeldingen Deimos. Jepp, har hørt med en annen også, som sier det samme som deg, at han synes fotball/sportssendinger gikk helt greit på X-modellen, så det frister å spare de ekstra tusenlappene jeg eventuelt må ut med for Z. Jepp, skal ta en tur til byen å se om jeg kan få sammenlignet litt, men heller nok mot X-modellen :)

  3. @Deimos87

    Har du testet Toshibaen din på Sportssendinger, som foreksempel fotball? Jeg vurderer X-modellen eller Z-modellen, klarer ikke å bestemme, for vet ikke om 100Hz saken på Z vil gjøre opplevelsen så mye bedre når det gjelder "vanlige" kilder. Men hvordan fungerer tv'din når det vises fotball? Er bildet greit nok, eller blir det helt ubrukelig? Flott om du kunne sjekket det, hvis du ikke allerede har gjort det, for jeg har fortsatt til gode å finne noen kommentere akkurat dette når det gjelder 37/42X modellene til Toshiba.

  4. Jepp, skjønner. Får nesten gå litt i tenkeboksen :) Holder en liten knapp på Samsung 37" LE37R81B, siden den har 3 HDMI innganger, og mange virker fornøyde med den og resten av R serien, som du selv skryter av. Har også merket meg at R serien til Samsung er av de som har vunnet flest tester, så vil tro det er et godt valg ja. Toshibaene får jo også masser av skryt, i hvertfall X'en som dere nevner i denne tråden, og derfor virket det veldig fristende med C modellen som skal være så lik X, minus Full-HD, og til en så rimelig pris.

     

    Får gruble litt på det, men det er bare å komme med mer info/synspunkter :)

  5. Ville anbefalt en Toshiba REGZA 37". Enten X3030 eller storebroren Z3030.

    De er meget gode. Men slik som Samsung så har de dynamisk kontrast, dette burde gå ann å skru av though.

     

    Heisann. Hører dette går igjen, altså at folk anbefaler X3030, og det er forståvidt et TV jeg godt kan gå for, men er det noen spesiell grunn til at jeg jeg burde velge dette i stedet for "C" modellen jeg nevner, foruten det at "X" har Full-HD? Full-HD hadde jeg egentlig ikke prioritert, ettersom jeg kun skal ha 37" TV, og derfor ikke ser den store grunnen til å velge det. Slik jeg har forstått det er "innmaten" ellers den samme på C og X modellene, så ville tro kvaliteten i seg selv skal være omtrent like god, foruten mangelen av Full-HD og noe forskjell i kontrast? Mulig jeg er helt på jordet :)

     

    I utgangspunktet er jeg ikke så veldig interessert i å bruke 9000-10000 kroner med mindre det er 3 HDMI innganger, det er jeg mer opptatt av enn at det skal være Full-HD. Derfor har jeg også kikket på Samsung 37" LE37R81B (se første post for link). Om noen har erferinger med dette Samsung TV'et, så hyl ut :)

     

     

    Men takk for tilbakemeldinger så langt, alt er til hjelp :)

     

    @Deimos87

    Er du ellers fornøyd med TV? Har du testet det ut på foreksempel sportssendinger, fotballkamper etc, og hvordan det reagerer i forhold til bevegelse? Har forresten denne modellen PIP funksjon? Mulig alle LCD'er har det..

  6. Skal ha meg nytt TV, og jeg har bestemt meg for å gå for en 37" LCD. Har, som det kommer frem av tittelen, kikket på Toshiba Regza 37" 37C500P Mye på grunn av den rimelige prisen, og fordi Full-HD versjonen har fått så mye skryt, sammen med fler andre Toshiba modeller.

     

    Så jeg lurte på om noen her har denne modellen, og om man eventuelt kunne gi meg et lite hint om den er ok til med digital tuner fra canal digital og oppkobling mot PC. Skal ikke bruke den som PC skjerm, kun til litt filmvisning. Når det gjelder vanlig TV-bruk, skal den brukes mye til sport/fotball. Vet det er vanskelig å få lokket ut info av folk når det kommer til TV'er, lite info å hente, men det er sikkert noen ehr som har kjøpt denne modellen, og som har noen erfaringer de kan dele?

     

    Har også sett på Samsung 37" LE37R81B men den koster jo en del mer, og aner ikke om det er verdt det, annet enn for det faktum at du med dette TV'et får litt flere tilkoblingsmuligheter.

  7. Det er jo ganske omfattende spørsmål/oppgave, men burde være lett å finne fram til hvis du kikker litt rundt på nettet.

     

    Når det gjelder Italia var vel befolkningen misfornøyd med det politiske systemet og politikerne fordi de hadde gått inn i 1. verdenskrig på grunnlag av lovnader de fikk fra de allierte. Disse ble ikke holdt, Italia fikk ingenting, og folk følte seg snytt samtidig som landet slet økonomisk etc. Dette er i hvertfall en faktor som førte til motstand og fascisme. Arbeidsløshet er en annen faktor du kan peke på, den har også sammenheng med det første poenget. Frykten for kommunismen som truet privat eindomsrett var også stor, og medvirkende til fascismen, da først og fremst blant bønder. Gå mer i dybden på dette, og det finnes sikkert også mer hvis du først graver litt ;)

  8. Bare legge til: Strykkarakter (selv om det ikke er eksamenskarakter) teller som om du har hatt faget, og da skal det altså merkes som "forbedring". Så i ditt tilfelle, om jeg har forstått deg riktig, så blir "forbedring" riktig alternativ for deg. Du slipper neppe unna om du fører opp noe annet, vil tro dette blir sjekket på lik linje som når man leverer oppmedlingsskjemaer selv, og ikke via nettet.

     

    Husk også at det må leveres leseliste for dette faget, om ikke det leveres inn samtidig, vil du ikke kunne gå opp til eksamen. Men dette er du kanskje kjent med fra før :)

  9. Hvis du ikke har karakter i faget, altså at faget ikke står oppført med karakter på det vitnemålet du har fra før, så skal faget settes opp som "Nytt fag". Jeg har aldri meldt meg opp via nettet, kun ved min lokale skole, og der sjekker de dette når du leverer skjemaene. Siden du strøk vil jeg tro det står oppført stryk karakter på vitnemålet ditt? Hvis det gjør det, må du sette "forbedring" og betale 677 som du nevner, beløpet er noe mindre her jeg bor.

  10. 3 Engelsk A er litteratur og politikk, mens 3 Engelsk B baserer seg mer på økonomi. Man kan selv velge hvilke alternativ man vil ta. Avsluttet selv nylig 3 Engelsk A, med 6 i muntlig og 4 i skriftlig, så ikke så veldig vanskelig, for jeg er ikke noe skolelys, men har tatt opp igjen noen fag. Som sagt baserer 3 Engelsk A seg på littteratur og politikk. Den politiske delen går ut på å kunne hvordan Storbritannia og USA er bygd opp politisk, hva er typisk for samfunnene dems, hvordan foregår valgene i disse landene, utenrikspolitikken dems etc. Litteraturdelen var den vanskeligste etter min mening. Her skal du kunne tolke dikt,noveller av både gammel og ny årgang (blant annet Shakespeare), samt kunne analysere disse ved hjelp av typiske Engelske tolkningsbegreper.

  11. Boca Juniors, som kan skape så mye uhygge under kampene at dommerne gir etter for presset. La Bombanera, eller sjokoladeboksen, er definitivt den mest skremmende og "stemningsfulle" stadion også, så Boca uten tvil etter min mening.

     

    Fenerbahce og Galatasaray er jeg også helt enig i bør nevnes, er blant verdens beste.

     

    Klubber som Celtic, Roma og Corinthians (til en viss grad) kan jo også nevnes, men synes foreksempel Liverpool fansen er utrolig overrated. Anfield og fansen er ikke i nærheten av hva det en gang var, selv om You'll never walk alone fortsatt gjør inntrykk.

  12. Har i flere år brukt ATI skjermkort med tv-ut via S-video, uten problemer, men sitter for tiden med et XFX Geforce 8500 GT kort, og sliter med å få tv-ut til å fungere slik jeg vil. Jeg bruker S-video kabel og kobler til et 32" Sony Widescreen CRT TV.

     

    Det er to ting som jeg sliter med. 1. Jeg finner ikke noe mulighet til å velge "Full screen video", altså som Theatre mode på ATI sine drivere, der jeg kan sitter vanlig på datamaskinen min å jobbe, mens jeg spiller av en film i fullscreen på TV-skjermen. Prøvd alt, men dette får jeg ikke til. Ville tro de skulle være mulig med disse kortene også? Isåfall, er det noen som kunne guidet meg litt om hva som må gjøres :)

     

    2. Slik jeg har det satt opp nå, så bruker jeg clone mode og setter filmen på fullscreen på dataskjermen, slik at det blir fullscreen på tv også (har satt ned oppløsningen slik at det passer, og bildet ikke blir for stort). Dette fungerer jo greit som en nødløsning, men problemet er at jeg får en veldig liten "black bar" på venstre side av tv-bildet. Er det noen måte å få vekk denne linja på, ikke veldig irriterende, men nok til at man blir småirritert.

     

     

    Som dere kan se er jeg ganske så n00b når det kommer til disse skjermkortene og instillinger etc. Hadde satt stor pris på om noen kunne hjelpe meg litt. På forhånd takk :)

×
×
  • Opprett ny...