Gå til innhold

TheExcalibur

Medlemmer
  • Innlegg

    1 663
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheExcalibur

  1. Ok, da Spotify er bra. Jeg er bare lat som ikke tar meg råd til premium. For uten den er det ganske dårlig fordi det er så mye reklame som kan irritere deg til du ser manne med jåen X_X.

     

    Ellers finner du mye bra der. Jeg fant for eskempel noe bra trance fra armin van buuren. Noen av de state of trance som siktet til Robert Nickson med en sang som heter Circles. Den går i noen melankolske akkorder som er fint å improvisere på piano. Høres nesten ut som Legend Of Zelda Ocarina Of Time musikken som er i Deku Tree. Kanskje også som i forest temple. Mye fin musikk fra det gamle klassiske spillet der. Skulle ønske det vra mer musikk fra spill på Spotify og sære band. Men det kommer vel tenker jeg.

     

    Skal kjøpe meg premium snart = )

  2. Beklager, jeg er ikke noe god i norsk. Mine setningsoppbygning er dårlig. Men jeg lærer gjerne hvis dere sier ifra grunnet feil. Jeg er ikke liten jeg er faktisk 21 år. Bare litt uansvarlig ungomm that's all. Men jobber med saken.

  3. Hmmm, jeg bor i Asker nå men har jo bodd mange steder. Har bodd mange ganger i Asker og bor der nå. Å så mye bo verb uff. Men dere skjønner påenget.

     

    Jeg er født i Aker sykehus ikke Asker sykehus. For det heter Bærum sykehus.

  4. Siden denne tråden har så mange poster har du vel ikke lest de som var for lenge sia da.

    Jeg har vært aktivt for noen måneder sia. Men på forumkafeen er det bare lenge sia jeg var her.

     

    EDIT: Hvordan sokker da? Nike eller? Sånne tettsittende?

  5. Ja, jeg er helt ny bruker jeg har ''bare 1692'' poster *_____*

    Sett på datoen jeg registrerte meg. Det er ikke å år men jeg registretrte meg i 2011. Ops jeg mener - _ - whatever. Forressten så har jeg jo bare 400 poster i sosialt O:

  6. HOHO, noen her? Ops, sorry jeg er så high akkurat nå så jeg skriver so fucking fast og er so arrogant og idiot sorry. Ops drakk visst mye kaffe som var veldig sterk. Nesten expresso jo

    >.< Evergood actually. Å, beklager jeg skal prøve å roe meg ned. Nevemind me. Jeg snakker bare tull(skriver). Forresten Red Bull funker også men jeg foretrekker litt Every Thing Is Aright[GOOD] kaffe. Så veldig den overstimulerer da. Både hjernen og kroppen forressten.

    Virker jo forskjellig på folk til folk og jeg har aldri gått på noe lureri men dette funker som bare det. Trenger bare en kopp kaffe jeg så blir jeg høy som bare det.

  7. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=572834

    Denne skulle du ha hatt ^__^

    Men den er ikke så tilgjengelig enda.

    Kjøp heller denne på komplett:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=585757

    Den er på lager og kan bestilles via post oppkrav eller annet. Jeg har erfaring med at komplett er bra sted å handle og ta gjerne en titt på TomHardware eller hardware.no og see hva som er nytt. Skulel gjerne a visst hva slags pcv du har. For å installere disse kortene må du helst ha Win 7 Home Premium og ett hovedkrot med blått 16 hastighets spor, PCI Express Ellers kan du jo kjøre AGP eller vanlig PCI men PCI-Express er bedre. Jeg vet ikke hvordan de siste NVIDIA kortene er enda men jeg bruker selv den ATI Radeon 4770 og den kjører fint Crysis og andre spill med høy kvalitet. Jeg ville heller gått for Radeon grafikkort. Dessuten er Catalyst senter som du kan laste ned fra amds download side som jeg synes er bedre enn NVIDIA kontrollpanel.

  8. Ugh, brukte Spotify før men all den reklamen og jeg har ikke lyst til å miste 100 kroner måneden for det der for ett reklamefritt Spotify premium. Men alt er ikke negativt da noe bra utvalg men ennå nytt så ikke all musikk har kommet enda. Ellers så har de jo muligheter for å koble musikken du hører på til last.fm. En rekk andre funskjoner. Foressten alt i alt er det vel greit men har ikke råd akkurat nå da.

  9. Yay, Chopin is the man. Han skal feires i år 200 års jubileum =). Han ble født 18010 og døde 1849. Konsert i askerkulturhus her jeg bor på onsdag da med Håvard Gimse som skal spille.

    Blir morro.

    EDIT:For informasjon så er dess dur det samme som d flat major.

    Dess dur går nesten alle sorte tangentene som Minute Waltz gjør.

  10. Hva mener dere må til for å jobbe, gå på skole og andre sosiale ting,aktiviteter?

    Vel jeg mener man bør være innstillt positivt for det man skal gjøre.

    Hva kreves for å være i en jobb,skole?

    Jeg mener det er krevende å jobbe og gå på skole. På jobb skal man passe på at alt går riktig for seg. Forholde seg til ledere og andre som jobber. Man må ta ansvar og vise respekt.

    På skole skal man lære, ta til seg informasjon og konsentrere seg. Man får oppgaver som må gjøres, miljøet spiller inn og karakterende kan være krevende.

    Hva slags instillinger skal man ha?

    Positiv instillinger som for eksempel: ''Dette skal jeg klare''!

    Hva slags tiltak må til?[døgnrytme, kosthold,etc]

    Det er helt klart at sover man dårlig eller spiser uregelmessig eller for mye blir kroppen i ubalanse. Dermed mer sårbar for ting som skal presteres.

    Dette kan være en tråd som folk skriver informasjon om ting som man bør passe på. Både for normale folk og folk med sykiske lidelser. Lag noen problemløsninger som kan hjelpe folk.

    Ikke all har det som skal til for å gjøre disse tingene. Vanskelig oppvekst eller for mange ting på planen kan føre til vanskeligheter med dette. Ved fødsel av barn eller bruk av stoff kan skape problemer for den enkelte. Spesielt å ikke kunne være sosial trenger ikke bety at man har asperger, shizofreni. Eller andre diagnoser. Man skal ikke henge seg så mye oppi diagnoser. Det er vanskelig å sette dem. Det kan stemme men trenger ikke å stemme helt. For det finnes naturlige forklaringer. Fordi man har vært skjermet inne fra samfunnet mister man den soiale kunnskapen om hvordan man skal oppføre, oppfatte ting blandt mennesker når man utvikler seg innenfor sykiatrien. Fra alder 10 til 20 eller noe.

    Jeg selv har vært syk i snart 7 år. Endelig kan jeg begynne å leve igjen.

  11. Forresten er det 200 års jubileum for Chopin i år. Skal på konsert å høre på Håward Gimse spille Chopin i asker kulturhus. Han er en av det fremste norske Chopin tolkere. Blir spennede å se hvordan han farger sangene.

    EDIT: Liker Erik Satie, Beethoven, Chopin og Rachmaninov. Spiller noen stykker av dem på piano.

  12. Enig der Vowels alle har hver sin smak. Noen like blackmetal andre klassisk musikk. Jeg liker begger deler. Alt ettersom hvilket humør jeg er i da. Er jeg glad spiller jeg gjerne Minute Waltz på piano. Satyricon blir mer hvis jeg er sinna eller gira.

     

    Chopin går ihvertfall ann å spille på pianoet mitt her hjemme. Så mye mer morro med levende musikk. Minute Waltz er veldig kort men spilles raskt og man får øvd fingrene.

     

    Til topic man skal være forsiktig med hvor mye man ''synser'' om folk, for hver person eller gruppe er forskjellig. Musikk er en fri ting. Man skal ikke bli kategorisert ''satt i bås''

    for den musikken man hører på. Vel det er ihvertall naturlig for meg. Alle hører på den musikken de vil. Av og til må man møtes på midtveien når man hører på musikk sammen.

  13. Hallo, jeg skulle gjerne hatt hjelp til framgangsmåte med ligninger brøker og paranteser . Hvordan er framgangsmåten på ligninger med brøk og paranteser med ukjenter oppe eller nede eller i parantesen?

    Eneste jeg vet er at vi bruker parantes for å gjøre det ''enklere'' eller forklare en sammenheng men jeg trenger eksakt framgangsmåte. Noen soem gidder å hjelpe? Det er snakk om x-er og gange dele -+ alt.

  14. Hei, alle sammen. Jeg tenkte jeg kunne oprette en tråd om musikvitenskap for det kan være interessant å høre hva folk mener og vet om det samt jeg trenger mer informasjon. Finner ikke nok på nettet. Har noen noen sider dere vet om som gir utfyllende om dette temaet? Det er delt in i disse kategoriene: Musikkteori, musikkhistorie, musikketnologi, musikksosiologi, musikkpedagogikk, musikkterapi, musikkteknologi.

    En kort forklaring på disse:

    Musikkteori er kort fortalt et tema om hvordan musikken er bygd opp. Som skalaer, begreper som kvintsirkelen osv.

    Musikkterapi er hva musikk kan blandt annet hjelpe hjernen med å ''tåle'' smerter mer. Men man tåler like mye hele tia det er bare hvordan syken vår takler smerten. Det blandt annet kan hjelpe med musikk. Men så klart rettet til spesial lagd musikk som for eksempel yogamusikk. Selvfølgelig kan man også høre på black metal og få opp adrenalinet litt som kan øke ytelesen av kroppen en liten stund. Annen musikk som folk liker kan sette i gang rytmer og følelser i kroppen som kan være godt.

    Musikketnologi forteller oss om hvordan vi bruker musikken rundt omkring. For eksempel party musikk på partyer jazz på kafeer osv.

    Musikksosiologi blir nesten det samme som sist nevnte men handler konkret mer om spørsmålet: Kan musikk gjøre oss mer sosial?

    Musikkpedagogikk handler om å være lærer på en skole eller musikkskole. Får å kunne være lærer må du kunne dette temaet godt. Det handler om hvordan du kan lære bort musikk med instrument praksis. Hvilke konflikter kan oppstå og hva går bra?

    Musikktekonlogi handler om midi og synter osv. Hva vi digitalt kan gjøre med musikken

    Til slutt har vi musikkhistorie som handler om hvem var bach? Hvordan fant vi opp musikken?

     

    Her håper jeg dere har nok å diskutere om og hvis jeg har skrevet noe feilinformasjon så rett det opp. Jeg ønsker bare å snakke og diskutere om det store emnet

  15. For å gi dere noe info ut i fra det dere har skrevet så spiller jeg all slags musikk men hovedfokus på all klassisk musikk. Driver med rachmaninoff og chopin blandt annet det trengs skikkelig lyd men til av prisklassen også da.

    EDIT: Har ett scholze piano nå så jeg trenger da et flygel some er en liten oppgradering. Trenger ikke å være det beste bare den gir litt mer en pianoet jeg har nå. Til ett flygel da.

×
×
  • Opprett ny...