Gå til innhold

Odals-kongen

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Odals-kongen

  1. Beklager har ikke fulgt med i denne tråden etter jul, men uansett så kjøpte jeg LG tven. Dette er da min første tv tynne tv, så jeg har ikke så mye å sammenligne med.

     

    Men uansett så er jeg fornøyd i alle fall (nå er sikkert ikke jeg den mest kresene på det området), ble litt "knoting" med bilde innstillingene i begynnelsen. Spesielt ansikter var veldig "mosaikk" aktig (så nesten ut som et pc bilde med for få antall farger)

     

    Ang. ps3 så har jeg ikke prøvd noe annet enn 3d filmer (prøvde gt5 med 3d i noen minutter bare for å ha prøvd)

  2. Ja planen er å anskaffe en ny tv til jul, har i dag en 32" Loewe crt (som ikke vil dø :mad: )

     

    Bruksområdet er ca: 80% tv (parabol sd signaler, får vel bytte ut paraboltuneren etter hvert, til en nyere dreambox som støtter hd), 15% dvd/bluray (bluray på alle nye filmer) og 5% ps3

     

    Jeg hadde tenkt 46/47" i størrelse, og det frister ikke å gå noe særlig høyere en 7k i pris. Stuen er lys med en god del vinduer, så da er det vel lcd som gjelder og ikke plasma.

     

    Vurderer sterkt å kjøpe tv på elkjøp (de har 60 dagers returrett i nov og des, da har man mulighet til å bytte den ut hvis det kommer gode januarsalg) men man må ha bestemt seg på forhånd hva man skal kjøpe (liten tiltro til elkjøp ansatte)

     

    Disse har jeg tittet litt på (men jo mer jeg leser, jo mer rådvill blir jeg):

     

    LG 47" LCD-TV LK530N

     

    Samsung 46" LED-TV UE46D5005

     

     

    Takker og bukker for alle innspill.

  3. Er du sikker? :)

     

    Litt pussig med tanke på hva som står på wikepedia ang Kongsvinger festning. Og det er jo mange andre fort i norge også.

     

     

    Unionsstriden

     

    I årene 1901–02 ble festningen modernisert med tvillingfortene Vardåsen og Gullbekkåsen fort vest for den gamle festningen. Ved unionsoppløsningen i 1905 skulle alle grensefestninger rives, og en demilitarisert sone på 30 km opprettes på hver side av grensen mellom Sverige og Norge. Den gamle festningen ble ansett som gammeldags og ubrukelig og ble følgelig ikke berørt. Vardåsen og Gullbekkåsen fort fikk også bestå.

     

    Sonen opphørte på 1990-tallet.

     

    wikipedia

  4. Det er jo ikke veldig vanskelig å lage en ny kalenderoppføring, som du kan sette til akkurat den datoen og det tidspunktet du vil, som fungerer som påminnelse.

     

     

    Klart det går an å "jukse" det til, med de kalenderne som finnes. Men det hadde vært bedre med en som man slapp å legge opp flere oppføringer bare for påminnelse.

  5. Ok, mulig jeg forklarte meg dårlig. Jeg ønsker en kalender der jeg kan sette opp påminnelse ved en bestemt dato og klokkeslett. Ikke x ant timer/dager før men ved en bestemt dato.

     

    Har prøvd den originale og jorte, kan ikke se at jeg kan sette opp påminnelse ved en bestemt dato (men det kan hende jeg er blind på begge øynene :roll: )

  6. Nei verditapet har ikke noe å si på hva du får i lån. Men det ble så mye snakk om hva det koster å ha bil...

     

    Men litt mere ot..

     

    Min anbefaling vil være å droppe bilkjøpet, jeg ville prioritert fremtid først (skole, bolig). Men selvfølgelig er bli morsomt men..

     

    Men der igjen så er jeg sikkert litt for fornuftig (les:kjedelig)

  7.  

    Hva skal du med t9 når du har qwerty?

     

    He he, vet ikke... men ser at fruen bare bruker t9 på sin samsung.

     

    Blir ikke qwerty tastaturet veldig lite når telefonen er "oppover"?

     

     

    Får man kjøpt apps via telefonen og betaling på telefonregning eller er det visa/paypal som gjelder?

     

     

    Men noen flere htc spørsmål...

     

    Hvis man kjøper Desire nå, kommer den med Android 2.2 eller må man oppgradere selv?

     

    OG er det noen vits å vente på Desire S? Virker ikke som det er de ekstreme forandringene akkurat (og det blir sikkert litt forskjell i pris og).

     

     

    Det ser sikkert ut som om jeg har bestemt meg for HTC men det er bare å overtale meg til noe annet hvis dere mener HTC ikke er det rette valget.

     

    Men kom gjerne med negative ting om HTC også...

  8. Jeg vet ikke noe mere om Huawei'en en hva jeg leste på amobil.no

     

    Vi savner også et godt norsk tastatur, men det løser vi med gratisprogrammet Scandinavian Keyboard fra Android Marked. Om du foretrekker å bruke T9-tastatur fremfor qwerty, så vil du også komme til å savne norske tegn og norsk ordbok.

     

    http://www.amobil.no/artikler/huawei_u8800/89658/konklusjon

     

    Jeg tolket det slik at programmet Scandinavian Keyboard fikset språket på qwerty men ikke på t9 og ordbok.

  9. Har lest litt om Huawei og er egenlig skeptisk til et merke jeg aldri har hørt om samt at den forløbig mangler støtte for norsk språk/ordbok.

     

    Men da kan det tyde på at det blir en telefon med android os, men er det noen spesielle fordeler med de forskjellige versonene 2.1 til 2.3? (blir vel egentlig et valg mellom 2.2 og 2.3 tenker jeg)

     

    Og er det noe negativt/dårlig med desire modellene?

  10. Ang de fysiske knappene tenkte jeg på de i fronten under skjermen (har blitt touch knapper etter den første desiren), men synes absolutt at tastaturet på z'en ser fristene ut.

     

    Når det kommer til Iphone så sitter jeg med inntrykket at Appel vil ha det på sin måte og ferdig med det!! (mulig jeg tar feil)

     

    Jeg er heller ikke innterisert å måtte gjøre noe med telefonen, får å få nye muligheter. Som igjen gjør at man mister garantien (jailbreake iphonen er vel noe slikt uten at jeg vet hva man får ved å gjøre det)

×
×
  • Opprett ny...