Gå til innhold

mhokland

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mhokland

  1. Jahaja

    mekke meg en LED char

     

    Hratgard Craddock

     

    Men.. then what :p for det første så var det umulig å finne noen av de våpna som ble foreslått i newbguiden her til i nærheten av foreslått pris...

     

    Og bortsett fra det.. WTF is going on.. Litt dårlig grafikk i spillet (uten at jeg bryr meg spess om det atm.. ) som gjør at jeg syns ALLE ser helt like ut. Umulig å se friend or foe.. og kom stadig en eller anna som dem på chatten kalte MW løpende og plaffa ned folk.. helt umulig å se hvem som er hva :p

     

    Og bortsettfra det så var jeg jo heeeelt lost.. Fant ut at jeg kanskje skulle prøve å se om det var noen guider her på formet.. og da mener jeg ikke newbie guider, men heller en ingame guide :p

     

    Henger på #gamer.no som un-maniac, og faller muligens innom FOM servern i ny og ned av meg selv, så prøv å send meg en ingame mail om du har lyst å vise meg verden slik at også jeg blir frelst.. :p

     

    Hrat

  2. En ting jeg ikke skjønner. Greit nok Riddick ER et veldig bra spill. Men om jeg ikke tar helt feil er det nøyaktig samme engine som ble laget til Breakdown.

     

    Personlig syns jeg Breakdown var et mye bedre spill, så hvorfor er det ingen som nevner det. Mulig det ikke er så kjent, iog med det ikke hadde samme hypen som filmen hadde for Riddick.

     

    Storyen er MYE lengre, og en av de kuleste endingen i noe spill jeg har spilt. I tillegg har du mange fler evner enn du har i Riddick. Du kan gjøre mer.

     

    Grafikken er muligens litt svakere enn Riddick iogmed spillet er vel ca ett år eldre. Men alle som likte Riddick anbefales aboslutt til å teste Breakdown. Glem det, -alle- burde teste det, ikke bare Riddick fans. =)

     

    Helt genialt spill.

     

    Maniac/Hratgard

  3. 1. Anarchy Online .. Hoved karakteren min har ca 140 dager /played .. dvs aktiv tid online. Noe som skulle bli ca 3400 timer... Og det var på kun en av 10 characters jeg hadde. Nå var riktignok hovedkarakteren MYE mer brukt/spilt enn de andre.

    2. Counter Strike

    3. Lineage 2

    4. WoW

    5. Need For speed serien 1-8

    6. Championship Manager serien

    7. Duke Nukem 3D <- Hadde dette så og si som "Pensum" på vgs. Vi hadde 2 timer data 2 dager i uken i 2 år. Doom var klart bedre, men Doom hadde jo max 4 players. Så det gikk mye i Duke. =)

    8. NHL/FIFA.. mest NHL faktisk.

  4. Det er begrenset hvor lenge de kan holde HL historien interesang, tror og håper det stopper med HL3, eller 4, ingen flere.

     

    Savner flere fiender i HL2, synes det var tynnere med fiender i HL2 enn i HL, samt at våpen valget var heller tynt i HL2 (bare 11 våpen).

     

    Så jeg vil ha:

     

    Oppklaring i mange nye (og gamle) spørsmål

    Flere fiender

    Flere våpen

    Som TCI sier, bosskamper som i HL

     

    Og så vil jeg gjerne se Alyx igjen, fan heller, fikk følelser for den dama, første "dataspill" berte jeg har blitt glad i, må nå sitte i uvisheten frem til neste spill med henne :cry::p

    Med the sakt, hvem tipper at det komer et spin off spill med henne som hovedperson.. ala Blue Shift med Barney?

  5. Ingen Lamborghini? :(

    Tenkte litt i samme baner, ingen Lamborghini. Menne kan ikke komme på å a set noen Lamborghinier i noen race ever.

    Men en bil jeg saver mye er McLarren F1 LM (og andre varrianter.) Ultimate bilen. Og den racer enda tiltross for at den ikke har blitt produsert på hva.. 7 år?

    Lamborghini var faktisk bra representert i Need for Speed: Hot Pursuit. Gammelt, gammelt spill :D

     

    Joda det var ikke det jeg tenkte på. Har spilt alle NFS spilla siden de aller første for over 10 år siden, og elsket dem alle...

     

    Men tenkte på at jeg aldri har sett Lamborhini i noen offiseielle reallife løp.

    Vel, med untak av i form av "påhengsmotor" for Bjørn Rune Gjellesten i Offshore Racing..

    Men det er vel ikke helt det samme =)

     

    Men savner forsatt drømme bilen.. I alle disse Noenlys inspirrerte spilla ender du alltid opp med samme kjedelig Nissan Skyline V-Spec 2/3 or what ever (alt etter spillet) som beste bil, Inkludert Need for Speed 7 og 8 (underground 1/2). Men slutt resultatet i alle spillene, men fult modifiserte biler, er forsatt dårligere (top speed, accs, utseende) en en standar McLarren F1.. Så Forza blir et frisk pust.. her får du faktik modde noen skikkelig drømme biler. =)

     

    Liker forresten dårlig at disse svenskene ypper seg på topspeed for tiden med Koeniggsegg CRR (eller hva det nå heter) Kan ikke ha at den raskeste serieproduserte bilen er svensk :(:p Så McLarren må lage en ny superbil snart. Mercedes McLarren Silver Arrow er en sweeeet bil, men har likevel ikke de helt sinnsyke spec'sa som F1.

     

    F1's død var jo at Mercedes kjøpte McLarren, og dem kunne ikke leve med at motoren i F1 er en BMW sak :p

     

    NFS Hot Pursuit som du nevner var forresten 3'ern. Syns 5'er var kullest, Porche Unleashed (Porche 2000).

  6. Det er jo lister!  :wallbash:

     

    Det står den lengste sladden, med hvilken bil og hvilken bane du kjørte.

     

    Utforsk litt mer før du begynner å anklage noen!  :mad:

    Spill B2 så fatter du hva det er snakk om. B2 har MYE mer og detaljert statistikk. Og mye mer gjennomført Highscore opplegg...

    Fatter ikke åssen dem klarte å unnlate å ha det med i B3.

     

    Så som du selv sier, UNDERSØK før du anklager.

  7. Burnout 3 har fått en fantastisk mottakelse med terningkast 6 i stort sett alle omtaler. Spørsmålet mitt er: er spillet verd alle disse 6'erene?

     

    Min umiddelbare reaksjon når jeg fikk spillet var ja, absolutt. Men nå som jeg har pråvd spillet en stund har jeg byttet mening. Hvorfor? Pga av mange ting, bl.a. manglene i forhold til burnout 2. Greit, selve kjøringen og grafikken er bedre, det skal de ha, men hvor har det blitt av listene over beste rundetid/totaltid, lengste hopp, lengste sladd osv?? Det er faktisk nesten ingen lister i burnout 3. Det er meget skuffende. Jeg og mine kompiser brukte mye tid på å slå hverandre ut av diverse lister, det var halve morroa, faktisk størsteparten av morroa. En annen ting er musikken. Burnout 2 hadde en grei musikk som var laget til spillet. B3 har et soundtrack med en masete DJ utenom. Personlig synes jeg 1 av 10 sanger er bra og DJ'en meget irriterende. Nå har jeg ikke åpnet alle banene og bilene i b3, men jeg har foreløpig ikke blitt imponert. Kanskje det blir bedre lengre uti spillet, men de tidligeste banene er rett og slett dårlige i forhold til B2 banene.

     

    Etter å ha spillt B3 i et par uker prøvde jeg B2 igjen i dag. Og tro det eller ei, det var faktisk kjekkere å spille 2player der enn på B3. Sånn skal det ikke være på et spill som får terning 6.

     

    Nei, B3 er ikke verd terningkast 6. Kanskje under tvil som 1player spill, men som 2player så fortjener det bare en 3'er.

     

    Noen som er enige uenige?

    -HELT- Enig.

     

    B2 var er MYE bedre spill når det gjaldt multiplayer fun. Spesseilt med tanke på highscore lister for alt mulig rart.

     

    Det var en her i tråden som nevnte at han "haddet sett en eller annen plass en liste med lengste sladd en plass i B3".. Vel det er sant. Men i B2 hadde du Top 10 score for stats på alle baner, der spilleren kunne skrive inn navn som på alle klassiske TopScore lister. Mens i B3 er det kun en generell liste, men kun selve top plasseringen, uten navn... Utrolig døvt og kjedelig.

     

    Grafikken i B3 var bedre.. det var stortsett det. Litt kulere biler kanskje og. Men B2 var mye bedre for de som kjenner spillene. Roadrage i B3 er den ene tingen B2 manglet. Ingen av Banene i B3 kommer opp mot klassikerne som Costal Range I B2.

     

    Og Crash... UFF OG UFF, ikke få meg til å snakke om crash i B3... det er jo TOTALT ødelagt. Disse powerupsene har jo totalt ødelagt Crash mode. Den eneste tingen jeg ville ha fra B3 i B4 Crash mode er at bilene kan sprenges. ALLE powerupsene burde bli fjærnet. Det ødela alt. Det er null rom for kreativitet i crashmode i B3. Du MÅ ha 4x multipliern ellers har du ikke sjangs på highscore (men som nevnt tidligere er jo Highscore så og si fjernet i B3). Men får du først 4x så har du klart Gull og vel så det.....

     

    Crash Mode i B2 er forsatt en ivrig akrivitet når man har et par kompiser over på et kjapt lite voerspiel med noen øl før vi drar til byen.

     

    Inne har 28/30 av Topscorene i crashmode blant kompisene mine. (Har overført midt savegames til mine kompisers xbox siden det er alltid hos meg vi sitter så de beste score'sa er hos meg) ... Det som er gøy, kjempe om highscores =)

     

    Vil ha tilbake all statistikken i B4.. Ellers blir det nedtur som B3.

     

    Amen til tråd starteren. =)

     

    Maniac

  8. Nova Logic hadde basisen for noe lignended før med Nova World.

     

    De gamle fly simulatorene dreres, F22 Ligthning og endel andre av dem, kunne spilles move hverandre på nova world. Alle simulatorene de gav ut på den tiden som brukte vanlig polygon grafikk kunne fungere mot hverandre.

     

    Bare synd at spillene som foregikk litt næremere bakken, Armoded Fist (tank simulator) Delta Force serien og Comanche alle brukte Voxel grafikk, og derfor satte en stor hindring for muligheten til at også disse ville kunne fungere i denne sammenhengen.

     

    Men å bassere et spill ala det som er nevnt tidiligere her, der alt er mulig, ville ikke ta så lang tid å komme i gang med, dersom det var modulbassert slik som det opprinnelige Nova World.

     

    Først få igang en verden med Basisk fysikk for de første modulene du legger inn.. Det være seg Fly simulator del, FPS, or what ever. Med basisk fysikk mener jeg ikke enkel, men legg inn alt det som trengs for at de modulene du legger inn først skal være ektest mulig. Ikke ta alt over en kam, da ville du aldri bli ferdig med føreste del engang. =)

     

    Kunne vært litt gøy om noen startet no slikt. =)

     

    Hrat.

  9. Hehe, søkte litt på nettet bare for å se om jeg kom på noen flere gode spill

     

    http://eab.abime.net/showthread.php?p=162160#post162160

     

    Freakyweakywoo never -endel- bra spill som jeg ikke har nevnt. Alle han sier er bra, og det er bare spill fra 89... O.o *sigh* var tider det gitt =)

     

    Det kommer ikke så mange bra spill i året nå fortiden, selv ikke når du legger i hop PC, xbox, ps2, dreamcast og allt annet.

  10. mine favoritter

     

    1.North and South

    2.Gods

    3.Giana sisters

    4.Conan

    5.Moonstone

    6.Cruise for a corpse

    7.Ports of Call

    8.Another world

    9.kick off

    10. international karate

    11.monkey island

    12.Larry

    13.Pinnball Dreams (tror jeg)

    14.eye of the beholder

    15.(et bil spill du så bilene ovenifra, den gangen var det utrolig flott grafikk på det)

    16.stunt car racer

    17.speedbal

    Er enig i mye av det du sier her, mange av dine favoriter er/var mine også, om ikke nøvdeigvis i rekkefølgen du har dem i. Et par korreksjoner:

    5. Moonstone .. =( ALLTID Guru Error langt uti spillet, og det funker ikke i UAX (amiga emulator på xbox), iallefall ikke for meg.

    9. Senisbel Soccer var klart mye bedre syns jeg =)

    13. Pinball Dreams, Pinball Fantasy og Pinball Illusion, spessielt bane 4 i ett av dem, husker ikke hvilket av de 3, Graveyard var helt genial. Var vel Digital Illusion som laget dem? Noen svenske folk iallefall =)

    15. Stunt Cars I & II, Nitro og Skid Marks var alle genial bil spill du så ovenifra. I nitro var du Sly, Arnie og Westwood (med klar hentydning til noen kjente skuespillere :p)

    17. Speedball II (I'ern var ikke så bra)

     

    I tillegg må disse andre storhetene nevnes:

    Pirates

    Goldrush

    Championship Manager

    Civilization

    Cannonfodder

    Magic Pockets, Rick Dangerous I & II var klart bedre enn Giana Sisters... Menne Giana damene ville ha eid NES og Mario ;)

    Wings - Flyspill fra 1st verdenskrig. Genialt. Menne som moonstone GURU ERROR mot slutten av krigen :( ... Kom et rimelig likt spill på PC, Red Baron.

    Oil Imperium

    Flash Back - oppfølgeren til Another World.. grafikken var jo helt unreal til den tiden å være.

    Alien Breed

    Project X

    Nuclear War - et spill jeg ALDRI klarte vinne over computeren i.. :p Men fun still =)

    Vroom

    Lotus I-III

    Defenders of the Crown

    Gravity Force

    Mayhem <- nesten helt likt Gravity force, bare mye bedre :p Var en finske som hadde laget det. Mye bedre grafikk og alt enn gravity force.. Men finner ingen refferanser til det når jeg søker på nett. Ingen spor etter et helt genialt spill. Savner det. Det gikk med mange timer med 2-4 player i dette spillet.. :(

    Bloodnet (tror jeg, cyberpunk setting RPG, var genialt)

    Turricane I & II

    Chuck Rock I & II

    Rainbow Island

    Bubble Bobble

    Lemmings

    Shadow of the Beast (alle)

     

    ++ alle jeg har glemt..

     

    hehhe, ser jeg har mekket en liste over nesten alle spillene som har blit nevt i denne tråden så langt + noen egne som -skammelig- ikke har blitt nevnt tidligere.. Men de var alle konge bra! =)

     

    Hadde både PC og Amiga så spilet nesten alt av adventures på PC...

    Så noen nevnte Dune 2 ang pc vs amiga. Dune 2 var klart MYE bedre på PC. Grafikken og lyd var mye bedre på PC for engangs skyld. Men det aller beste med PCer versjonen var at det gikk smooth å spille det.. Det var jo helt horibelt på Amiga. Når man skulle bygge et nytt hus måtte man jo vente et halvt år med loading for å laste inn menyen for å velge hvilket hus man ville bygge.

     

    Selv hadde jeg aldri HD på amigaen min, :/ men hadde 4 floppydrives så ble aldri mye bytting av disker for meg =)

  11. Vel, jeg antar at du har ATI grafikk skjerm kort.

     

    Noe som ATI svært beleilig "glemmer" å nevne, er at den ikke har support for .. (um husker ikke den tekniske betegnelsen akkurat nu) for ordentlig dualview. De to skjermene oppfører seg faktisk som to separat grafikkort istede for et. Slik at det er ikke support for f.eks å spille duelview spill etc, og som i ditt tilfelle, med bakgrunns bildet.

  12. Farscape spillet mener jeg og ha lest er noe ala Commandos spillene, slik at hver person har sin spesielle egenskap.. f.eks i commandos var Navy Seal duden den eneste som kunne svømme, etc...

     

     

    Ang serien, så er det uten tvil den feteste scifi serien. B5/StarTrek kan ikke måle seg engang.

     

    _________________

    Maniac

     

    [ Denne Melding var redigert av: mhokland på 2002-07-30 09:35 ]

×
×
  • Opprett ny...