Gå til innhold

Druingz

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Druingz

  1. Hei.

     

    Vi har en kastrert hannkatt som er vel en 3 år snart. Han har alltid hatt kattedo inne, men det at det begynner å lukte av doen hans av og til har gjort at vi vil prøve å få han til å gjør fra seg ute.

     

    Katten er for det meste inne, han har vert i slosskamper tidligere og han virker litt usikker når han er ute. Det er også ikke så lett å "lese" hva han vill når han mjauer, men vi har sett at han går bort til vedkassen når han måtte på do.

     

    Men uansett, han har gjort fra seg inne noen ganger og vist han ført gjør det ute skjer det ofte rett utafor inngangsdøra. Noen som har noen tips om kordan vi kan få han til å venne seg til å gå / gi beskjed om at han må ut, og kanskje ikke gjøre fra seg på trapper?

  2. Pleier å drømme om ting som eg vil at det skal vere(altså positive drømmer). Veldig lenge siden eg har hatt mareritt. En stund etter at eg hadde vert med bestefaren min i et fyrtårn som han jobbet på, drømte eg ofte at eg sto på toppen av et middels høyt tre i hagen min, og så hoppa eg da selfølgelig. Fikk skikkelig sus i magen og alt, men var ingen positiv opplevelse.

     

    Vist eg spiller noe rett før eg legger meg hender det at eg tenker så konstant på det at når eg vokner er eg sliten av å tenke på det/spillet og nesten kvalm av den grunn. Det skjer merkelig nokk ikke når eg har gama wow, men veldig mye med f.eks halo 3 eller gears of war. Det er ikke som at eg drømmer om det men bare det at eg tenker veldig mye på det.

  3. Hei.

     

    I dag når eg skulle slå på pcen, etter at den hadde vert i dvalemodus i ca 6 timer så ville den ikke skru seg på eller av. Lyset som viste at maskinen var p ålyste men skjermen var svart og viftene gikk ikke, og det var heller ikke lys i musikk play/stop knappene på sida på maskinen.

     

    I et desperat forsøk tok eg ut betteriet og drog ut strømledningene. Da eg prøvde å slå på maksinen igjen startet vifta og alle lysene som er på maskinen blei det lys i. Men så etter et par sekunder begynte vifta og lysene å slå seg av sakte som om strømmen forsvant gradvis.

    Etter å gjenta dette et par ganger så slo maskinen seg til slutt på som den skal og den funker som den skal nå.

     

    Det er ikke første gang dette skjer med maskinen min. Eg har en Acer aspire 5920g .

     

    Noen som har noen ide om hva som kan vere galt?

  4. Heisann

     

    Eg har blitt anbefalt å opgradere bios på min acer spire 5920g, fordi den blir veldig varm og begynner å hakke osv. under spilling eller når den kjører litt tyngre programmer.

     

    Siden eg er helt ny med dette så lurer eg på hvor eg kan finne den rette updaten (det går vist veldig galt om eg velger feil), og hvordan eg gjør det.

     

    Eg har blitt henvist til acer.com/no for å finne update, men eg er ikke sikker på hva eg skal gjøre.

     

    Takker om noen vil hjelpe meg litt =)

  5. Dette høres kjent ut :p sånn VAR datan (acer aspire 7520g) min core var stabil 80-85 grader

    men etter Bios updates og tømt vifta for støv (av folka på euronics) så lå den nede på 50-55 grader så gå på acer.com og last ned bios updates til datan din :p (NB!!!!: HVIS du velger feil bios så KAN data gå til helvete :)

     

     

    eg får prøve det :new_woot:

  6. For å presisere så får man 50% av repgain med Aldor/Scyers hos The Sha'tar opptil 5999/6000, og IKKE videre.

     

    Drep en mob i Mechanar, eller gjør ett quest. (Er noen i Shattrath.)

     

     

    har løpt rundt for å se om eg finner noen quests men det ser dårlig ut = /

     

    Veit du meir nøyaktig kor og hvilket quest eg kan gjøre? ;)

  7. Hvorfor er det så sykt mange dårligere wow spillere?

     

    Tenker både PvP og PvE. Ser folk whine overalt om "ååå 1850 rating er så vanskelig" 1850 er SHIT easy. Møter kanskje 5-10% skilla motstandere opp til 2000rating.

     

    WoW er IKKE et vanskelig spill. Man trenger ok med reflekser og må kunne spellsa sine (dette lærer man viss man har over 5days played i 70, noe som de fleste har).

     

    I PvE er det enda sykere at folk ikke har progress. ALT handler faen meg bare om å stå unna flammen.

     

     

    EN ting som gjør det enda latterlige er at taktikker til bosser/setup(PvE/PvP) Er tilgjengelige på internett og blant andre. Er jo ikke akkurat noen hemmeligheter. Selvsagt er det stein/saks/papir noen ganger i PvP (Spessielt 2v2) Men så lenge man spiller noen kamper jevner det seg ut.

     

    PvE progress blir jo kunn stoppet av de få folka i raida som er retarded i hodet sitt og rett og slett ikke har lest boss taktikker eller tatt med pots.

     

    Vill ikke si at jeg er av de aller beste gamerne, men marginen er utrolig liten, jeg har kanskje litt større anlegg for andre å lære ting fort og forstå ting i spill. Men når man spiller et spill flere ganger i uken burde man faen meg begynne å lære litt etterhvert!!!!

     

    Noen som er enige?

     

     

    Jeg er enig i at du bør komme deg ut og jogge eller no. ;)

     

     

    Så tar du deg en lang kald dusj ;D

  8. Nei har brukt opp allt gullet mitt ;D Kan jo begynne å skaffe gold til flyingmount, menmen.

     

    Lurer bare på om det fins quests eg kan gjøre uten å gå i instance.

     

    Og det går ikke å levere arcane tome meir det funka bare opp til 5999 / 6000.

     

    :new_woot:

     

    Tror ikke det går å summone opp der eller tar eg feil?

  9. sorry for å avbryte diskusjonen men eg har et lite spørsmål. Eg prøver å bli honored med Sha'Tar, reputationen stopper på 5999 av 6000 altså.. Er det en måte eg kan komme meg opp til honored UTEN å gå i noen tempest keep instanser? Leste en guide der det sto at eg må gå der eller gjøre Sha'Tar spesifike quests. Noen som hvet hvor eg finner det og sånt?

     

    Eg dinga 70 på locken i dag og prøver å samle opp det blå settet man kan kjøpe fra factions. Har ikke flying mount enda heller :hrm:

  10. Hei.

     

     

    I går kjøpte eg og lasta ned TMU. Men det eg ikke får til er å skifte fra den standardbilen (StadiumCar) til en annen.

     

    Det eg gjør er at eg logger meg inn på Trackmania United -> Profile -> Vehicles; så velger eg f.eks en CoastCar. Så trykker eg Back og Back igjen. Så når eg går på solo play eller online så har eg fortsatt den samme standard(StadiumCar) som eg alltid har hatt. Noe eg gjør feil her? Takker så mye for hjelp ;)

  11. Det er jeg ikke sikker på, men har lest en del reviews her og jeg har ikke sett at det har vært noe problem. Den der skal i alle fall passe fint til en 14-15". Mulig du må ha større om det er 17" du har.

     

     

    edit: Støvsugde akkurat pcens luftinntak og nå ble den adskillig kjøligere. Skal nok åpne den opp for en skikkelig vårrengjøring etterhvert.

     

    Eg støvesugde luftintaket på min pc også. Virka som den holder seg litt kjøligere no. Vist eg skulle opne den opp ville vell en eventuell garanti forsvinne?

     

    Tror kanskje eg må investere i en kjølematte alikevell :p

     

    Forresten; peiling på hvor eg kan finne en temeratur måler som måler tempen på cpu'en? Søkte litt rundt men fant liksom ingenting.

  12. Hei

     

    Fikk en Acer aspire 5920g til jul. Når eg spiller på den blir den veldig varm, og til slutt begynner alt å hakke og gå tregt. Eg har prøvd å heve pcen så den får bedre kjøling det hjelper litt men vist det er litt for varmt i romet begynner den å hakke osv.

     

    Denne pcen har luft intaket på undersida og den varme lufta som kommer ut er rett ved siden av intaket, som gjør at den tar in luft som allerede er varm.

     

    Noen som veit om noen programmer eg kan bruke for å kjøre viftene på en høgere hastighet eller andre måter eg kan få pcen til å kjøle seg ned beidre?

×
×
  • Opprett ny...