Gå til innhold

zenox88

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zenox88

  1. Håper inderlig de slipper Skyward Sword på Switch! Likte spillet veldig godt, men orket aldri å fullføre det pga. bevegelseskontrollene. Det ødela spillet fullstendig, for min del. Litt som våpensystemet, hvor alt knekker etter tre slag, og det såpeglatte regnet som gjør at du sklir ved klatring i Breath of the Wild bare førte til frustrasjon og ødela innlevelsen.

     

    uff og enda mer uff, dette var jo sykt deilig, det er jo virkelighets nært, sier seg selv det er vanskligere klatre i fjell vis det er klissvåt,våpen var uvandt at gikk i stykker men ting i virkelige liv og går i stykker når man har brukt det ofte så dette er da ikke noe grunn til frustrasjon akkurat

  2. Vi fikk jo ikke mange detaljene men det ser jo lovende ut. Bort med den forferdelige vogna som aldri har fungert spesielt bra. Ser ut som flere ganske så interessante og solide mini-games også. Det at de kaller det Super Mario Party fremfor Mario Party 11 indikerer forhåpentligvis at de går litt tilbake til røttene og beveger seg bort ifra den blindgata de har ført Mario Party inn i med de siste utgavene i serien.

     

    Mario Party 10 var jo fullstendig fiasko. På Wii:U så var spill som Wii Party U og Nintendoland langt bedre partyspill enn hva vi fikk servert med Mario Party 10 og til Wii så var jo Wii Sports Resort osv langt bedre partyspill enn Mario Party 9 osv..

     

    Men 10 var jo utvilsomt det dårligste i serien. Minimalt med mini-games så allerede på verden/brett nummer to så begynte du å ende opp med å re-cycle samme mini-games... Mange av de var ikke spesielt bra heller og samtlige 3vs1 mini-games var så absurd ubalansert at den som spiller alene mot resten måtte jo være helt grusomt dårlig for å i det hele tatt kunne tape. For ikke å snakke om at hele 4vs1 modusen hvor en spiller via Wii:U GamePad som Bowser var helt katastrofalt dårlig da hele modusen virket som den var lagt opp til at du rett og slett ikke kan tape.

     

    Nå eksisterer det jo dessverre ikke party games til Nintendo Switch enda så jeg ber til høyere makter om at Mario Party endelig begynner å levere igjen. Må fremdeles dra frem Wii:U når vi skal spille partyspill.... Og da går det som oftest i Wii Party U som er langt bedre enn Mario Party 10.

     

    Åssen kan du si at mario kart ikke er et party spill? Det slår jo virkelig ann

  3.  

    Grensesnittet skal, når det kommer i fullverdig utgave, forbedre mange funksjoner i spillet og gi alle spillere bedre FPS.

     

    Det vil jeg ikke kalle poengløst.

    Fint det. Jeg kan ingenting om Counter Strike, kanskje hadde det til og med et verre grensesnitt en det som var avbildet her. Det jeg er bekymret over er at Valve kommer til å bytte ut grensesnittet på Steam med noe som ligner på dette. Det er mange som klager over at Steam ennå ikke har byttet det ut. Hva slags idioti er det egentlig at man må bytte ut et grensesnitt som fungerer med jevne mellomrom?

    Folk vil alltid klage på forandringer uansett hva det er

  4.  

     

    Hvem bryr seg egentlig skins, det er vel bare kosmetisk?

     

    Blir like dumt som si hvem bryr seg om aksjer det er jo kun penger

    What? Det er jo ikke relatert i det hele tatt. Penger holder verden gående og du MÅ ha det for å overleve i et moderne samfunn da alle tjenester og varer som holder deg i live krever penger.

     

    Dette sammenligner du med hvordan en kniv ser ut i et spill?

    E skins er som aksjer, de kan selges, samles, folk tjener faktisk penger på det, tro det eller ei

×
×
  • Opprett ny...